Bästa VPN för Dhaka

Dhaka, BangladeshDhaka, Bangladesh är landets huvudstad och största stad. Eftersom det har nästan 19 miljoner människor, är det den fjärde mest befolkade staden i världen. Eftersom Dhaka bara är 118 kvadrat miles är det den mest överfulla staden i världen. Det har sett en hel del tillväxt nyligen, och utländska och inhemska investeringar är livliga. Det tros också vara en av de snabbast växande städerna runt. Om du planerar att besöka staden kommer du definitivt att vilja använda en VPN innan du ansluter till WiFi. Vi ska berätta varför på ett ögonblick, men först titta på våra rekommendationer för de bästa VPN: erna för Dhaka.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3PureVPN$ 2.88SaferVPN180KryssrutaKryssruta

Stadens historia går tillbaka till det första årtusendet. 1608 utropade Mughal Empire den gamla staden Dhaka till huvudstad. När briterna fångade Dhaka på 1800-talet led staden av hungersnöd och nedgång. Det brittiska styret upphörde förrän landet fick självständighet 1947.

Under 2011 noterade Time Magazine Dhaka som en nypräglad megacitet och den står som landets politiska och affärscentrum. Saker som lockar besökare till staden inkluderar museer, företag, arkitektoniska byggnader, natursköna promenader, båtturer och mer. Som ni kan se finns det många saker att göra där under nedtider. Tänk dock på att staden nästan spricker i sömmarna.

Om du planerar att använda internet i Dhaka kan du ha problem med hastighet och stabilitet. Landsomfattande har Bangladesh en av de lägsta internetanvändningstakterna i världen. Du bör dock kunna hitta internetuppkoppling vid vissa anläggningar och hotell. Om du behöver använda den, vill du skydda dig själv med ett VPN. Du kan satsa på att det finns många cyberbrottslingar som bara väntar på att stjäla din privata information. Genom att skapa en säker och krypterad anslutning till en server kommer du att göra det mycket svårare för brottslingar att kompromissa med din information.

En annan anledning att använda ett VPN medan du är i Dhaka är på grund av censur. Landet Bangladesh blockerar ofta webbplatser som det anser inte vara lämpligt. Lokala tjänsteleverantörer blockerar också alla portar med undantag för HTTP / HTTPS. Genom att använda ett VPN kan du låta blockeringsprogramvaran tro att du befinner dig någon annanstans. Det är också bra att komma runt de portstoppningar du kommer att möta.

Som du kan se, det är två av de största anledningarna till att använda ett VPN när du är i Dhaka. Som sagt kan du hitta andra användningsområden när du registrerar dig för ditt konto. Från att stoppa cyberbrottslingar till att komma runt censurfrågor kommer VPN att hjälpa dig att uppnå dina mål. Nu när vi har visat dig varför de är viktiga är det några saker vi behöver berätta om dig.

VPN: er fungerar med hjälp av krypteringsprotokoll. De kan dock vara förvirrande om du vill ha det bästa skyddet. Det bästa protokollet att använda är OpenVPN när du kan. Det är industristandarden eftersom det erbjuder den bästa blandningen av hastighet och säkerhet. Hos vissa leverantörer kan du se valet mellan en UDP och en TCP-version. UDP är vanligtvis det bästa valet eftersom det är det snabbaste. TCP-versionen är dock bättre om du har problem med anslutningen. Eftersom det finns en god chans att ha anslutningsproblem i Bangladesh, kanske du vill se till att tjänsten ger dig det alternativet.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Dhaka.

1. Bästa VPN för Dhaka: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Dhaka hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Asien och sedan öppna Bangladesh. Just nu kan du välja servrar som finns där. Som ni kan se testade vi en server i Dhaka och hastigheten var 30,18 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Dhaka: HMA

HMA VPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

HideMyAss väcktes till liv 2005 när Jack Cator, en 16-årig student i England, beslutade att han ville skapa en tjänst för att hjälpa människor att undvika censur. Specifikt kunde Jack inte få åtkomst till webbplatser på sociala medier och onlinespel eftersom de var blockerade i skolnätverket. HMA lade till hundratusentals användare den första månaden och har sedan dess vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen med över 350 serverplatser. Privax, moderbolaget till HMA Pro VPN, gick med i AVG-teamet 2015.

HMA Dhaka hastighetstest

Om ditt mål är att hitta VPN med flest serverplatser är HideMyAss ditt bästa val. Tänk bara på att HMA loggar användaraktivitet vilket är ett problem för vissa VPN-användare. HMA är värd för många VPN-servrar över hela Asien, inklusive några i Bangladesh. För att ansluta till en server där, vill du gå in i “Platsläge” och välja “Ändra plats” för att komma igång. Klicka sedan på fliken “Städer” och sök efter Dhaka. Därifrån kan du välja serverplats. Vi anslöt till en server där för att testa och fann hastigheten 24,32 Mbps.

2016 ledde HMA och några andra ledande VPN-leverantörer vägen för att förenkla sin kundanpassade programvara. Resultatet är en fullständig uppsättning anpassade appar som gör det enkelt för alla användare att ansluta till HMA-nätverket och kryptera din anslutning. De har mjukvara tillgänglig för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan också ansluta till HMA via din router. HMA erbjuder obegränsad VPN-åtkomst från bara $ 4,99 per månad och erbjuder alla nya användare en 30-dagars riskfri pengarna tillbaka-garanti.

Visa HMA-erbjudanden

3. Bästa VPN för Dhaka: PureVPN

PureVPN

Registrera dig i 24 månader för bara $ 2,88 per månad (74% rabatt)

PureVPN har varit verksamt sedan 2007 och gjort dem till en av de äldsta VPN-leverantörerna på marknaden. Att ha en tidig start har hjälpt dem att expandera och förnya sig. PureVPN har en av de bästa VPN-klienterna som finns på marknaden. De har också gratisappar för både iOS och Android.

Innovation är ett område som hjälper PureVPN att sticker ut från förpackningen. De fortsätter att lägga till nya funktioner och tillägg till tjänsten. Du kan lägga till NAT-brandvägg, en dedikerad IP-adress, StealthVPN-webbläsare och ett specialalternativ som kallas dedikerad streaming för att påskynda din prestanda.

PureVPN Dhaka hastighetstest

Eftersom vi ville testa en server i Bangladesh öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet ”Landsvalverktyg”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server med fliken “Bläddra i alla servrar”. PureVPN-nätverket har flera servrar i Bangladesh. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 48,28 Mbps.

PureVPN klarar sig riktigt bra i priskategorin. De har sänkt prissättningen med över 74% när tjänsten fortsätter att växa. Du kan registrera dig för obegränsat VPN och få tillgång till alla deras serverplatser från bara $ 2,88 per månad. Årsplanen är ett stort värde.

Visa erbjudanden på PureVPN

När vi letar efter en VPN-tjänst att använda i Dhaka, känner vi att vi har gett dig de bästa alternativen. Men du är välkommen att ta en titt på vår topp 10 VPN lista. Se bara till att leverantören du väljer har servrar i området. Vi fattade våra beslut baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi letade också efter leverantörer som har servrar i Dhaka. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. Om du planerar att strömma någonting är bra hastigheter viktiga. Det finns inga dåliga val på vår lista eftersom de alla har bra nätverk. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta rätt beslut för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map