Bästa VPN för Colorado

ColoradoColorado är en delstat belägen i södra Rocky Mountains. Det har en uppskattad befolkning på nästan 5,7 miljoner människor. Under de senaste åren har staten sett ett inflöde av besökare och turism. Det beror delvis på deras liberala lagar om användning av marijuana. Oavsett om du planerar att besöka staten av den anledningen eller andra, kommer du att vara säker på att använda ett VPN när du använder offentlig WiFi. Vi kan ge dig mer information på ett ögonblick om det på lite. Först ska du titta på vår lista över de bästa VPN: n för Colorado.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta
3NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

Det bästa skälet att använda ett VPN när du är i Colorado är att skydda din integritet. Medan Colorado är i USA och inte har någon regeringsövervakning, är du inte säker. Du behöver inte leta hårt för att hitta bevis på identitetsstöld. Genom att ansluta till ett VPN skapar du en säker och privat anslutning till servern du väljer. Det kommer att göra det svårt för någon att stjäla dina privata uppgifter.

Det andra skälet till att använda ett VPN medan du är i Colorado är inte av regeringscensurskäl, men för att hjälpa dig komma runt geobegränsningar och brandväggar. För att uppnå detta skulle du ansluta till ett VPN i en annan region. På så sätt kan du fortsätta som du normalt skulle göra.

Vad är den bästa VPN för Colorado?

För att bäst besvara den här frågan måste vi ta en titt på de viktigaste faktorerna att använda i Colorado. Vi kommer att fokusera på att komma runt brandväggar och geobegränsningar först. På så sätt kan vi bestämma de bästa VPN: n för Colorado.

 • VPN-servrar som fungerar bra i Colorado (alla VPN-testade i Denver, Colorado Springs och Pueblo)
 • Möjligheten att avblockera geobegränsningar i Colorado
 • Stort och stabilt nätverk som hjälper dig att undvika tappade anslutningar
 • VPN-leverantörer som inte har användarloggar
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda integriteten när du är i regionen
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Nu för att få en mer djupgående titt på de bästa VPN: n för Colorado.

1. Bästa VPN för Colorado: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögon och 14 ögon länderna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Colorado. Just nu kan du välja servrar där. Vi anslöt en server i Denver och testade hastigheten till Denver, Colorado Springs och Pueblo. Resultaten sträckte sig mellan 116 Mbps och 121 Mbps, vilket nästan maxade ut vår internetanslutning via kabel.

ExpressVPN Colorado hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Colorado: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (67% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar sig bra i regionen. Vi anslöt till en PIA-server i Denver och hastighetstestade den till Denver, Colorado Springs och Pueblo. Som ni ser resultaten varierade från 53 Mbps i Pueblo upp till 84 Mbps i Denver.

PIA Colorado hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 3,33 per månad.

Visa PIA-erbjudanden

3. Bästa VPN för Colorado: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för några servrar i Denver. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en VPN-server i Denver, Colorado och testade hastigheterna till Denver, Colorado Springs och Pueblo. Prestandan varierade mellan 19 Mbps och 40 Mbps.

NordVPN Colorado hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

4. Bästa VPN för Colorado: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. På grund av detta väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda medan vi är i Colorado.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish VPN-server i Denver och testade hastigheterna till Denver, Colorado Springs och Pueblo. Som ni ser var nedladdningshastigheten mellan 14 Mbps och 24 Mbps.

IPVanish Colorado hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Visa IPVanish-erbjudanden

Det finns definitivt några fantastiska VPN-alternativ som du kan använda i Colorado. Du bör kunna se fördelarna med att använda en medan du är där. Som sagt, du kan alltid titta på leverantörerna på vår topp 10 VPN-lista för andra alternativ. De kommer alla att göra jobbet, men vi gjorde våra val baserat på ett antal faktorer. Det är så vi optimerade våra beslut för Colorado. Oavsett dina skäl för att gå, är VPN-skydd en bra idé. Genom att använda vår guide kan du skydda din integritet och fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map