Bästa VPN för iOS 9

iOS 9Om du är fan av Apple vet du antagligen redan att det nya operativsystemet för deras iDevices, iOS 9 äntligen är tillgängligt att ladda ner. På den årliga Apple-utvecklarkonferensen uppgav Tim Cook att det skulle vara en hel del förändringar att leta efter när detta nya operativsystem lanseras. Ett av de saker Mr. Cook behandlade var integritet. Den nya iOS 9 ger ett antal förbättringar av sekretess som kompletterar användningen av VPN.


5 bästa VPN: er för iOS 9

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Apple har gjort några positiva saker med det nya operativsystemet. Ändringarna som denna version erbjuder är mer än bara ytliga. IOS 9 fixar buggarna i programvaran som släpps i iOS 8. Allt är utformat för att fungera smidigare nu. Sedan den nya uppdateringen har släppts är den enhet som vinner mest iPad. Specialfunktioner som flera uppdragsfunktioner låser upp iPad: s potential och gör den mycket mer än bara en underhållningsenhet.

En ny och förbättrad Siri, Apples assistent, pryder väggarna i iOS 9. Denna nya Siri lovar att vara mer användbar och proaktiv än den tidigare versionen. Det har robusta listor med förslag där du hittar dina senaste öppnade appar och kontakter. Enligt Apple är Siri 40% snabbare och 40% mer exakt.

Den nya uppdateringen erbjuder också nya kartor, inklusive versioner som har versioner med kollektivtrafik, och till och med rutter med färjor, tunnelbanor och bussar. Dessa ruttkartor är tillgängliga för större städer runt om i världen. Apple maps är deras svar på Google maps, och de kan äntligen konkurrera i det utrymmet.

Detta operativsystem är mindre än andra iterationer av iOS och är bara 1/3 av storleken. Det kan vara mycket, särskilt om din enhet bara har 16 GB utrymme. Den är också bakåtkompatibel och stöder enheter så gamla som iPhone 4S och iPad 2. Det är uppenbart att Apple har tagit mycket tid att rensa upp saker.

En stor funktion är sekretessfunktionen. Tim Cook meddelade att han vill att enheten ska känna dig, inte företaget bakom enheten. Det finns också programvara för blockering av annonser som ingår i iOS 9. Under konferensen gjorde han det till en punkt att skilja iPhone från Android-baserade enheter. Ja, det verkar som om Apple kommer att försöka ställa in trenden för integritet. Så med all denna integritet, varför skulle du använda ett VPN??

Om du läser detta vet du förmodligen redan vad ett VPN är. Men om du inte eller behöver en uppdatering förklarar vi fördelarna med att använda ett med iOS 9. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en mjukvara som skapar en säker anslutning till en server, eventuellt i ett annat land, beroende på ditt syfte. Genom att göra detta läggs ett krypteringslager till allt du gör online, så länge du är ansluten till VPN. Oavsett om du kommunicerar med någon eller bläddrar i material på nätet, finns det en potential att alla trådlösa aktiviteter kan avlyssnas. Även om du befinner dig på en plats som anger att de har säkert trådlöst, litar du inte på dessa ord. Det skapar en falsk känsla av säkerhet.

En annan bra anledning att använda ett VPN är på grund av det att det är möjligt att blockera åtkomst till geobegränsat innehåll. Geo-blockering är en teknik som identifierar en användares plats baserat på IP-adress. Denna teknik skapar en blockad som kommer att begränsa innehåll till ett specifikt område. Genom att välja en server i ett annat land kan du komma runt dessa begränsningar. Låt oss använda ett exempel för det här scenariot. Anta att du bodde i USA och du hade ett Amazon Prime-abonnemang och / eller ett Netflix-abonnemang. Med ett VPN kan du ansluta till en server i Storbritannien och se deras bibliotek eller visa-versa. Eftersom båda dessa streamingtjänster är kända för att ha olika bibliotek i olika regioner, skulle du kunna få tillgång till områden som skiljer sig från normalt. Detsamma kan sägas för alla andra regioner du ville ansluta till.

En annan bra användning för en VPN handlar direkt om telefonminuter. Med Voice over IP (VoIP) kan du ringa eller skicka text över internet, även om du inte har en dataplan. Var medveten om du planerar att använda en dataplan istället för wi-fi, kommer VoIP att använda data snabbt. Det är bättre att använda en Wi-Fi-anslutning om det är möjligt. I vissa länder är VoIP också förbjudet. Du kan komma runt den begränsningen genom att ansluta till en server där den inte är förbjuden. Som vi nämnde är du sårbar när du använder en Wi-Fi-anslutning, så du vill använda ett VPN för att ge ett extra lager av kryptering.

Nu när vi har förklarat koncepten, låt oss undersöka företag. Oavsett vilket företag du går med kommer de att ha olika protokoll du kan använda. Alla de företag vi har här erbjuder säker kryptering, men att använda en version av OpenVPN-protokollet kommer alltid att vara din säkraste väg för tillvägagångssätt. Om hastigheten är väsentligen skulle du använda OpenVPN (UDP). Det är det bästa alternativet för VoIP, Skype, onlinespel eller till och med användning av strömmningstjänster som Amazon Prime, Netflix, Hulu eller Pandora. Om du har en instabil anslutning föreslår vi att du byter till OpenVPN (TCP). TCP-versionen av protokollfelet kontrollerar data, så det är inte lika snabbt som det andra. Men om du är en trådlös höghastighetsanslutning, så borde det inte betyda så mycket. Efter att ha täckt det kommer vi att gå igenom de företag som är bra av specifika skäl.

Om du vill avblockera innehåll eller säkra dina data rekommenderar vi IPVanish. De behåller inga typer av loggar och de erbjuder en kill switch-funktion, så du kommer att se till att du är skyddad när och om anslutningen tappar. Om du vill använda strömmningstjänster är IPVanish igen det bästa valet. Eftersom de erbjuder en iOS-klient, bör du inte ha några problem med att använda den på några iDevices. De har också det snabbaste nätverket i Nordamerika och Europa, så du behöver bara ansluta, och du kan njuta av att strömma blockerat innehåll från andra länder.

Som sagt: Om du bara är intresserad av att blockera geo-begränsat innehåll är ditt bästa alternativ att gå med IPVanish eller OverPlay. Båda dessa tjänster erbjuder kryptering av internettrafik, men OverPlay inkluderar också SmartDNS med deras VPN som kan hjälpa till att avblockera kanaler utan en liten hastighetsförlust. Naturligtvis beror det på om SmartDNS blockerar den specifika kanalen du vill se. På grund av Wi-Fi-karaktären föreslår vi att du använder det krypterade alternativet. Det finns inget behov att offra säkerhet för snabbhet. Medan hastighet kan vara ett problem om du strömmar i ett långsamt nätverk, men så länge du inte ser någon kvalitetsskillnad, utgörs eventuella hastighetsförluster i säkerhet.

Naturligtvis kan du alltid titta på vår topplista över 10 VPN-tjänster om du vill ha andra val, men vi valde dessa specifikt. När vi valde de bästa övergripande alternativen här, använde vi hastighet, säkerhet, pris och servertillgänglighet som faktorer i våra beslut. Vi valde också de företag med ett stort antal nätverksservrar som du kanske vill ansluta till för bästa visning, webbläsning eller till och med ringa samtal. För VPN: er vill du leta efter en pålitlig leverantör. Det är de som kommer att skydda din integritet och har snabba nätverk som ger dig möjlighet att strömma högupplöst innehåll från andra länder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map