Bästa VPN för Danmark

köpenhamnDanmark är ett relativt litet land i norra Europa. Det är också ett av tre länder som anses vara skandinaviska. Danmark är känt för att vara i framkant för blockering av platser, och de var det första europeiska landet som blockerade den populära torrentplatsen, The Pirate Bay. Om du är i Danmark, gör dig redo för ytterligare en våg av blockering med tillstånd från antipiratgruppen, Rettigheds Alliancen (Rights Alliance). Det är naturligtvis om du inte använder ett VPN. Här är några av de bästa VPN: erna för Danmark.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Det är uppenbart att Danmark har höjt fältet igen för att blockera webbplatser. Tidigare 2015 blockerade de 12 stora fildelningssajter. Det betyder att alla Internetleverantörer i Danmark måste blockera dem. Det har skett flera drag de senaste dagarna, beslag av popcorntime.dk, och den blockerade listtillägget av 20 nya webbplatser är några av dem. I en intervju med Torrentfreak, Rättighetsallianschefen Maria Fredenslund sa att hennes organisation “inte bara tar en verkställighetsstrategi. Vi vill förstå användarnas beteende (och) erbjuda människor lagliga alternativ, säger Fredenslund. Uppenbarligen tror organisationen att med tanke på ett juridiskt alternativ kommer de flesta att välja den rättsliga vägen. De hävdar att de har bevis på att detta val har hänt.

Så vad är ett VPN? Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en mjukvara som skapar en säker anslutning till en server, eventuellt i ett annat land, beroende på ditt syfte. Låt oss titta på några av idéerna bakom att använda en. En god anledning att använda ett VPN är att avblockera åtkomst till geo-begränsat innehåll eller webbplatser. Geo-blockering är en teknik som identifierar en användares plats baserat på IP-adress. Denna teknik skapar en “vägg” som antingen kommer att hålla blockerade webbplatser ute eller hålla innehåll i. Genom att välja en server i ett annat land kan du komma runt dessa begränsningar. Om du reser utomlands och ville se innehåll från Danmark, skulle du använda ett VPN.

En annan bra anledning att använda ett VPN är för integritet. Det kommer att kryptera dina data och ge ett extra lager av säkerhet. Även om den danska regeringen inte verkar spionera på medborgarna, finns det många andra människor som skulle vara intresserade av dina personuppgifter. Oavsett om du är bosatt i Danmark eller turist, skulle du vara klok att hålla dina data säkra med hjälp av en VPN. Frågan är, med de olika valen i protokoll, vilka du ska använda?

Oavsett vilket företag du går med kommer de att ha olika protokoll du kan använda. Alla val vi erbjuder här använder säker kryptering, men att använda en version av OpenVPN-protokollet skulle alltid ge dig den bästa säkerheten. Om hastigheten är väsentligen skulle du använda OpenVPN (UDP). Det är det bästa alternativet för VoIP, Skype, onlinespel eller till och med användning av strömmningstjänster som Netflix, Hulu eller Pandora. Om du har anslutningsproblem eller problem med att anslutningen tappas skulle ditt bästa val vara OpenVPN (TCP). TCP-versionen är inte lika snabb, men data går igenom felkontroll. För strömning via ett mobilnätverk finns det också andra bra protokoll inklusive L2TP och IKEv2 för säkerhet. Nu när vi har gått igenom det kommer vi att gå över de företag som är bra av specifika skäl.

Om du vill avblockera innehåll eller säkra dina data rekommenderar vi ExpressVP. De behåller inte loggar och har en kill switch-funktion, så det säkerställer att du är skyddad om anslutningen tappar. För att använda strömmningstjänster som Netflix är ExpressVP igen det bästa valet. Eftersom de erbjuder en mobilklient och hanterar ett mycket stort nätverk, skulle du bara behöva ansluta, och du skulle kunna njuta av strömmande från länder med de bästa innehållsbiblioteken. För närvarande har USA det största urvalet.

För bara åtkomst till geobegränsat innehåll är ditt bästa alternativ att gå med ExpressVP eller PIA. Båda dessa tjänster erbjuder kryptering av internettrafik, men ExpressVP inkluderar också MediaStreamer SmartDNS med deras VPN som kan hjälpa till att avblockera kanaler utan en liten hastighetsförlust. Naturligtvis beror det på om SmartDNS blockerar den specifika kanalen du vill se. Danmark har underbara internethastigheter, så vi rekommenderar att du använder det krypterade alternativet. Vi rekommenderar inte handelssäkerhet för snabbhet. Medan hastighet är ett problem om du försöker strömma i vissa fall, så länge du inte ser någon kvalitetsskillnad, är det extra krypteringsskiktet värt alla hastigheter du eventuellt skulle förlora.

För andra fantastiska alternativ kan du kolla in vår topp 10 VPN-tjänster. Som sagt, vi har valt det bästa totalt sett, så det borde inte behövas. Vi använde säkerhet, pris och hastighet som mått för våra val. Dessutom valde vi de företag med ett stort antal nätverksservrar som du kanske vill ansluta till för att få bästa möjliga visning. Det du vill leta efter i en pålitlig VPN-leverantör är en som säkrar din integritet och har snabba nätverk för att strömma högupplöst innehåll från andra länder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map