Bästa VPN för Lifetime Movie Club

Lifetime Movie ClubA + E Networks meddelade att Lifetime skulle följa ledningen för andra kabelkanaler och erbjuda en över den bästa streamingtjänsten som heter Lifetime Movie Club. Över toppen innebär att programmering från stationen erbjuds på egen hand utan att kontrolleras av ett kabel- eller satellitföretag. Lifetime är den senaste kanalen i den populära rusningen av stationer för att tillgodose en grupp individer som industrin hänvisar till som snörskärare. Under detta 30-årsjubileum för att göra filmer kommer LMC att erbjuda mer än 30 filmer, uppdaterade varje vecka. Precis som med andra tjänster skulle denna kanal vara otillgänglig utanför USA och territorier, men du kan titta på den var som helst med en VPN.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Här är en lista över funktionerna i den här nya streamingtjänsten.

 • kommersiellt gratis
 • nya filmer läggs till varje vecka
 • $ 3,99 per månad efter en provperiod på en vecka
 • ingen kabel- eller satellitabonnemang behövs.

LMC har några skillnader som kan vara stickpunkter för vissa. För en, till skillnad från konkurrenterna, erbjuder klubben inte ett linjärt foder. Så om du ville se en film när den sänds, skulle du faktiskt behöva titta på den på TV. Den andra skillnaden är vad gäller tillgängliga plattformar. Lifetime Movie Club är för närvarande endast tillgängligt på iPhone, iPad och iPod Touch. Det finns dock inget annat omnämnande av andra plattformar, Apple-exklusiviteten kan bara vara tillfällig, som HBO: s var.

En bra poäng med tjänsten innebär kommersiell fri status. Några av de andra OTT-tjänsterna som erbjuds på marknaden idag har periodiska reklamfilmer vid streaming av innehåll. Som sagt, samma stationer strömmar också liveinnehåll. Kanske genom att inte erbjuda ett live streaming-alternativ kan de välja att inte ha reklam.

Om du inte kan få tillräckligt med för tv-filmer, och du vill kunna se filmer som Blommor på vinden, Coco Chanel, A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story, The Trip to Bountiful, Too Young to Marry , och Dawn Anna, det här är tjänsten för dig.

Inte överraskande är LMC endast tillgängligt i USA och USA. Det betyder att om du planerar att resa utanför USA, eller om du bor utanför USA, skulle du vara blockerad från åtkomst utan VPN. Den typen av blockering kallas geo-blockering. Geo-blockering görs som ett sätt att begränsa tillgången till ett visst geografiskt område på grund av avtalsrättigheter.

Med ett VPN skulle du dock kunna avblockera den här tjänsten. En VPN-tjänst skulle kunna hjälpa dig på två olika sätt. Det första sättet är att ta bort blockering av innehåll, och det andra är att lägga till säkerhet för din surfning med hjälp av kryptering. När du väljer ett bra VPN-företag är nästa steg att ladda ner klienten. Efter det väljer du det land du vill använda. För LMC skulle du välja vilken server som helst i USA och klicka på anslutningsikonen. Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN i det här fallet. ExpressVPN har ett snabbt nätverk i USA, och du skulle enkelt kunna strömma LMC genom att använda det.

Detsamma skulle vara sant om du vill använda någon av de andra populära streamingtjänsterna som Netflix. Du kan ansluta till valfri region i Netflix och ha tillgång till innehåll som inte är tillgängligt där du befinner dig. Varför skulle du behöva missa olika innehåll, helt enkelt på grund av geo-blockering?

VPN-tjänster erbjuder kryptering. Även om du kan frestas att titta utan säkerhet, rekommenderar vi det inte. Överallt där du vänder dig hör du till att människor blir stulen av personuppgifter. ExpressVPN behåller inte loggar över surfhistoriken, så det finns ingen anledning att oroa sig för den delen. Det bästa sättet att skydda dina personuppgifter är verkligen genom att använda den kryptering som en VPN-tjänst skulle ge.

1. Bästa VPN för Lifetime Movie Club: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögon och 14 ögon länderna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Lifetime Movie Club: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Lifetime Movie Club: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Lifetime Movie Club: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Lifetime Movie Club: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Vi valde dessa VPN-tjänster av olika skäl inklusive hastighet, tillgänglighet, tillförlitlighet och säkerhet. Med de val vi har gett, bör du kunna uppnå det mål du har i åtanke, men känn dig gärna över vårt topp 10-listan för ytterligare alternativ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map