Bästa VPN för Starkville, Mississippi

Starkville, MississippiStarkville, Mississippi är den mest befolkade staden i den gyllene triangelregionen i delstaten. Den har en befolkning på cirka 25 000. Stadens identitet är mycket knuten till Mississippi State University. Skolans utveckling och tillväxt har gjort Starkville till en universitetsstad för marknader. Om kursen till staden står på din agenda, vill du dra nytta av de nya urbanistiska områdena och några olika konstmuseer. Du vill också se till att du använder ett VPN innan du använder offentlig WiFi. Vi berättar varför om ett ögonblick. Först bör du ta en titt på våra bästa VPN: s för Starkville-lista.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Inte överraskande är Starkville-områdets första bosättningar mer än 2100 år tillbaka. Innan den europeiska bosättningen bebos Choccumastammen området. Men kort före USA: s revolutionära krig förenades stammarna Choctaw och Chickasaw för att utplåna dem. De flesta av Choctaw-stammen överlämnade krav på landet 1830 och togs bort under de kommande tio åren.

Även om de mest är relaterade till högskolan, finns det några fantastiska saker att göra och se runt Starkville. Det inkluderar U.S. Grant Presidential Library, Cobb Museum of Archaeology, Cullis & Gladys Wade Clock Museum, Cotton District, arvmuseet, Wet N Wild Waterpark och mer. Naturligtvis är det alltid en bra tid att titta på Mississippi State University Bulldogs spela.

Oavsett vad du väljer att göra medan du är i området, finns det en god chans att du kommer att dra fördel av de företag som erbjuder gratis WiFi. Även om det låter bra som ett alternativ föreslår vi att du använder ett VPN. Det beror på att det finns cyberbrottslingar som lurar runt. Du kan satsa på att de bara skulle älska att ta hand om din sårbara information. Genom att använda ett VPN skapar du en säker och privat anslutning till en server du vill använda. Det kommer att göra det mycket svårare för någon att använda din privata information till deras fördel.

Om du någonsin har använt WiFi och hittat en brandvägg kan du kanske gissa den andra användningen för ett VPN. Skolor, organisationer, företag och till och med vissa länder kommer att hindra användare från att se saker som de anser vara olämpliga. I det här fallet vill du ansluta till en server på en annan plats. Det gör att programvaran tror att du befinner dig någon annanstans. Eftersom din trafik är krypterad kan blockeringsprogramvaran dessutom inte blockera vad den inte kan se.

Nu ser du de bästa anledningarna till att använda ett VPN när du är i Starkville. Men bli inte förvånad om du hittar andra senare. Från att skydda dina data till att komma runt nätverks- och geobegränsningar kommer en VPN att hjälpa dig. Det är några saker du behöver veta om VPN först. Med alla tillgängliga protokollalternativ vill du använda antingen IKEv2- eller OpenVPN-krypteringsprotokollen. Även om IKEv2 är den föredragna metoden, erbjuder inte alla den som en primär lösning. Om du får ett alternativ att välja mellan olika versioner av OpenVPN, är UDP-versionen den snabbaste. TCP-versionen är dock lämplig för dem med anslutningsproblem.

1. Bästa VPN för Starkville: IPVanish

IPVanish

Eftersom staden är relativt liten kommer vi att använda Atlanta-servern med servrar eftersom de är närmast staden. Du kommer också att upptäcka att IPVanish har fler serverplatser i USA som nästan alla andra VPN-tjänster. Detta gör dem till vår go-to VPN dagligen att använda i Starkville.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish är värd för 48 servrar i Atlanta och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel atl.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Atlanta och fann att hastigheten var 63,76 Mbps på vår kabel-internetanslutning som maxar ut runt samma hastighet.

IPVanish hastighetstest i Atlanta

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad på årsplanen. Medlemmar täcks av en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök IPVanish

2. Bästa VPN för Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. Tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra live sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserUSA Serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Atlanta (eftersom det är det närmaste större området till Starkville). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Atlanta. Som ni kan se testade vi en server i Atlanta och hastigheten var 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med ett årsabonnemang.

Besök ExpressVPN

3. Bästa VPN för Starkville: CyberGhost VPN

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Atlanta öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket inkluderar 8 servrar Atlanta. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni kan se var vår nedladdningshastighet 57,65 Mbps, vilket är rätt i linje med de andra tjänsterna i vår lista.

CyberGhost Atlanta hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 3,50 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Starkville: NordVPN

NordVPNNordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för 39 servrar i Atlanta. Tyvärr visar inte NordVPN-klienten serverns stad. De har dock vänligen försett oss servernumren för Atlanta. Du vill ansluta till en av följande servrar: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Det enklaste sättet att välja ett specifikt servernummer är att välja fliken “Servrar” i appen och sedan sortera resultaten i alfabetisk ordning. Du kan sedan bläddra ner och välja vilket servernummer vi har listat ovan. Du kan se laddningsprocenten och avståndet till varje server. Vi testade USA: s # 370-server i Atlanta och tyckte att prestandan var ganska bra med en nedladdningshastighet på 60.11 Mbps.

NordVPN hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,99 per månad med ett 24-monh medlemskap.

Besök NordVPN

5. Bästa VPN för Starkville: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN har sitt huvudkontor i USA och har ett av landets bästa VPN-nätverk. Tidigare debiterade företaget användare baserat på antalet serverplatser och protokoll de använde. Det har förändrats eftersom StrongVPN nu erbjuder medlemmarna full tillgång till sitt nätverk med hundratals servrar världen över.

Länder Platser ServrarUSA ServerplatserSoftwareMonthlyYearly Återbetalning
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7.50$ 52,497 dagar

Det senaste tillskottet till StrongVPN-tjänsten är StrongDNS-funktionen. Alla som registrerar sig för ett StrongVPN-konto får också fri tillgång till StrongDNS, som är en smart DNS-tjänst som används för att kringgå geobegränsningar. Det är en utmärkt lösning för dig som planerar att resa utanför USA och vill komma åt Netflix.

StrongVPN är värd för 20 servrar i Atlanta (den närmaste regionen till Starkville). Du kan inte välja en specifik server. Istället vill du klicka på listrutan för serverplats och välja United States – Atlanta. Vi valde OpenVPN UDP för bästa prestanda. Efter att ha anslutit till en server i Atlanta testade vi vår hastighet och fann att den var 59,97 Mbps.

StrongVPN Atlanta hastighetstest

StrongVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och gratis SmartDNS-åtkomst för bara $ 7,50 per månad eller $ 52.49 per år. Årskontot fungerar bara 4,37 $ per månad. Nya användare täcks av en 7-dagars återbetalningsgaranti.

StrongVPN

Det finns fler alternativ du kan gärna kolla in på vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock att du kommer att gå bra med våra val här. Vi tog våra beslut baserade på hastighet, tillförlitlighet, pris, säkerhet och leverantörer med servrar i Starkville-regionen. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk, så du kan inte riktigt gå fel. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma innehåll. Ingen gillar att uppleva buffring. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Genom att använda vår guide kan du fatta ett beslut som passar dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map