Bästa VPN för Colombia

colombiaColombia är det 25: e största landet i världen och ligger i den norra delen av Sydamerika. Precis som några av de andra länderna på kontinenten har det ett färgstarkt förflutna. Trots att jag rör vid ekvatorn har landet en hel del klimatdiversitet. Om du behöver resa till detta vackra land, antingen för affärer eller för semester, måste du packa lite solskyddsmedel. Du kommer också att vilja ansluta till ett VPN om du planerar att använda WiFi under någon del av resan. Detta kommer att skydda din integritet.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Först koloniserade 1499 av spanska, fick Colombia inte självständighet förrän 1819. Även om det finns bevis på en civilisation som går tillbaka till 18 000 fvt har den spanska koloniseringen lett till en ovanlig demografisk sammansättning i landet. Nästan hälften av befolkningen består av Mestizo colombianer (europeisk och amerindisk blandning). I nuvarande tider har landet en enhetlig presidentkonstitutionell republik och har en mycket aktiv och växande ekonomi.

Om du är i landet för att uppleva skönheten, har du tur. Du har 6 naturliga regioner där inklusive snö och is i Andesbergen, tropiska regnskogar, öknar, stränder, savannor och mer. Som du ser kan du hitta alla klimat du vill besöka på 440 000 kvadrat miles. Oavsett vart du åker, finns det mycket att se och göra.

Internetåtkomst och sekretess i Colombia

Även med så mycket att se och göra kan du behöva använda internet för olika saker. Eftersom bredband har funnits i Colombia i mer än 20 år kan du förvänta dig att hastigheterna är ganska bra när du ansluter. Under de senaste åren har ett antal platser börjat erbjuda gratis WiFi. Det är bra, men det tar oss till vårt första skäl att använda ett VPN.

Med antalet människor i Colombia kan du föreställa dig att det alltid finns någon som letar efter ett sätt att stjäla dina känsliga uppgifter. Tjuvar kan placeras var som helst och letar bara efter en bra möjlighet. Dessutom har underrättelsebyrån befunnits bedriva utomordentlig övervakning då och då. Alla Internetleverantörer i Colombia är skyldiga att övervaka innehållet i sin trafik och rapportera all olaglig aktivitet till regeringen.

Även om det inte finns några officiella regler för internetcensur, finns det ibland selektiv blockering av webbplatser. Dessa typer av block är mer censurbaserade men du kommer också att uppleva geobegränsningar. Att använda en VPN hjälper dig att ta dig runt dem. Om du har en favoritströmningssida som bara är tillgänglig där du bor, skulle du vara blockerad från att använda den utan att använda ett VPN.

Hur man väljer ett VPN för Colombia

Och där har du det. Det är de två bästa orsakerna till att använda ett VPN. Oavsett om du vill skydda din integritet från nyfikna ögon eller komma runt begränsningar, är det avgörande om du är i Colombia. Nästa fråga är, vilken? Hur en VPN skyddar din integritet är genom att använda kryptering. De flesta leverantörer ger dig möjlighet att välja mellan flera protokoll. Den du bör välja när du kan är OpenVPN. Det anses vara det bästa valet i samhället. Om du får valet mellan UDP- och TCP-versionen fungerar båda som avsett. Skillnaden är att UDP är snabbare. Om du har problem med anslutningen vill du kolla in TCP-versionen. Även om det är långsammare, har du en bättre chans att hålla din anslutning uppe.

Om du letar efter fler alternativ är du välkommen att kolla in vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock att du kommer att vara nöjd med alternativen som vi gav dig ovan. De valdes utifrån säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi letade också efter leverantörer med ett bra nätverk av VPN-servrar i regionen. På så sätt kan du ha de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att komma åt något innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta det bästa beslutet och spara lite pengar också.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map