Bästa VPN för Houston

HoustonHouston, Texas är den mest folkrika staden i USA: s näst största delstat. Det har också det 5: e största metroområdet i länet på drygt 6,3 miljoner människor. Staden är känd för en hel del olika saker från sjukvård till rymd och är den mest varierande i staten. Det finns många faktorer som utgör överklagandet från Houston, men att använda offentlig WiFi utan att prenumerera på en VPN-tjänst är en dålig idé. Vi förklarar mer om ett ögonblick. Börja med att titta på vår lista över de bästa VPN: n för Houston.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

På grund av allt som händer i Houston och all turism erbjuder många anläggningar gratis WiFi för sina besökare. Det är bra för många människor, men det är också bra för brottslingar. Det är en bra anledning att använda ett VPN. Genom att skapa en säker och krypterad anslutning till en valfri server, minskar du avsevärt risken för att dina känsliga data blir stulna. Om du inte använder en, lämnar du dig öppen och sårbar för attacker.

En annan anledning till att du kanske vill använda ett VPN är att hjälpa dig att komma runt geobegränsningar. Ibland använder företag, skolor, högskolor och till och med länder teknik för att hindra dig från att se innehåll utanför ett visst område. Om du försöker strömma innehåll från en annan region än du befinner dig i för närvarande kommer dessa grupper att hindra dig från att se det. När du ansluter till ett VPN kan du komma runt de typerna av block.

Dessa två skäl är grunderna för VPN-användning när du besöker Houston. Du kan dock märka andra skäl när du registrerar dig för ditt konto. För att skydda din integritet eller komma runt geo-block kan båda målen uppnås med hjälp av en VPN. Nu kommer vi att prata om detaljer. VPN skyddar dig med hjälp av krypteringsprotokoll. Som sagt kan det vara svårt att välja en bra leverantör eller till och med ett protokoll.

Vad är den bästa VPN för Houston?

För att avgöra vilket svar som är bäst, tittade vi på några olika faktorer.

 • Leverantörer som inte håller loggar
 • Militärkryptering för att skydda din integritet
 • Högpresterande servrar i Houston-området
 • Nätverksstabilitet för att undvika kopplingar
 • förmåga att ta sig runt blackouter för sport och geobegränsningar
 • Appar för många olika plattformar

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Houston:

1. Bästa VPN för Houston: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Houston hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den bästa servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Dallas (eftersom det är det närmaste alternativet till Houston). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Dallas. Som ni kan se testade vi till Houston och hastigheten var 203,21 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Houston: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Houston hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Dallas, och du kan använda någon av dem. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade den amerikanska servern i Dallas till Houston och vi fick en nedladdningshastighet på 185,57 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Houston: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Houston hastighetstestVi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Dess enkelhet betyder inte att klienten inte är funktionsrik. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA körde med 75,73 Mbps när den var ansluten till Houston.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Houston: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Houston hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Dallas, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Dallas. Vi anslöt till en av dem och testade prestanda till Houston. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 92,08 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Houston: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster inklusive IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Houston hastighetstestIPVanish är värd för över 30 servrar i Houston och du kan välja att ansluta till någon av dem. När vi testade en IPVanish-server i Houston, bom-c06, och fann att hastigheten var 154.40 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Nu när du har tittat på alternativen ovan finns det andra alternativ tillgängliga på vår topp 10 VPN-tjänster lista. Vi anser dock att ovanstående är de bästa valen. Vi valde dem baserat på hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med servrar belägna i eller i närheten av Houston. Genom att göra det har du tillgång till de bästa hastigheterna. Hastighet kan vara en faktor om du planerar att strömma innehåll. Eftersom våra alternativ alla har bra nätverk, kan du inte gå fel med valen. Genom att använda vår guide kan du göra det bästa valet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map