Bästa VPN för spel

VPN för spelOnlinespel är en enorm affär. Från dagarna för anslagstavlan när du ringde in till en dator för att spela spel, till de världsomspännande nätverk som finns tillgängliga nu, är online-spel nu en del av vår populära kultur. I takt med att grafiken, processorkraften och detaljerna i videospel har ökat, får live-spelströmmar och eSports-evenemang ännu mer uppmärksamhet åt de bästa spelarna. Oavsett om du är en avslappnad spelare som har problem med lag eller en elitgamer som letar efter DDoS-skydd, kommer en VPN att hjälpa till med spel.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta
VPN-guider för de senaste utgåvorna
GTA VOverwatchMonster Hunter World

VPN-guider för populära spel (alfabetisk ordning)

GamePriceGenrePublisherReleased
Agar.ioFriVerkanminiclip28 april 2015
ARK$ 29.99VerkanStudio WildcardTidig tillgång
Call of Duty$ 29.99FPSActivision4 november 2016
CS: GO$ 14.99FPSVentil21 augusti 2012
Dark Souls III$ 59.99VerkanFrom Software24 mars 2016
Undergång$ 59.99FPSBethesda Softworks13 maj 2016
Dota 2FriMMOBAVentil9 juli 2013
Äldste rullar online$ 29.99MMORPGBethesda Softworks4 april 2014
Final Fantasy XIVSubMMORPGSquare Enix24 augusti 2013
För heder$ 59.99VerkanUbisoft14 februari 2017
Gloria Victis$ 19.99MMORPGBlack Eye GamesTidig tillgång
Grand Theft Auto V$ 59.99VerkanRockstar-spel17 september 2013
Heroes of the StormFriMMOBAHäftig snöstorm2 juni 2015
League of LegendsFriMMOBARiot Games27 oktober 2009
Mario Kart 8$ 59.99TävlingsNintendo28 april 2017
Minecraft$ 26,95ÄventyrMojang7 oktober 2011
No Man’s Sky$ 59.99ÄventyrHej spel9 augusti 2016
Overwatch$ 59.99FPSHäftig snöstorm24 maj 2016
PaladinsFriFPSHi-Rez Studios16 september 2016
Växter vs Zombies GW2$ 19.99ShooterPopCap-spel23 februari 2016
Pokken-turnering$ 49.99KämpeBandai Namco16 juli 2015
Raket ligan$ 19.99sporterPsyonix7 juli 2015
Super Smash Bros$ 44.99KämpeNintendo21 november 2014
SlåFriMMOBAHi-Rez Studios25 mars 2014
Splatoon$ 59.99ShooterNintendo28 maj 2015
Star Wars Battlefront$ 19.99ShooterElektronisk konst17 november 2015
Street Fighter V$ 39.99KämpeCapcom16 februari 2016
Team Fortress 2FriFPSVentil10 oktober 2007
Tom Clancy’s Division$ 49.99VerkanUbisoft8 mars 2016
Staden SalemFriStrategiBlankMediaGames15 december 2014
World of TanksFriVerkanWargaming12 augusti 2010
World of WarcraftSubMMORPGHäftig snöstorm23 november 2004

Låt oss titta på några goda skäl att använda ett VPN för spel. För de i högskolan eller en annan typ av skola bör det inte överraska att onlinespel ofta blockeras i skolnätverk. Det kan vara frustrerande att bli blockerad från att spela dina favoritspel när du är på campus. Genom att ansluta till ett VPN kan du komma förbi skolans brandväggsbegränsningar och hindra administratörer från att spionera på din trafik. Detsamma gäller för dem som vill spela från jobbet. Många företagsnätverk blockerar populära onlinespel. En VPN hjälper dig att komma runt dessa begränsningar.

En annan bra anledning att titta på att använda ett VPN är DDoS-skydd. Denial of Service (DDoS) attacker är vanligare eftersom professionella spelare blir välkända. Det kanske inte verkar som en stor sak för vissa, men för andra som är beroende av videospel för deras försörjning, är DDoS-attacker en stor fråga. Professionella spelare kommer att uppskatta DDoS-skyddet som erbjuds genom att använda en pålitlig VPN-tjänst. VPN kommer att ersätta din offentliga IP-adress med en IP från den VPN-serverplats du väljer. Du kan ändra IP: s när som helst vilket gör det mycket svårare för någon att initiera en DDoS-attack.

Hastighet är en annan punkt vi kommer att nämna. Eftersom VPN: er lägger till kryptering antar spelare att de kommer att uppleva en hastighetsförlust. Om du befinner dig på en plats med snabbt internet och ansluter till en VPN-server nära den plats där spelet är värd kan det faktiskt resultera i bättre hastigheter. Varför skulle det vara när en VPN har överhead för kryptering? Det handlar om vägen mellan servrar. En ledande VPN-leverantör som ExpressVPN har peeringavtal som faktiskt kan förkorta den rutt din trafik tar mot bara att gå igenom din ISP. När du spelar vill du uppnå den lägsta pingtiden och den högsta kapaciteten för att undvika problem med förseningar och serveranslutningar.

