Bästa VPN för Fortnite

FortniteFortnite är ett populärt spel tillverkat av Epic Games. Det är en konkurrenskraftig online-shooter. Fortnite är för PC, Xbox One och PS4. Spelet har över 4 miljoner spelare. Eftersom Fortnite är så populärt kommer det säkert att finnas någon fördröjning. För att hjälpa till att lösa detta problem rekommenderar jag ett VPN. En VPN tillåter dig att ändra din IP-adress till en annan IP på en plats du väljer. Om du väljer en server nära där du ansluter för att spela kan du uppleva mindre fördröjning och snabbare anslutningar. Eftersom det inte är din IP kommer du att skyddas från DDoS-attacker. En VPN tillåter dig också att komma förbi alla geo- eller brandväggsbegränsningar så att du kan spela var som helst.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Fortnite är en online PvP-shooter. Spelet är mycket komplicerat och möjliggör en konkurrenskraftig miljö. Det har två huvudområden du måste fokusera på. Den ena är gruvdrift och hantverk. Den andra försvarar och attackerar. När du är på kartan vill du använda din pick ax för att förstöra bilar, träd, stenblock, hus och mer. Dessa artiklar ger dig resurser. Dessa resurser kan användas för att skapa hälsopaket, plattformar och vapen. Du kan också hitta vapen och andra föremål i kistor.

Det andra du gör är att attackera och försvara. Du kan använda vapen för att bekämpa andra spelare. Det finns fem huvudtyper av vapen. Breacher är en anfallsgevär som totalt sett är bra. Det finns inga svagheter eller styrkor med detta vapen. Scoped Bullseye är en skyttskyttegevär. Det är bra på en rad, men det är inte effektivt på nära håll. Ninja-svärdet är fantastiskt vid melee-attacker, men har inte mycket räckvidd för det. Korsfararen är en hagelgevär. Det är bra på nära håll, men fruktansvärt på lång räckvidd. Uttagbara golvspikar är fällor du kan placera för att skada fiender. I Fortnite finns det fyra huvudtyper av tecken du kan spela som. Dessa inkluderar:

 • Konstruktör: De bygger fort snabbare än andra och använder korsfararen.
 • Ninja: De kan dubbelhoppa och använda Ninja Swords.
 • Outlanders: De är jättebra på att hämta material och jaga med Scoped Bullseye.
 • Soldat: De är bra på att försvara fortet med Breacher.

Huvudspelläget är att spela som en trupp och genomföra uppdrag. Du försöker besegra Husken, som är zombies och andra monster. Några exempel på uppdragen du kan spela inkluderar: leverera en bomb, rädda överlevande inom en tidsbegränsning och olika horde-lägen. Det andra läget som är populärt i spelet är 100 spelare gratis för alla. I detta läge placeras du på en karta med 100 personer med målet att vara den sista överlevande som står. Du börjar med inga vapen och måste hitta en del spridning på kartan. När du får resurser, hantverk och slåss mot andra kommer du långsamt närmare slutet. Ju närmare du kommer desto mer kommer kartan att skäras ned. Denna metod används för att påskynda spelet. Du kan använda alla vapen du hittar i det här läget, oavsett klass.

Hur du tar bort ditt Fortnite IP-förbud

Teamet på Epic Games, utvecklarna av Fortnite har varit känt för att blockera spelare. Problemet är att de inte stryker vad som kan få dig att förbjudas i servicevillkoren. Istället kan du hitta din IP förbjuden utan varning. Om detta händer kommer du att blockeras från att komma åt Fortnite. Det enda positiva är att Epic Games verkar använda samma teknik som används av andra tjänster för att blockera användare baserat på IP-adress. Det betyder att du kan ansluta till en VPN-server för att ändra din IP-adress för att komma runt IP-förbudet.

Låt oss hoppa direkt in och titta närmare på de bästa VPN: n för Fortnite.

1. Bästa VPN för Fortnite: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Fortnite: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Fortnite: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Fortnite: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Fortnite: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Fortnite är ett populärt spel för Xbox One, PS4 och PC. Det är gratis att spela och har komplexa spel. Det finns två huvudlägen att spela, men utvecklarna lägger alltid till fler händelser. Fortnite är ett bra spel som jag är säker på att du och dina vänner kommer att njuta av att spela.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map