Bästa VPN för Google Play Music

Google Play MusikGoogle Play Music är en musikströmningstjänst som lanserade en gratisversion den 23 juni som ett sätt att konkurrera med Apples strömningstjänst, Apple Music, släpps den 30 juni. Liksom några av de andra streamingtjänsterna har Google två olika versioner. Den nya gratistjänsten låter dig lyssna på upp till 50 000 låtar utan kostnad men den stöds av annonser. Tjänsten “All Access” -versionen är 9,99 dollar per månad och tillåter obegränsad strömning av de 30 miljoner låtarna i Google-biblioteket. De erbjuder för närvarande stöd för 65 länder. Men om du var i ett land som inte stöds kan du fortfarande lyssna på Google Play Music (kallat GPM) var som helst med ett VPN.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Trots att Google öppnade betalversionen av sin tjänst för tre år sedan beslutade de också att lansera en annons som stöds gratisversion. Tidpunkten för detta drag var tydligt medvetet i ett försök att tävla med deras största konkurrent. Även om Google kommer sent till marknaden inom det växande området gratis musikströmningstjänster, tror de att de kan göra det bättre. Som sagt, företag gillar Spotify och Pandora kanske erbjuder några av samma tjänster som Google kommer att göra.

Med Google Play Musik kan du lagra och strömma upp till 50 000 låtar från din egen samling. De erbjuder också experter som skapar handgjorda musikstationer för dig så att du inte behöver. Om du vill ha specifika saker, erbjuder de stationer baserade på decennium, humör, genre eller aktivitet. Dessutom kan du söka efter artist, titel eller låt för att skapa en station med liknande musik. Här är en lista över aktiviteter som har skapat radiostationer. Njut av dessa och andra fantastiska funktioner med Google Play Musik.

 • Vaknar lycklig
 • Öka din energi
 • Gå in i Beast Mode
 • Tränar
 • Körning
 • Ha kul på jobbet
 • Att ha vänner över
 • varva ner
 • Bedtime
 • Helt ny musik

Det är tydligt med alla dessa alternativ, Google vill ge soundtracket för ditt liv. Det har sagts att musik gör livet bättre. Oavsett om du kör, kopplar av, tränar eller till och med gör dig redo att spela ditt favoritvideospel, är det bra att ha musik att lyssna på som passar stämningen eller situationen. Även om du gillar att lyssna på 80-talets musik har Google Play Music fått dig täckt.

Om du reser till ett land utanför det stödda intervallet skulle du geo-blockeras. Geo-blockering är en teknik som känner igen var en användare är baserad på IP-adress, det är därför du skulle behöva en bra VPN-tjänst. En VPN tillåter dig att ansluta var som helst där det finns internetåtkomst. Varför skulle du behöva vara utan din musik?

Ett annat bra skäl att använda ett VPN är relaterat till säkerhet. VPN: er krypterar dina uppgifter för att skydda dem från personer med avskräckta mål. Med så många rapporter om människor som blir hackade är säkerhet ett stort problem. De två frågorna du behöver besvara är “Varför ta en chans med någon av dina data?” och “Vilket VPN skulle du välja?”

Lyckligtvis har vi några rekommendationer som bör göra det enkelt. Alla våra val har anpassade kunder, så att komma igång är lika enkelt som att välja ett land och trycka på en knapp. Om du är orolig för säkerheten rekommenderar vi ExpressvPN De erbjuder en VPN-tjänst utan logg samt en kill switch-funktion som stoppar din VPN-anslutning när Internet tappar. Den här funktionen hjälper till att skydda din integritet medan VPN-anslutningen återställs.

Om du bara vill vara säker på att du har tillgång till din musik är ExpressvPN MediaStreamer ett bra alternativ. Det är en smart DNS-funktion som kommer att blockera eventuella geografiska begränsningar utan att ha snabb förlust av kryptering. Båda tjänsterna är tillgängliga för alla ExpressvPN-medlemmar.

Utan ytterligare försening, här är en närmare titt på de bästa VPN: n för Google Play Music:

1. Bästa VPN för Google Play Music: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Google Play Music: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Google Play Music: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Google Play Music: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Google Play Music: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Vi tror att du kommer att vara nöjd med valen här. Vi har noggrant valt dem över andra ledande VPN-tjänster baserade på integritet (loggpolicy och kryptering), serverplatser, hastighet, funktionalitet, tillförlitlighet och pris. Vi tog också hänsyn till tjänsterna med ett bra nätverk av VPN-servrar över hela världen. Även om vi har gett dig några solida val, är du välkommen att skumma över vår lista över topp 10 VPN-tjänster.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map