Bästa VPN för Bangladesh

BangladeshTrots att det är rankat 92: e i fysisk storlek är landet Bangladesh det åttonde mest befolkade med en befolkningstorlek på nästan 163 miljoner. Även om landet upplever tillväxt och investeringar är inkomst per capita drygt 1 000 per år. Det gör det till ett bra ställe för tillverkning av jobb och annan tillväxt. Om du planerar att åka till Bangladesh för affär eller nöje och planerar att använda WiFi när du är där, kommer du att vilja använda en VPN också. Det finns flera skäl att göra det, men titta först på vår lista över de bästa VPN: erna för Bangladesh.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Området Bangladesh grundades för cirka 20 000 år sedan, med kopparåldersbosättningar från 4000 år tillbaka. Det gör kulturen där mycket gammal och landets ledarskap har genomgått många olika förändringar genom åren. Idag har landet erkänts som en unitär parlamentarisk republik och har varit oberoende sedan 1971. Bangladesh har som utvecklingsland en marknadsbaserad blandad ekonomi och anses vara en mycket bra satsning för framtiden. Mutor och korruption utgör dock 3,7% av landets nationella budget.

Om du planerar en resa till landet är det några saker du måste tänka på. Klimatet förblir ganska varmt eftersom det sträcker sig mot cancercancer, men monsonsäsongen kan vara farlig och löper från juni till mars. Se till att du dricker rent vatten eftersom landet har en hög föroreningsgrad. Du kanske också vill ta lite regnredskap.

Internetåtkomst och sekretess i Bangladesh

Nästan hälften av Bangladesh har någon sorts internetanslutning. Liksom många länder på senare tid har de sett en hel del tillväxt i branschen. Medan fler och fler offentliga WiFi-platser öppnas, vill du använda ett VPN för att skydda din integritet. Med den massiva befolkningen i landet kan du satsa på att det finns människor som skulle älska att skaffa dina känsliga uppgifter. Det kan vara någon bredvid dig, eller det kan vara någon du inte ser bara väntar på att dra nytta av utsatta användare. Genom att ansluta till ett VPN för att kryptera dina data gör du det mycket svårare för din information att bli stulen. Det hjälper till att hålla dig säkrare än du normalt skulle vara.

En annan anledning till att använda ett VPN är att hjälpa dig komma runt geobegränsningar. Det verkar inte vara mycket censur i landet, men det finns tillfällen då vissa webbplatser definitivt är blockerade. Dessutom har landet varit känt för att begränsa bandbredden för att försöka minska VoIP-tjänster. Även om detta inte sker konsekvent, sker det då och då. Om du har innehåll som du vill komma åt som är specifikt för en region måste du också använda ett för att hjälpa dig.

Hur man väljer ett VPN för Bangladesh

Dessa två punkter är de största orsakerna till att använda ett VPN, men du kanske upptäcker andra. Från att skydda din integritet till att komma runt block kommer du att täckas när du använder en bra VPN-tjänst. Som vi nämnde är hur en VPN skyddar din integritet genom att använda kryptering. Många leverantörer ger dig möjlighet att välja mellan flera typer av protokoll. Den du bör välja när det är möjligt kallas OpenVPN. Det anses vara det bästa valet i samhället. Om du får valet mellan UDP- och TCP-versionen av OpenVPN, kommer båda att fungera som avsett. Skillnaden är att UDP är snabbare. Om du har anslutningsproblem vill du kolla in TCP-versionen. Även om det är långsammare, har du en bättre chans att hålla din anslutning uppe.

Om du letar efter fler alternativ är du välkommen att kolla in vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock att du kommer att vara nöjd med alternativen som vi gav dig ovan. De valdes utifrån hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med ett bra nätverk av VPN-servrar i regionen. På så sätt kan du få de bästa tillgängliga hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma någon typ av innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta ett så bra beslut som möjligt och spara lite pengar på vägen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map