Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu)

DirecTV BlimpPÅ&T lanserar DirecTV Now som ett sätt att återfå marknadsandelar. År 2019 bytte namn på tjänsten PÅ&T TV nu. När fler TV-tittare går mot strömningstjänster istället för att använda traditionella medel, rusar medieföretag för att hålla sig flytande. Som andra tjänster som Sling-TV, DirecTV Now riktar sig till sladdar. Det är en växande grupp människor som dumpar traditionella TV-leverantörer för streamingtjänster. DirecTV erbjuder nu mer än 100 kanaler för $ 35 per månad. Som jämförelse erbjuder Sling TV 50 kanaler för $ 40 per månad och Playstation Vues premiumpaket erbjuder 100+ kanaler kostar $ 55. Med tanke på dessa siffror är det inte svårt att se varför DirecTV Now är populärt. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för DirecTV Now.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Den olyckliga delen om DirecTV Now är antalet samtidiga strömmar de tillåter. Vid endast en eller två strömmar per konto kan det göra det svårt om du har flera enheter du vill använda. Det är möjligt att antalet strömmar kommer att öka när tiden går. Om du är en AT&T mobilkund, DirecTV Now är en bra affär. Du kan strömma tjänsten så mycket du vill utan att den räknas mot din dataplan. Om du inte är med AT&T mobil, det kan snabbt använda din dataplan.

Det finns flera anmärkningsvärda kanaler som kommer att erbjudas i paketet. Dessa inkluderar HBO, ESPN, Disney, ABC och Cinemax. Som du kan se finns det många alternativ att titta på. Frågan är, kommer gränssnittet att vara lika enkelt att använda som Hulu eller Netflix.

Om du bor i USA är detta en bra tjänst. Vad händer om du reser utomlands eller inte bor i USA? Sedan föreslår vi att du använder ett VPN. Det beror på att du skulle vara blockerad från att använda tjänsten utanför staterna. Se till att när du registrerar dig är du ansluten till en server i USA.

Du behöver inte oroa dig för sekretessproblem när du använder DirecTV Now, men det finns en annan fråga som kan kräva VPN. Oavsett om du redan har tillgång till den här tjänsten eller om du vill få den, måste du vara i USA för att titta på DirecTV Now. Om du försöker titta utanför landet blockeras du från att använda produkten. Genom att använda ett VPN i denna situation kan du skapa en säker och privat anslutning till en server i USA. Det är perfekt för att titta på DirecTV nu oavsett var du är.

Vad är den bästa VPN för DirecTV nu?

För att hjälpa oss bestämma vår lista över de bästa VPN: n för DirecTV Now, använde vi flera avgörande faktorer.

 • Höghastighetsnätverk som är viktiga för strömmande innehåll
 • Flera amerikanska serverplatser för bästa prestanda
 • Pålitlighet så att strömmande innehåll inte hänger eller buffras
 • Möjlighet att också blockera andra populära streamingtjänster
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Nu till vår lista över de bästa VPN: n för DirecTV Now.

1. Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu): ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu): NordVPNNordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu): PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu): CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för DirecTV nu (AT&T TV nu): IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

För alla som söker efter andra alternativ vill du ge vårt topp 10 VPN lista en närmare titt. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Vi valde våra alternativ baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet, pris och stor tillgång till nätverk. På så sätt får du tillgång till de bästa hastigheterna oavsett var du väljer att använda din enhet. Genom att använda vår guide kan du göra rätt val.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map