Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest

deathgardenDeathgarden: Bloodharvest är ett multiplayer-överlevnadsspel där en hänsynslös jägare spårar och skjuter ner desperata individer som försöker undkomma Deathgarden. Spelet läggs ut av Behavior Digital och släpptes till Steam.com den 30 maj 2019. I detta terminator-stilspel är du en av de få som får tillgång till Enclave. Eftersom spelet fortfarande är nytt och så uppslukande, finns det en stor chans att du kommer att bli försenad. Det är en bra anledning att använda ett VPN. Vi förklarar de andra orsakerna på ett ögonblick. Innan vi gör det, ta en titt på de bästa VPN: n för Deathgarden: Bloodharvest.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

I det här spelet är du en av de överlevande som försöker komma till Enclaves relativa säkerhet. Naturligtvis är världen belägen i en post-apokalyptisk temavärld och du måste undvika det hänsynslösa rovdjuret för att komma ut från slummenas vissa död. Kommer du att kunna fly denna hänsynslösa jägare och utforska Deathgarden? Detta spel är multiplayer och du kan spela med dina vänner.

Nu när du ser några av aspekterna av spelet finns det flera sätt en VPN kan hjälpa dig när du spelar spelet. Eftersom du kan ansluta till en, kan du välja en mindre upptagen region att spela ditt spel i. Oavsett om du spelar mördaren eller en av de överlevande, kan du mycket väl möta fördröjning. Denna fördröjning kan göra skillnaden mellan att ha en framgångsrik flykt eller hamna till slut av jägaren i slutändan. Det finns vissa Internetleverantörer som spottar spelaktiviteter ibland. Även om det inte är vanligt kan ditt spel definitivt stoppa. Eftersom vissa internetleverantörer letar efter mönster, kommer du att lösa detta genom att ansluta till VPN för att kryptera din trafik

Vad är den bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest?

För att avgöra vad den bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest är, kommer vi att fokusera på faktorer som är hastighets- och åtkomstrelaterade. Bara på det sättet kan vi berätta vad vårt svar är.

 • Stora och stabila nätverk som hjälper till att eliminera frånkopplingar när du spelar
 • Leverantörer som erbjuder stark kryptering för att förhindra DDoS-attacker och skydda din integritet
 • Snabba servrar i olika regioner för att hjälpa dig njuta av bästa möjliga hastigheter och hålla dig vid liv medan du spelar Deathgarden: Bloodharvest
 • Tillhandahållare med möjlighet att ta sig runt brandväggar så att du kan komma åt spelet i skolan eller någon annanstans du kanske är

Nedan kan du se några av de bästa VPN: n för Deathgarden: Bloodharvest.

1. Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Deathgarden: Bloodharvest: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du vill hålla dig vid liv, fly jägaren och undvika fördröjning genom att använda VPN för att spela Deathgarden: Bloodharvest är en bra idé. Oavsett om du vill ta dig runt brandväggarna i skolan eller på jobbet, skydda dig mot DDoS-attacker eller till och med undvika fördröjning kan du lösa alla dessa problem med hjälp av en VPN. Naturligtvis finns det fantastiska alternativ ovan. Som sagt, du kan alltid titta närmare på vår topp 10 VPN lista. De fungerar alla bra, men vi tog våra beslut för att bäst optimera din spelupplevelse med Deathgarden: Bloodharvest. På så sätt kan du få stora hastigheter, undvika fördröjning och förhindra DDoS-attacker och undkomma rovdjuret. Läs vår guide för att hjälpa dig hitta rätt beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map