Bästa VPN för Zürich

zurichZürich är den största och huvudstaden i Schweiz. Den har en uppskattad befolkning på 415 000 invånare, med en täthet på 12 k / kvm mi. Staden ser många besökare på grund av bra shopping, underbar arkitektur, bra nattliv och mer. För de som planerar att gå med de besökarna måste du vara säker på att använda ett VPN när du använder offentlig WiFi. Vi kommer att ge dig mer information om det på ett ögonblick. Men först bör du titta på de bästa VPN: n för Zürich.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost112KryssrutaKryssruta
4Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180KryssrutaKryssruta

Enligt en Freedomhouse.org-rapport är Schweiz ett fritt land. Faktum är att det är en av de mest fria i världen. Du känner förmodligen om “schweiziska bankkonton” och du kan satsa på att många nås hela tiden. Det tar oss till vår första anledning att använda ett VPN. Oavsett om du överför pengar eller bara surfar på internet, ligger internetkriminella i väntan. De letar efter sårbara mål och om du inte använder en krypterad VPN-anslutning är du i riskzonen. Men när du gör det kommer ditt extra skyddskikt att göra det mycket tuffare för dig att bli ett mål.

Nästa anledning till att använda ett VPN i Zürich är att hjälpa dig att ta dig runt geobegränsningar. Även om Schweiz inte har några regler om censur, kanske du kanske vill titta på innehåll utanför området. Om du försöker titta på innehåll från en annan region kommer du att blockeras. Lösningen för det är att ansluta till en VPN-server i det område du vill visa. Det gör att du kan komma runt alla geo-begränsningar du kommer att stöta på.

Vad är den bästa VPN för Zürich?

Om vi ​​ska svara på vad den bästa VPN för Zürich är, finns det några viktiga faktorer att tänka på. I det här fallet ska vi oroa oss för säkerhetsfaktorer.

 • Ingen loggpolicy för att skydda dig
 • Militär, stark kryptering för att skydda din integritet mot cybercrooks
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika tappade anslutningar i Zürich
 • Servrar som kommer att prestera bra på hastighetstester i Zürich och i regionen
 • Möjlighet att ta sig runt geo-blockerat innehåll medan du är i staden

Låt oss ta en mer djupgående titt på de bästa VPN: n för Zürich.

1. Bästa VPN för Zürich: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Zurich hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna Europa och öppna sedan Zürich. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Zürich var hastigheten 107,34 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till tre samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Zürich: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

NordVPN Zurich hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Zürich. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Zürich. Nedladdningshastigheten var 110,25 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Zürich: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Zürich hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Zürich, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Zürich. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 102,22 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Zürich: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 24 månader för bara $ 3,49 per månad (65% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

PIA Zurich hastighetstestPIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Vi anslöt till en Zürich-server och testade den med en hastighet på 107,65 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från $ 3,49 per månad tillsammans med en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

5. Bästa VPN för Zürich: PureVPN

PureVPN

Registrera dig i 24 månader för bara $ 2,88 per månad (74% rabatt)

PureVPN har varit verksamt sedan 2007 och gjort dem till en av de äldsta VPN-leverantörerna på marknaden. Att ha en tidig start har hjälpt dem att expandera och förnya sig. PureVPN har en av de bästa VPN-klienterna som finns på marknaden. De har också gratisappar för både iOS och Android.

Innovation är ett område som hjälper PureVPN att sticker ut från förpackningen. De fortsätter att lägga till nya funktioner och tillägg till tjänsten. Du kan lägga till NAT-brandvägg, en dedikerad IP-adress, StealthVPN-webbläsare och ett specialalternativ som kallas dedikerad streaming för att påskynda din prestanda.

PureVPN Zürich hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Zürich, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Landsvalverktyg”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server med fliken “Bläddra i alla servrar”. PureVPN-nätverket har flera servrar i Zürich. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 9,85 Mbps.

PureVPN klarar sig riktigt bra i priskategorin. De har sänkt prissättningen med över 50% när tjänsten fortsätter att växa. Du kan registrera dig för obegränsad VPN och få tillgång till alla deras serverplatser från bara 4,99 dollar per månad.

Besök PureVPN

Ovan ser du några bra skäl att använda ett VPN när du är i Zürich. Men det finns fler alternativ tillgängliga på vår topp 10 VPN-tjänster för olika val. Dessa val är totalt sett de bästa, så de kommer säkert att uppfylla alla mål du har. Vi använde ett antal faktorer för att välja urvalen ovan för att bäst optimera våra leverantörer för Zürich. Snabba nätverk för att strömma HD-innehåll och skydda din integritet är båda viktiga. Naturligtvis har våra val båda. Läs vår guide för att hjälpa dig att fatta bästa möjliga beslut för att tillgodose dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map