Bästa VPN för Wisconsin

WisconsinWisconsin är en stat belägen i den nord-centrala delen av USA. Det är en uppskattad befolkning på 5,8 miljoner människor. Folk besöker denna fantastiska stat av många olika skäl. Dessa inkluderar utomhus, mat, affärsmöjligheter och mer. Om du planerar att vara en av besökarna måste du se till att använda ett VPN när du använder offentlig WiFi. Detta kommer att skydda din integritet när du är på flygplatsen, hotellet, restaurangen eller någon annanstans. Här är några av de bästa VPN: erna att använda i Wisconsin.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
4PureVPN$ 2.88SaferVPN180KryssrutaKryssruta
5Surfshark$ 3.49Surfshark68KryssrutaKryssruta

Wisconsin kallas ofta landet för ost. Det är många saker som det är känt för, men lyckligtvis är en av dem inte övervakning. Eftersom Wisconsin är en amerikansk stat övervakar inte regeringen oskillnad. Det betyder dock inte att du är säker. Genom att använda ett VPN kan du skapa en säker och krypterad anslutning. Det betyder att om icke-statliga enheter försöker övervaka dig kommer du att göra det mycket svårare att göra det,

Att använda ett VPN av en andra anledning fungerar faktiskt också bra. Det är för att hjälpa dig komma runt geobegränsningar, brandväggar och blackouter för sport. Precis som tidigare skulle du ansluta till en VPN-server. Men den här gången skulle du använda en server i ett annat område. På så sätt kan du se innehåll som du normalt skulle göra.

Vad är den bästa VPN för Wisconsin?

Du kan förvänta dig att se många fantastiska saker i Wisconsin. Även om du inte skulle behöva oroa dig för regeringen övervakning, kommer vi att fokusera på att blockera faktorer först för att hjälpa oss att avgöra det bästa VPN för Wisconsin.

 • Leverantörer som har VPN-servrar som fungerar bra i Wisconsin-regionen
 • Möjlighet att avblockera geobegränsningar och brandväggar i området
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika anslutningsproblem
 • Leverantörer med en strikt policy för ingen loggar
 • Stark kryptering av militär kvalitet för användarens integritet

Och nu, en nära titt på några av de bästa VPN: erna för Wisconsin.

1. Bästa VPN för Wisconsin: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan USA. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Chicago, Illinois och testade hastigheten till Milwaukee, Madison och Green Bay. Prestandan var utmärkt med hastigheter från 103 Mbps upp till 116 Mbps.

ExpressVPN Wisconsin hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Skaffa ExpressVPN

2. Bästa VPN för Wisconsin: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i Chicago (den närmaste regionen). Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Chicago, Illinois och testade hastighet till Milwaukee, Madison och Green Bay. Nedladdningshastigheten varierade mellan 106 Mbps och 126 Mbps.

NordVPN Wisconsin hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Wisconsin: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Chicago, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Chicago (eftersom det är det närmaste). Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Milwaukee, Madison och Green Bay. Som ni ser var vår nedladdningshastighet från 102 Mbps upp till 109 Mbps.

CyberGhost Wisconsin hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Wisconsin: PureVPN

PureVPN

PureVPN har varit verksamt sedan 2007 och gjort dem till en av de äldsta VPN-leverantörerna på marknaden. Att ha en tidig start har hjälpt dem att expandera och förnya sig. PureVPN har en av de bästa VPN-klienterna som finns på marknaden. De har också gratisappar för både iOS och Android.

Innovation är ett område som hjälper PureVPN att sticker ut från förpackningen. De fortsätter att lägga till nya funktioner och tillägg till tjänsten. Du kan lägga till NAT-brandvägg, en dedikerad IP-adress, StealthVPN-webbläsare och ett specialalternativ som kallas dedikerad streaming för att påskynda din prestanda.

Eftersom vi ville testa en server i Chicago, Illinois, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet ”Country Selection Tool”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server med fliken “Bläddra i alla servrar”. PureVPN-nätverket har flera servrar i Chicago. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Milwaukee, Madison och Green Bay. Som ni ser var vår nedladdningshastighet från 40 Mbps till 74 Mbps.

PureVPN Wisconsin hastighetstest

PureVPN klarar sig riktigt bra i priskategorin. De har sänkt prissättningen med över 74% när tjänsten fortsätter att växa. Du kan registrera dig för obegränsad VPN och få tillgång till alla deras serverplatser från bara $ 2,88 per månad.

Besök PureVPN

5. Bästa VPN för Wisconsin: Surfshark

Surfshark

Surfshark lanserade sin VPN-tjänst under 2018. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till platser hela tiden och är starkt fokuserat på prissättning och integritet. Det har även visselpipor och klockor som du kan förvänta dig med de större tjänsterna

Med mer än 500 servrar i 50 länder, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime har de många möjligheter att njuta av sin tjänst. Du har till och med möjlighet att titta på några av de tjänster som finns tillgängliga i flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa privat, skydda din WiFi-trafik, torrent anonymt och mer när du väljer en server.

För våra tester i Wisconsin ville vi välja en server som ligger i Chicago. När du loggar in söker du helt enkelt efter Chicago i sökfältet. Därifrån kan du ansluta till en server som finns där. Vi anslöt till en server i Chicago och testade hastigheterna till Milwaukee, Madison och Green Bay. Resultaten var hastigheter från 42 Mbps till 68 Mbps.

Surfshark Wisconsin hastighetstest

För pengarna och funktionerna är Surfshark ett bra alternativ för dem som inte nödvändigtvis behöver en mycket höghastighetsanslutning där. Allt är lätt att använda och du bör inte ha några problem. Du kan registrera dig för ett obegränsat konto med obegränsade enheter och vara säker på att Surfshark har en 30-dagars pengar-garanti.

Besök Surfshark

Som du kan se ovan finns det några fantastiska VPN-alternativ att använda i Wisconsin. Det är tydligt att du kan se fördelarna med att göra det. Vid det här laget har vi förhoppningsvis visat varför det är viktigt. Om du vill ha fler alternativ, känn dig fri att titta på vår topp 10 VPN-lista. Alla dessa val kommer att fungera bra. borde fungera bra, men vi gjorde våra val baserat på ett antal faktorer. Det är så vi optimerade våra val för Wisconsin. Oavsett vad du planerar att göra där är VPN-skydd en bra idé. Genom att använda vår guide kan du skydda din integritet och fatta bästa möjliga beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map