Bästa VPN för Delhi

delhi, IndienDelhi, Indien är den näst största staden i landet och har en befolkning på drygt 16,8 miljoner människor. Stor arkitektur är en del av denna gamla stad och den är välkänd för sina fantastiska historiska platser. Det beror på att invånare kontinuerligt har ockuperat staden sedan 600-talet f. Kr. Om du ska vara i Delhi av affärs-, nöjes- eller andra skäl, bör du använda en VPN när du surfar på internet. Vi kommer att dela orsakerna till varför kort, men först titta på våra bästa val för de bästa VPN: n för Delhi.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

De första invånarna bebodde förmodligen området i andra Millenia fvt. Arkeologer har emellertid bara hittat reliker som går tillbaka till 300-talet fvt. 1206 började Sultanatet i Delhi att bygga den första moskén. Sedan antiken har staden sett sin del av härskare och instabilitet i regionen.

I mer modern tid njuter Delhites av det största kommersiella centret i norra Indien. Tillsammans med arkitekturen och trädgårdarna kan du förvänta dig att se platser som India Gate, Delhi Museum, Chandni Chowk & Chawri Bazar och mer. Lägg till det till en växande ekonomi som arbetar mot modernisering, och du har ett recept som drar in många besökare.

När du besöker Delhi eller New Delhi (eftersom de är 12 miles från varandra) kommer en VPN när du är i staden att hjälpa dig att komma runt censur. Indien har inte en stark policy för vad den filtrerar, men det finns flera webbplatser och appar som vanligtvis är blockerade. Genom att ansluta till en VPN-server utanför landet kan du lura programvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. Då kan du se begränsat innehåll där.

En annan anledning till att använda ett VPN i Delhi är att skydda din integritet. Om du planerar att använda någon av de tillgängliga WiFi-tjänsterna riskerar du att cyberbrottslingar väntar på dig. Ingen vill att deras data komprometteras under resan. Genom att använda ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till en server du väljer. Det gör det mycket svårare för nyfikna ögon att stjäla din känsliga information.

Från att skydda din integritet till att komma runt indisk censur är det en bra idé att använda en VPN när du är i Delhi. Det är två stora skäl att använda en, men du kan hitta mer när du har tjänsten. Men med alla tillgängliga alternativ är det lätt att bli förvirrad på grund av valen. Nu när vi har visat dig vikten av att använda ett VPN, låt oss gå igenom några saker att leta efter.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: n för Delhi.

1. Bästa VPN för Delhi: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Delhi hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske finner det problemet med städerna vi nämnde. Välj bara fliken “Alla” och välj Indien. Just nu kan du välja Chennais serverplatser. Som ni ser servern i Chennai presterade det bästa av alla VPN med en hastighet av 95,10 Mbps till New Delhi.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Delhi: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (67% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Delhi hastighetstest

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar bra i Delhi med en nedladdningshastighet på 35,55 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 3,33 per månad.

Visa PIA-erbjudanden

3. Bästa VPN för Delhi: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

Delhi är ett stort kommersiellt centrum i norra Indien och det finns några servrar i området. Det är därför vi väljer en server på den närmaste platsen som IPVanish har, beläget i New Delhi, Indien. De har ett av de bästa nätverken i regionen och de är tillräckligt snabba för att göra allt du vill göra. Deras närhet till staden gör dem till en av våra favoriter för användning i Delhi.

IPVanish är värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Asien i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder över hela Asien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Delhi-hastighetstest

IPVanish är värd för 2 servrar i New Delhi, Indien (den närmaste servern i regionen) och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi testade en IPVanish-server i New Delhi, Indien och fann hastigheten 25,36 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Visa IPVanish-erbjudanden

Och där har du de bästa alternativen för VPN-leverantörer att använda när du besöker Delhi. Naturligtvis kan du fortfarande kännas fri att ta en titt på vår topp 10 VPN lista om du vill ha andra alternativ. Se bara till att leverantören du tittar på har servrar i området. Vi fattade våra beslut baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och jämnt pris. Vi letade också efter leverantörer med servrar i samma område som Delhi. På det sättet är du säker på att du kommer att få de bästa tillgängliga hastigheterna. Med våra alternativ har de alla bra nätverk så det finns inget dåligt val. För strömmande innehåll är bra hastigheter avgörande. Förhoppningsvis kan du använda vår guide för att fatta de bästa besluten som hjälper dig med dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map