Bästa VPN för Österrike

österrikeÖsterrike är ett bergigt land som ligger i Centraleuropa. Att vara i Europa borde det inte vara någon överraskning att landet har riktats in för att göra förändringar i sina anti-piratkopieringsförfaranden. Efter fem år verkar det som om piratkopieringsföreningen i Österrike, VAP, kommer att kunna kräva att Internetleverantörer blockerar vissa webbplatser kända för piratkopierat innehåll. För nästan ett år sedan vann VAP ett rättsfall som blockerade sådana webbplatser, men ISP: erna vägrade och fattade domstolens beslut att överklaga. Efter att ha förlorat överklagandet konstaterades det att blockering av webbplatser var lagliga och att ISP: erna skulle täcka kostnaden för att blockera dem, med uppgift att de hade ekonomisk och teknisk förmåga att göra det. Som sagt, du skulle fortfarande kunna få tillgång till dessa webbplatser med ett VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Detta beslut har förkunnats av Hollywood och VAP, men Internetleverantörerna är inte lika nöjda med resultatet. På grund av kostnader som uppstått och blockering av platser i allmänhet anses detta för många vara en halt sluttning. I likhet med lagarna i Australien och Singapore är Österrike bara det senaste som följer efter. De flesta förstår avsikten med blockaderna, men det väcker framtida frågor som gör vissa nervösa. Kommer dessa webbplatsblock att sluta med piratkopierad programvara? När internetleverantörerna blockerar webbplatserna, frigör de dem från ansvar? Det är bara framtiden som kan svara på det.

Som det nu står men du skulle fortfarande kunna få tillgång till blockerade webbplatser med ett virtuellt privat nätverk. En VPN är en tjänst som gör några saker. Det första det skulle göra för dig är att lägga till ett extra lager av kryptering till din surfing på internet. Även om Österrike inte har någon lagringspolicy finns det andra som gärna skulle skaffa dina personuppgifter.

Som nämnts skulle ett VPN ge dig åtkomst till blockerat innehåll. Oavsett om innehållet blockeras av regeringen eller geo-blockeras, kan du njuta av dessa webbplatser. Ett exempel på geo-blockerat innehåll är en premium streamingtjänst som Netflix. Mot bakgrund av det faktum att det finns en österrikisk version av Netflix, finns det inget bättre bibliotek att komma åt än USA. Det beror på att USA har cirka 7 500 titlar. Det är fem gånger antalet 1500+ titlar tillgängliga i den österrikiska versionen. Du skulle kunna komma åt den eller någon av de andra populära streamingtjänsterna med ett VPN. För att njuta av Netflix behöver du naturligtvis också ett betalt prenumeration. Varför inte ha tillgång till biblioteket med mest innehåll?

Förhoppningsvis nu är det tydligt att se att det finns definitiva fördelar med att använda ett VPN. Som sagt, det finns många alternativ i vilka typer av VPN-filer att välja, men tack och lov har vi några bra val för Österrike. Alla av dem har anpassade kunder så att du helt enkelt skulle välja ett land att ansluta till, trycka på knappen och njuta av alla fördelar vi har listat. Dessa förslag använder alla säkra krypteringsnivåer, men att använda OpenVPN-protokollet är alltid ditt bästa beslut. OpenVPN (UDP) är bäst för streaming.

Låt oss först titta på din anledning till att använda ett VPN. Om du vill säkra dina data eller avblockera innehåll, föreslår vi IPVanish. De erbjuder ingen loggar och har en kill switch-funktion, vilket lägger till ett extra lager skydd för din surfning. För att strömma saker online, säg från en premium streamingtjänst som Netflix, är IPVanish fortfarande vägen att gå. De har det snabbaste nätverket i Nordamerika och i hela Europa, så du kan enkelt ansluta till de bibliotek med innehåll och njuta av dem.

Om du reser utanför Österrike och vill se några av dina favoritprogram, rekommenderar vi IPVanish eller ExpressVPN. Båda krypterar trafik, men ExpressVPN inkluderar SmartDNS med deras VPN som hjälper dig att avblockera kanaler utan krypteringskostnaderna. Varför inte se dina favoritkanaler som Intersport Rent TV, Krone TV eller MF1 var som helst? Du behöver inte missa dem med ett VPN.

Vänligen läs över vår lista över toppen 10 VPN-tjänster om du vill ha andra förslag, men vi tror att du kommer att vara nöjd med alla VPN: n i det här inlägget. Vi har valt dessa val över andra ledande VPN-tjänster baserade på integritet, serverplatser, hastighet och pris. Vi letade också efter tjänster med ett bra nätverk av VPN-servrar i regionen för dig. Det är vår lista över pålitliga leverantörer.

Pålitliga VPN-leverantörer är de som hjälper till att säkra din integritet online och har snabba nätverk för att strömma HD-innehåll i andra länder. De som vi har nämnt i det här inlägget är de bästa VPN: erna för vilket mål du vill uppnå. Geo-blockerade strömningstjänster och många andra populära kanaler skulle alla vara tillgängliga från Österrike.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map