Bästa VPN för småföretag

företag


Företag letar alltid efter en konkurrensfördel. Om du har ett onlineföretag eller arbetar på ett kontor kan internet vara en stor del av dagen. Många företag ger sina anställda möjlighet att arbeta hemma. Genom att undersöka det alternativet gynnas båda arbetsgivaren och arbetstagaren. För företag sparar det kostnader och eliminerar rymdfrågor för att kunna anställa fler personer. För anställda sparar arbete hemifrån tid för pendling och fordonskostnader. Oavsett om du arbetar hemma eller på ett litet kontor, rekommenderar vi starkt en VPN. Låt oss titta på vår lista över de bästa VPN: erna för företag.

RankVPN ServicePriceVisitServer
platser
1Encrypt.me$ 7.99Encrypt.me48
2Perimeter81$ 8.00Omkrets 8140
3NordVPN$ 11,95NordVPN87
4VyprVPN$ 12,95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9.99TunnelBear20

Oavsett hur du gör affärer måste du troligtvis hantera känsliga data då och då. Det kan handla om medarbetares e-postmeddelanden, kundbetalningsregister, personlig identifierbar information, privat hälsoinformation eller andra artiklar. När fler företag går mot denna modell blir det viktigt att säkra och skydda denna information. Utan de skydd som finns kan företaget bryta mot lagen och kan bli böter, precis som om den anställde var på kontoret.

Det finns några scenarier som potentiellt kan orsaka en katastrof för företaget eller den anställda, särskilt om informationen fångats upp. I så fall skulle användning av VPN tillåta den anställda att skapa en säker anslutning till servrarna på jobbet och ge dem full tillgång till den informationen. På grund av några orsaker, inklusive säkerhet, har vissa företag börjat använda Voice over IP-tjänster (VoIP). Du kan också skydda VoIP-trafik genom att dirigera samtal via ett VPN.

Företag i vissa länder använder också VPN för att komma runt begränsat innehåll, som är fallet i Kina. Deras “Great Firewall of China” är legendarisk för mängden information som den blockerar från genomsnittliga medborgare. Regeringen tillåter dock företag att använda VPN: er för sin verksamhet mestadels. Utan den slags koncession skulle affärer i Kina stoppa.

Resor är en annan bra anledning att använda ett VPN. Oavsett om du åker på ett kongress i en annan stad eller ett affärsmöte i ett annat land, kan du se hur en VPN skulle vara ett värdefullt verktyg. Om du reser till ett restriktivt land, hjälper det dig att blockera åtkomsten till internet. Dessutom kan du behöva få tillgång till data som kan finnas på ditt företags servrar. Ofta kan data vara för känsliga för att hålla på din bärbara dator. Sådan information skulle vara acceptabel för åtkomst, men om den lagras lokalt skulle du förlora den om din maskin stal. Vi ska nu titta på några av de bästa alternativen att använda för detta ändamål.

1. Bästa VPN för företag: Encrypt.Me

Encrypt.Me

När det gäller småföretagslösningar kan du inte gå fel med Encrypt.Me-tjänsten. Det beror på att du kan ha allt från 2 till mer än 250 på ditt konto, beroende på dina behov. Du kan specifikt skapa ett team och hantera det laget från en central konsol. Det är specifikt utformat för användning i näringslivet. Naturligtvis, ju fler människor du har i ditt team, desto lägre går priset per enhet.

När det gäller platser har Encrypt.Me nästan 50 serverplatser i olika länder. Många av platserna finns i USA. Det betyder att om du är i USA har du många bra alternativ. Deras integritet och säkerhet gör dem till ett av våra bästa val att använda för företag.

Vi föreslår att du tittar på det här alternativet för alla dina småföretagens behov.

Besök Encrypt.me

2. Bästa VPN för företag: Perimeter 81

Perimeter81

Perimeter 81 är en utmärkt lösning för företag. Du kan använda den på flera enheter med minst tre teammedlemmar. Eftersom det är en affärslösning är den specifikt utformad för affärsatmosfären. Det innebär att du säkert kan skydda all känslig information som du behöver för att överföra mellan platser, din affärsmaskin, interna och molnbaserade resurser, iscensättningsservrar och mer allt utformat för att skydda verksamhetens tillgångar.

Med över 700 servrar på mer än 35 platser är det lätt att se att Perimeter 81 har ett stort nätverk den hanterar. Företaget har tagit ett annat tillvägagångssätt för de flesta av de personliga VPN: er som erbjuder företagskonton. Vad du normalt hittar är att VPN-leverantörer tillåter dig att köpa flera konton till ett rabatterat pris. Det är så långt de går. Omkrets 81 har gått långt utöver det genom att skapa en central instrumentpanel som ditt företags administratör kan använda för att hantera VPN-konton. De erbjuder också autentisering med flera faktorer. Detta gör Perimeter 81 till ett av våra bästa val för små och medelstora företag.

Jag rekommenderar att du kontaktar teamet på Perimeter 81 för en demo av deras produkt. Du kommer att bli imponerad av den ansträngning och hänsyn de har lagt till VPN-tjänsten. Vi ser fram emot att se dem växa i takt med att fler affärer finner behovet av en säker nätverkslösning.

3. Bästa VPN för företag: NordVPN

NordVPNNordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sina nätverk och affärslösningar i USA och utöver för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du vill få ett abonnemang under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Det innebär att det är lätt att använda affärsanvändning.

Oavsett om du vill skydda din integritet eller få tillgång till begränsat innehåll från var som helst i världen, är NordVPN ett utmärkt val. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,75 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

4. Bästa VPN för företag: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet är baserat i Austin, Texas och har en lång historia av att kämpa för användarens integritet på Internet. De har varit värd för en årlig sekretesspanel på SXSW i flera år och har till och med tillbringat tid i Washington, DC-lobbyverksamhet för sekretessreformer. Du hittar VPN-tjänsten som överensstämmer med deras värden.

Du kommer att märka några tillagda funktioner med VyprVPN beroende på vilket konto du väljer. VyprVPN Premium-planen innehåller 5 samtidiga anslutningar, VyprVPN Cloud och Chameleon-protokollet. VyprVPNs molnfunktion låter dig styra din egen VPN-server i molnet medan Chameleon-protokollet hjälper användare i länder som Kina att komma runt regeringscensur.

VyprVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och VyprVPN Cloud för bara $ 12,95 per månad eller $ 60 per år. Årskontot fungerar bara $ 5,00 per månad. En 3-dagars återbetalningsgaranti täcker nya användare.

Besök VyprVPN

Förhoppningsvis har vi nu klargjort fördelarna med att använda en VPN för dig. I tabellen ovan lämnade vi några förslag med våra kriterier för de bästa affärsalternativen. Vårt första och övergripande val är IPVanish. Skälen bakom det beslutet är baserade på användarvänlighet, världens serverplatser, antal servrar, hastighet, krypteringsnivåer och pris. Vårt andra val är privat internetåtkomst. Deras tjänst är enkel men erbjuder också ett bra pris.

Precis som de andra leverantörerna på vår lista erbjuder de en bra rabatt till våra läsare. Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med valet i topp 5, men om du önskar andra förslag, känn dig fri att titta på våra andra alternativ på vår topp VPN-tjänster sida. Vi har valt de bästa tjänsterna för affärsbruk, så de bör ta hand om dig väl. Oavsett vilket beslut du tar, leta efter en leverantör med ett stort nätverk och bra kryptering.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map