Bästa VPN för Qatar

QatarQatar är ett arabiskt land som ligger i Persiska viken. Trots att det är ett land med drygt 2,1 miljoner människor har denna islamiska stat den högsta inkomst per capita i något land i världen. Qatar är en absolut monarki, ledd av Emir Tamim bin Hamad Al Thani. Precis som med någon absolut monarki har härskaren absolut makt över folket utan kontroller och balanser på plats. Emirens folk kunde se dig närhelst av vilken anledning de vill. Om du är i Qatar, vill du använda ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Trots att Qatar är rik, är digital piratkopiering enorm. Allt från respekterade företag som använder piratkopierad programvara till fysisk piratkopiering där människor kanske säljer filmer på gatorna är det uppenbart att piratkopiering är utbredd. Det finns vissa framsteg i kampen mot problemet, men det verkar som att många av de åtgärder som vidtagits inte tas på allvar. Även attacker på lokala företag som involverar piratkopiering av programvara påverkar inte så mycket. Enligt IIPA är Qatar officiellt fortfarande på piratövervakningslistan.

Så låt oss prata om VPN och hur de fungerar. Ett virtuellt privat nätverk är en säker och krypterad anslutning som görs till en annan dator, eventuellt i ett annat land. Om du är orolig för din integritet, särskilt i Qatar, är ett VPN ett måste. Ingen borde behöva ta itu med de invasiva ögonen från Qatari-regeringen eller någon annan som skulle älska att få din information. Även om regeringen kanske inte tittar på dig hela tiden, kan andra vara det.

Genom att ansluta till servern i ett annat land kan du komma runt geo-blockeringsbegränsningar. Geo-blockering är en teknik som antingen kommer att begränsa människor från att se innehåll utanför ett riktat område eller stoppa dem i ett område. Med ett VPN kan du komma runt dessa begränsningar, oavsett vem som ålägger dem. För ett exempel på hur detta fungerar kommer vi att använda Netflix.

Netflix är en av de största och mest kända premium-streamingtjänsterna i världen. Deras mål är att vara i 200 länder i slutet av 2016. Men genom att ansluta till ett annat land kan du njuta av alla titlar på Netflix genom att ansluta till de största marknaderna. För närvarande är den största marknaden den amerikanska marknaden. Även efter att Netflix har lanserats är det en bra idé att hålla ett VPN eftersom du har tillgång till mer innehåll. Naturligtvis skulle du behöva en betald prenumeration och ett VPN för att få tillgång till tjänsten på det sättet.

Med så många val, vilken VPN skulle du välja? Det beror på vilka mål du försöker uppnå. Vi har några chocies i åtanke för Qatar. Även om dessa val alla använder säker kryptering, skulle OpenVPN-protokollet vara ditt bästa val när det är möjligt. Om du kommer till en strömningstjänst är OpenVPN (UDP) det bästa alternativet. För att strömma eller ansluta till ett VPN med hjälp av ett mobilnätverk, se till att du tittar på andra protokoll inklusive IKEv2 och L2TP för integritetsskydd.

Om du vill skydda dina aktiviteter eller avblockera innehåll rekommenderar vi ExpressVPN. De behåller inte loggar och har en kill switch-funktion, så du är skyddad om du har nyfikna ögon som tittar på dig. För att använda streamingtjänster som Netflix eller andra är ExpressVPN igen det bästa valet. De hanterar ett stort VPN-nätverk och erbjuder också en mobil klient, så du behöver bara ansluta, och du skulle kunna strömma från länderna med stora innehållsbibliotek.

Om du bara vill visa geo-blockerat innehåll rekommenderar vi ExpressVPN MediaStreamer. Den smarta DNS-funktionen hjälper dig att blockera kanaler utan den lilla hastighetsförlusten. Vi skulle aldrig rekommendera handelssäkerhet för snabbhet. Eftersom internethastigheten är extremt hög för Qatar, skulle du förmodligen inte ens märka skillnad. Fördelarna du skulle få av säkerhet skulle överväga alla hastighetsförluster.

Vänligen avgift gratis för att kolla in vår topp 10 VPN-tjänster för olika val, men vi tror inte att du kommer att behöva. Dessa alternativ är de som vi har valt eftersom de totalt sett är de bästa. Kriterierna i våra val baseras på hastighet, säkerhet, regionala platser och pris. Dessutom valde vi också sådana med stora nätverk av servrar som du lätt kan ansluta till dem. Oavsett vilket mål du har med att använda ett VPN, är våra alternativ här säkra att tillgodose dina behov. Tillförlitliga VPN-leverantörer är de som kommer att ge snabba nätverk för att strömma HD-innehåll från andra platser och skydda din integritet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map