Bästa VPN för Costa Rica

Costa RicaCosta Rica är ett litet land som ligger i Centralamerika. Det ligger på den lilla landmassan mellan Nord- och Sydamerika. Den har för närvarande en befolkning på cirka 4,8 miljoner och det fantastiska vädret gör det till ett bra ställe att besöka för turister. För alla som planerar att gå med i listan med besökare måste du se till att du använder ett VPN innan du använder någon offentlig WiFi medan du är där. Vi kommer att berätta varför det är viktigt på några korta stunder. Under tiden kan du titta på vår lista över de bästa VPN: n för Costa Rica


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost112KryssrutaKryssruta
5Surfshark$ 1.99Surfshark68KryssrutaKryssrutaKryssruta

Den första anledningen till att använda ett VPN när du är i Costa Rica innebär att skydda din integritet. Internet är bra där, men det fortsätter att bli bättre när pengarna rullar in. Lyckligtvis övervakar landet inte medborgarna så att du inte behöver oroa dig för att bli spionerad av regeringen. Men det betyder inte att du är säker. När du använder ett VPN där kan du skydda dig själv och din internettrafik mot cybertyver. Först då kan du använda den krypterade trafiken för att göra det mycket svårare för någon att stjäla dina personuppgifter.

Nästa anledning till att använda ett VPN är inte lika viktigt. Enligt Freedom House är Costa Rica fri från censur på internet. Det betyder dock inte att det inte skulle hjälpa dig. Om du försöker komma åt något innehåll från din hemregion finns det en god chans att du kommer att blockeras från att se det. Det beror på att medieföretag oftast kommer att blockera användare utanför deras riktade område. Lösningen är att ansluta till en server i din hemregion eller till och med en annan region, och du kan börja njuta av det du vill se idag.

Vad är den bästa VPN för Costa Rica?

Även om du kan förvänta dig censur och övervakning från regeringarna i vissa länder, är det inte ett problem i Costa Rica. Därför är de saker som är viktiga normalt inte lika stränga i listan nedan. Men våra val är fortfarande fantastiska alternativ. Dessa faktorer inkluderar:

 • Snabba hastigheter på servrar som fungerar bra i Costa Rica
 • Möjlighet att avblockera geobegränsningar
 • Stort nätverk med flera servrar för att eliminera serverfall.
 • Mobilappar för flera plattformar inklusive Amazon Firestick
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda din integritet
 • Leverantörer med ingen loggpolicy

Nu när du ser vad som är viktigt där, låt oss titta närmare på de bästa VPN: n för Costa Rica.

1. Bästa VPN för Costa Rica: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Costa Rica hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske hittar problemet med servrar i Costa Rica. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan Costa Rica. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i San Jose, Costa Rica, var hastigheten 56,75 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Costa Rica: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Costa Rica hastighetstest

NordVPN är värd för några servrar i området, inklusive några i Costa Rica. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i San Jose och fann att den hade en nedladdningshastighet på 76,52 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

3. Bästa VPN för Costa Rica: HMA

HMA VPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 4,29 per månad (64% rabatt)

HideMyAss väcktes till liv 2005 när Jack Cator, en 16-årig student i England, beslutade att han ville skapa en tjänst för att hjälpa människor att undvika censur. Specifikt kunde Jack inte få åtkomst till webbplatser på sociala medier och onlinespel eftersom de var blockerade i skolnätverket. HMA lade till hundratusentals användare den första månaden och har sedan dess vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen med över 350 serverplatser. Privax, moderbolaget till HMA Pro VPN, gick med i AVG-teamet 2015.

HMA Costa Rica hastighetstest

För dig som vill hitta en VPN-leverantör med flest serverplatser är HideMyAss ditt bästa val. Tänk bara på att HMA loggar användaraktivitet vilket är ett problem för vissa VPN-användare. HMA är värd för vissa VPN-servrar i Costa Rica, särskilt i San Jose. För att ansluta till en server där, vill du gå in i “Platsläge” och välja “Ändra plats” för att komma igång. Klicka sedan på fliken “Städer” och sök efter Costa Rica. Vi anslöt till en server där för att testa och fann hastigheten till 91,94 Mbps.

2016 ledde HMA och några andra ledande VPN-leverantörer vägen för att förenkla sin kundanpassade programvara. Resultatet är en fullständig uppsättning anpassade appar som gör det enkelt för alla användare att ansluta till HMA-nätverket och kryptera din anslutning. De har mjukvara tillgänglig för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan också ansluta till HMA via din router. HMA erbjuder obegränsad VPN-åtkomst från bara $ 4,29 per månad och erbjuder alla nya användare en 30-dagars riskfri pengarna tillbaka-garanti.

Visa HMA-erbjudanden

4. Bästa VPN för Costa Rica: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Costa Rica hastighetstest

Eftersom vi ville testa en server i Costa Rica, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till Costa Rica och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i landet. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Costa Rica och är snabbt eftersom det gränsar till CyberGhosts hemland. Vi anslöt till en server i San Jose (Costa Rica) och vi fick en hastighet på 16,93 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Visa CyberGhost-erbjudanden

5. Bästa VPN för Costa Rica: Surfshark

Surfshark

Registrera dig i 24 månader för bara $ 1,99 per månad (83% rabatt)

Även om det verkar som om Surfshark inte har funnits under en lång tid registrerades webbplatsen faktiskt 2007. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till platser hela tiden och är starkt fokuserat på prissättning och integritet. Det har även visselpipor och klockor som du kan förvänta dig med de större tjänsterna

Med mer än 500 servrar i 50 länder, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime har de många möjligheter att njuta av sin tjänst. Du har till och med möjlighet att titta på några av de tjänster som finns tillgängliga i flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa privat, skydda din WiFi-trafik, torrent anonymt och mer när du väljer en server.

Surfshark Costa Rica hastighetstest

För våra tester i Costa Rica ville vi välja en server som ligger i San Jose. När du loggar in söker du helt enkelt efter Costa Rica i sökfältet. Därifrån kan du ansluta till en server som finns där. När vi anslöt till en server i San Jose fick vi en hastighet på 14,49 Mbps. Det är lägre än vissa av våra andra tjänster.

För pengarna och funktionerna är Surfshark ett bra alternativ för dem som inte nödvändigtvis behöver en mycket höghastighetsanslutning där. Allt är lätt att använda och du bör inte ha några problem. Du kan registrera dig för ett obegränsat konto med obegränsade enheter för $ 1,99 per månad när du köper en tvåårsplan.

Visa Surfshark-erbjudanden

Ovanför kan du se de bästa alternativen att använda när du besöker Costa Rica. Men för dem som vill ha andra alternativ kan du gratis kolla in vår topp-10-lista över VPN-leverantörer. Även om denna lista också är bra, gjorde vi våra specifika val baserat på flera faktorer. Dessa priser, stabilitet, säkerhet, hastigheter och mer. Vi optimerade listan ovan baserat på de bästa alternativen för Costa Rica. Bra hastigheter är viktiga i dag oavsett vad du bestämmer dig för. Genom att använda vår guide kan du fatta det bästa beslutet för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map