Bästa VPN för Buffalo

Buffalo, New YorkBuffalo, New York, är länets säte i Erie County och ligger vid sjön Erie. Det är den näst största staden i staten och den 81: e mest befolkade staden i landet med cirka 257 000. Tunnelområdet har dock över 1,2 miljoner. Staden är en viktig port för handel och resor eftersom den ligger på gränsen mellan USA och Kanada. Om du planerar att ta en resa till staden hittar du många företag som erbjuder gratis WiFi. Som sagt, du vill inte använda det utan att använda ett VPN. Här är några av de bästa VPN: erna för Buffalo.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

På grund av all handel och handel kan du satsa på att många av de lokala anläggningarna erbjuder gratis WiFi. Det är bara bra för gästerna i staden. Tyvärr gillar kriminella det också. Det är det första skälet till att använda ett VPN när du är i Buffalo. När du ansluter till en valfri VPN-server skapar du en säker anslutning. Det gör det mycket svårare för cyberbrottslingar att stjäla din privata information.

Den andra anledningen till att använda ett VPN är ett ämne som kan ligga nära sportfans hjärtan. Om du är i staden och vill titta på ett lokalt spel online kommer medieföretag att hindra dig från att titta på det. Naturligtvis kallar dessa företag för blackout. Många sportfans vet allt om dem. Genom att använda en VPN för att ansluta till en server i ett annat område kan du komma runt de geo-restriktionerna. Om du gör det får blockeringsprogramvaran att du är på en annan plats.

Även om det finns andra syften för att använda ett VPN, är det två av de största orsakerna. När du registrerar dig kan du hitta andra användningsområden. Från att skydda din integritet till att komma runt geobegränsningar kommer tjänsten att täcka dig. När du är redo att välja en tjänst är det några saker du bör veta. Den viktigaste delen av detta är användningen av krypteringsprotokoll.

Vad är den bästa VPN för Buffalo?

Vi fokuserade på följande kriterier för att bestämma vår lista över de bästa VPN: erna för staden:

 • Möjligheten att visa populärt geo-blockerat innehåll och live-blackouter
 • Kryptering av militär kvalitet för att skydda din integritet
 • Snabba servrar som fungerar bra i Buffalo-området
 • Stor och solid nätverksstabilitet för att minska frånkopplingar
 • mobilappar med flera plattformar inklusive Amazon Firestick-enheter
 • Ingen loggpolicy

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Buffalo:

1. Bästa VPN för Buffalo: ExpressVPN

ExpressVPN

Spara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Buffalo hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Naturligtvis är det inte sant för New York. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – New York. Som ni kan se testade vi en server i New York och hastigheten var 280,44 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Buffalo: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Buffalo hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i New York City (eftersom det är den närmaste platsen). Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Buffalo och fann att prestandan var 181,20 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för buffel: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Buffalo hastighetstestVi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Dess enkelhet betyder inte att klienten inte är funktionsrik. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se, visade vårt hastighetstest att PIA körde med 144,33 Mbps när den var ansluten till NYC.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Buffalo: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Buffalo hastighetstestEftersom vi ville testa en server nära Buffalo, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i New York City. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 93,46 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Buffalo: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster inklusive IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit bland de snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

IPVanish Buffalo hastighetstestIPVanish är värd för över 100 servrar i NYC och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel nyc.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i NYC och fann hastigheten 80,93 Mbps på vår kabel-internetanslutning.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du letar efter andra alternativ kan du alltid titta på våra topp 10 VPN tjänster lista. De alternativ vi gav dig borde dock uppfylla dina behov. Vi valde dem baserat på hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med servrar belägna i eller i närheten av Buffalo. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma HD-innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis kan du använda vår guide för att hjälpa dig att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map