Bästa VPN för Ukraina

KievUkraina är det största landet helt inom Europa. Invånare har bott i det område som är känt som dagens Ukraina sedan 32 000 f.Kr. Landet har varit oberoende sedan 1991 med upplösningen av Sovjetunionen. Det har dock inte hindrat den ryska presidenten från att försöka återkräva en del av området för Ryssland. De befinner sig i en övergångsperiod och flyttar från ett kommunistiskt samhälle till ett kapitalistiskt. Den ukrainska regeringen övervakar inte internettrafik, men det hindrar inte polisen från att göra det, ofta utan tillstånd. Om du ska besöka Ukraina eller funderar på att flytta dit, skulle du vilja använda en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Internet i Ukraina anses vara gratis. Med andra ord hindrar inte regeringen åtkomst till webben eller blockerar några webbplatser. Trots att bara 33% internetmättnad är landet i topp 10 för den snabbaste internethastigheten. När landet blir mer välmående görs det en hel del förbättringar och framsteg.

Piratkopiering i Ukraina är överflödande, så mycket att de är upptagna på den prioriterade länderlistan av International Intellectual Property Alliance (IIPA). Man kan dock föreställa sig att landet har större problem än att oroa sig för digital piratkopiering. Även om det fanns ett styrande organ som reglerade piratkopiering, är brottsbekämpning i Ukraina notoriskt korrupt. Det sägs att många brottslingar där kommer att betala för polisen för att blunda för både mindre och större brott.

Som vi nämnde vill du använda en VPN om du planerar att flytta eller besöka Ukraina. Det beror på en hel del djärva tjuvar i landet. Vissa av dem har varit kända för att bygga bankomater för att stjäla kreditkortsinformation. Genom att använda ett VPN skapar du en säker anslutning till en server som kan vara i ett annat land. Din trafik är krypterad vid den tidpunkten, så att du kan hålla din information privat från hackarnas nyfikna ögon.

Även om Netflix inte är i Ukraina ännu, kan det komma snart. Utan att officiellt tillkännage registrerade det populära premium-streamingföretaget Netflix-varumärket där. Fram till den punkten, för att få tillgång till Netflix i Ukraina, skulle du behöva en VPN. Eftersom du kan ansluta till en server i ett annat land, behöver du bara ansluta till ditt favoritland och du kan strömma innehåll. Även efter att Netflix startade, om du ville ha tillgång till ett stort bibliotek, skulle du bara använda din VPN-anslutning för att göra det.

Om vi ​​har klargjort fördelarna och användningarna av ett VPN, bör du kunna se fördelarna. Frågan är, vilka val ska du göra? Lyckligtvis har vi några bra förslag till Ukraina och vi kommer att förklara några av de bästa protokollen att använda. Våra alternativ har anpassade klienter, så det är enkelt att konfigurera VPN-anslutningen. Dina alternativ kommer sedan ner till ditt syfte för att använda ett.

Om du vill avblockera innehåll, skydda din integritet och använda strömningstjänster som Netflix rekommenderar vi att du använder ExpressVPN. De har mycket stabila anslutningar förutom att ha ett mycket stort VPN-nätverk. De håller inte heller loggar och erbjuder en kill switch för de bästa sekretessalternativen. OpenVPN (UDP) är det bästa alternativet för streaming, men att använda OpenVPN-protokollet skulle vara din bästa idé när det är möjligt. Om du använder ett VPN via en mobil enhet kan du också kontrollera andra protokoll inklusive IKEv2 och L2TP för säkerhet.

Om du bara vill avmarkera geobegränsat innehåll vill du välja ExpressVPN MediaStreamer. Den smarta DNS-funktionen hjälper dig att blockera innehållet utan att krypteringen går snabbt bort. Vi kan dock inte ärligt råda dig att gå utan kryptering. Eftersom den genomsnittliga nettohastigheten är 1,1 Mbps, skulle kryptering vara det säkraste alternativet. Så länge videokvaliteten inte äventyras uppvägs alla fördelar du kan få av en hastighetsökning av säkerhetsskiktet som läggs till med kryptering.

Så där har du det. VPN-tjänster ger positiva fördelar, som att kryptera dina data och säkra dem, och avblockera innehåll som skulle vara begränsat i Ukraina. Du är välkommen att kolla in vår topp 10 VPN-tjänster lista för andra val, men vi misstänker att det inte kommer att finnas något behov. Med hjälp av säkerhet, hastighet, pris och serverplatser som kriterier bör du vara nöjd med dessa val eftersom de är de bästa totalt sett.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map