För att använda ett exempel är många bekanta med spelet, World of Warcraft. Om du skulle besöka ett land på en plats som Mellanöstern, eftersom den regionen inte stöds, kan du fortfarande ansluta men internetvägen som din dator tar kan vara mindre än önskvärt. Genom att använda ett VPN kan du ansluta till en server i ett av de stödda regionerna och din hastighet kan faktiskt öka genom att göra en mer direkt väg till servern. Detsamma kan sägas för alla spel. Det är därför människor utanför riktade regioner har högre latensgrader. En VPN hjälper dig också få full tillgång till spel som annars skulle censureras i vissa områden i världen.

Vissa spel kanske bara finns i vissa regioner. Det konceptet är inte nytt eftersom spelbolag har gjort spel för olika marknader under lång tid. Om du känner till någon av de populära spelkonsolerna (PS4, Xbox One, Switch) blir du snabbt medveten om att några av de bästa spelen kanske inte finns i din region. Med en VPN har du tillgång till dessa spel, precis som om du satt i det landet. En VPN hjälper dig att ta dig runt geografiska begränsningar.

Vill du ha tillgång till populära spel innan de släpps i ditt land? En VPN kan också hjälpa dig att få tidig tillgång till spel genom att byta din IP till en annan region. Låt oss ge ett exempel. Fallout 4 släpptes i november 2015. Spelare runt om i världen var angelägna om att spela så snart som möjligt. Tusentals spelare letade efter sätt att få tidig tillgång och fann VPN: er vara lösningen. De anslöt sig till VPN-servrar i Australien och kunde spela Fallout 4 dagen innan det släpptes i USA. Du kan göra samma sak för många kommande utgåvor.

Hur man använder ett VPN för spel på PC eller Mac

Jag kommer att använda det ExpressVPN till exempel hur man använder en VPN-tjänst för spel. Först vill du ladda ner VPN-klienten. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android.

Nu när du har haft en chans att ladda ner och installera programvaran är det dags att ansluta. Starta ExpressVPN-klienten och välj en serverplats. Vi kommer att leda dig steg för steg med deras Windows-klient.

ExpressVPN-serverplatser

 • Eftersom många spelare gillar att ansluta till servrar i USA, använde vi landet för vår guide. ExpressVPN har ett stort nätverk av servrar som finns över hela världen.
 • Vi rekommenderar att du väljer OpenVPN (TCP) eller (UDP). För streaming av videor från sajter som YouTube använder vi OpenVPN (UDP) eftersom det är snabbare än TCP. De stöder också PPTP, L2TP och SSTP. Vi rekommenderar fortfarande OpenVPN UDP för den bästa blandningen av hastighet och integritetsskydd.
 • Klicka på den stora runda anslutningsknappen. Efter några sekunder ser du att skölden runt knappen blir grön. Det kommer också att finnas ett meddelande om att “VPN är på”
 • Du har nu en IP-adress i USA så långt som någon kan berätta online. Som sådan kan du nå vilken plats som helst som om du sitter där. Detsamma skulle vara sant om du anslöt till en server i Storbritannien eller någon annanstans i världen.

Det är bara så lätt att göra. Nu när du har en IP-adress från en ExpressVPN-server i USA kan du spela, surfa på internet eller titta på program som om du faktiskt var där. Att ansluta till en server i Storbritannien skulle också ge dig full åtkomst till geo-blockerade webbplatser där. Detsamma gäller från alla länder.

Som du förmodligen kan säga nu en bra VPN öppnar tillgång till innehåll runt om i världen. Om du bor utanför USA kan tjänsten hjälpa dig få tillgång till populära tjänster som Netflix, Hulu och Pandora. Du behöver fortfarande ett konto för tjänster som Netflix men VPN hjälper dig att titta på amerikanska TV-program och filmer på Netflix som om du sitter i USA eller någon annan region du vill komma åt.

Hur man använder ett VPN för PS4, Xbox One och Nintendo

Återigen använder jag ExpressVPN som exempel på hur man använder en VPN-tjänst på din spelkonsol. De är min favorit VPN för spel eftersom ExpressVPN hanterar ett mycket stort nätverk som gör tjänsten till ett utmärkt val för spelare. Du kan också se vår Topp 10 VPN lista för fler alternativ.

Det första steget att konfigurera med ExpressVPN är normalt att ladda ner klientprogramvaran för ditt system. ExpressVPN erbjuder gratis klientprogramvara för Windows, Mac och Linux. Förutom gratisappar för iOS och Android. Det fungerar naturligtvis inte för PS4, Xbox One eller Nintendo eftersom spelkonsolerna saknar det ursprungliga stödet för VPN. Lyckligtvis finns det fortfarande ett sätt att kryptera din speltrafik och skicka den via ett VPN. Svaret kör VPN via din router. Obs! Om du inte behöver kryptering kan du använda funktionen ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) utan att behöva konfigurera din router. Det stöder ett brett utbud av spelkonsoler.

ExpressVPN-router-app

Beroende på vilket märke och vilken routermodell du använder kan det stödja tredjeparts VPN-tjänster. Om så är fallet kan du få nödvändig information från din VPN-leverantör för att skapa en anslutning via din router. Annars rekommenderar jag starkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tar populära routrar med varumärken och blinkar med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gör det möjligt för enheterna att ha mycket fler funktioner än vad de skulle göra med fabriksfastvaran installerad. Alla FlashRouters är förkonfigurerade med stöd för VPN.

Njut av all spänningen när du spelar dina favorit online-spel genom ett VPN. Dela detta inlägg med dina vänner så att de kan njuta av spel överallt i världen med en VPN. Följ oss @VPNFan för de senaste erbjudanden och guider.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map