Bästa VPN för Ohio

OhioOhio anses vara en mellanvästlig stat och ligger i Great Lakes-regionen i USA. Den har en total befolkning på nästan 11,7 miljoner människor, vilket gör den till den 7: e största med tanke på befolkning. Det finns många möjligheter och skäl att besöka delstaten Ohio. Från att du besöker städer som Dayton, Cleveland, Sandusky, Cincinnati och mer kommer du inte att få orsaker eller saker att göra där. Du vill inte heller använda offentlig WiFi utan VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5Surfshark$ 3.49Surfshark68KryssrutaKryssruta

Ohio har definitivt några bra storstäder. Vad de inte har är dock några bevis på slumpmässig regeringsövervakning. Du är inte i fara från Ohio-regeringen eller den amerikanska regeringens övervakningsverksamhet. Som sagt, du är i fara från cybercrooks. Det är människor som utnyttjar utsatta mål. Med andra ord, de som inte använder ett VPN med WiFi. Men om du gör det gör du det mycket svårare för dessa skurkar att äventyra dina känsliga uppgifter.

Det andra skälet till att använda ett VPN kanske inte är lika uppenbart. Det är för att hjälpa dig komma runt geobegränsningar från din hemregion eller blackout för sport. Om du gillar att titta på sport online och försöka titta på något av Ohio-lagen kommer du att stoppas från att göra det. Genom att ansluta till ett VPN i en annan region kan du få blockeringen att tro att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du komma runt alla block eller blackouts du kan stöta på.

Vad är den bästa VPN för Ohio?

Så vi kan bäst besvara den här frågan, det finns flera kriterier som vi måste titta på. Eftersom Ohio är en amerikansk stat kommer vi att fokusera våra ansträngningar mer på att blockera kriterier och snabbhet. Här är de viktiga.

 • Snabba servrar belägna i Ohio och regionen som fungerar bra på hastighetstester
 • Stabilt och stort nätverk för att hjälpa till med kopplingar
 • Möjlighet att ta sig runt geobegränsat innehåll och blackouter i staten i staten
 • Kryptering för att erbjuda starkt skydd användarens integritet
 • Strikt loggpolicy som hjälper till att skydda integriteten
 • Stöd för flera plattformar för mobilappar inklusive Amazon Firestick

Vi tittar nu närmare på de bästa VPN: erna för Ohio.

1. Bästa VPN för Ohio: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Ohio hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske hittar problemet med servrar i Ohio. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan USA. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Chicago (den närmaste platsen) och testade på Columbus och Cleveland. Vi har utmärkta hastigheter på båda platserna.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Ohio: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Ohio hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Chicago. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en VPN-server och testade till Cleveland och Columbus. Som ni kan se var prestanda imponerande med nedladdningshastigheter mellan 108 Mbps och 110 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Ohio: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Ohio hastighetstestPIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Vi anslöt till en VPN-server i Chicago och testade vår hastighet i Cleveland och Columbus. Du kan se resultaten nedan.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Ohio: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Ohio hastighetstestEftersom vi ville testa vår hastighet till Ohio öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Chicago. På grund av det anslöt vi oss till en av dem och testade prestandan till Ohio. Som ni kan se var vår nedladdningshastighet från 103 Mbps upp till 106 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Ohio: Surfshark

Surfshark

Surfshark lanserade sin VPN-tjänst under 2018. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till serverplatser till deras höghastighetsnätverk. De har fokuserat på integritet och värde. Tjänsten inkluderar extrafunktioner som CleanWeb (blockerar annonser och skadlig programvara), Whitelister (split tunneling), MultiHop dubbel VPN, kill switch, privat DNS och läckageskydd.

Med ett stort nätverk av servrar runt om i världen, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Premium och Amazon Prime finns det många möjligheter att njuta av tjänsten. Du kan komma åt Amazon Prime Video i flera regioner inklusive USA, Tyskland och Storbritannien. Windows-klienten ger dig möjlighet att ansluta till fysiska serverplatser, virtuella servrar (bäst lämpade för att blockera geo-restriktioner), servrar som stöder P2P-användning och MultiHop-servrar.

Surfshark Ohio hastighetstestFör våra tester i Ohio valde vi en server som ligger i Chicago. När du loggar in söker du bara efter den intressanta staden i sökfältet. Därifrån kan du ansluta till en server som finns där. Vi anslöt till en server och testade hastigheterna till Cleveland och Columbus. Resultaten var hastigheter på över 107 Mbps i båda städerna.

För värdet och funktionerna är Surfshark ett utmärkt alternativ för dem som vill skydda sin integritet och avblockera begränsningar. Alla VPN-appar har utformats med ett liknande användargränssnitt och är lätta att använda. Du kan registrera dig för ett obegränsat VPN-konto riskfritt eftersom Surfshark erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök Surfshark

Härifrån kan du se några bra alternativ och skäl att använda en VPN i Ohio. Även om vi har optimerat ovanstående val baserat på flera faktorer, kan du alltid känna dig fri att titta på våra topp 10 VPN-lista om du vill ha andra alternativ. De är också bra val, men inte lika fördelaktiga som de som vi nämnde ovan. Oavsett varför du besöker staten är VPN: er avgörande för internetanvändning. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut som passar dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map