Bästa VPN för Australien

operahuset i SydneyAustraliens stora städer har länge varit urbaniserade. Landet har en befolkning på över 23 miljoner och den 12: e största ekonomin i världen. Vissa av sakerna kan tyckas bekanta för många, men landet är i en egen liga. Om du planerar att besöka detta unika land och kontinent, vill du ansluta till ett VPN medan du använder internet. Detta gäller särskilt för WiFi-anslutningar. Det finns några goda skäl till varför, men vi pratar om dem efter att du har sett våra bästa VPN-val för Australien.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

I modernare tider har Australien (ibland kallat Oz-landet) en mycket utvecklad kultur och ekonomi. Det finns många saker som gör landet tilltalande för besökarna. Några av dessa inkluderar motsatta säsonger från länder på norra halvklotet, öknen känd som Outback, företag och mer. Du är säker på att hitta många skillnader från alla andra ställen och saker att göra om du behöver resa till landet.

Även om det finns mycket att se och göra, kan du behöva använda internet någon gång under ditt besök. I så fall har du tur. Australien har nästan full täckning av trådlöst bredband. Du kommer att njuta av stora hastigheter och det finns många företag som erbjuder gratis WiFi för kunderna. Tyvärr betyder det att det finns kriminella som väntar på att dra nytta av gratis WiFi också. Det är därför det är viktigt att använda ett VPN. Skapa helt enkelt en säker och krypterad anslutning till servern du väljer, så är du redo. När du gör det gör du det mycket svårare för tjuvar att stjäla dina uppgifter.

Det tar oss till det andra skälet att använda VPN. Om du gillar att strömma eller till och med titta på lokalt innehåll från ditt eget område kommer företag vanligtvis att blockera all trafik som inte finns i deras riktade område. Med andra ord kan du inte se vad du vill utan ett VPN. I det här fallet skulle du ansluta till en server i det område du önskar. Det gör att blockeringsprogramvaran tror att du är någon annanstans. Därifrån kan du njuta av allt innehåll som du normalt skulle göra.

Vad är den bästa VPN för Australien?

Nedan tittade vi på flera faktorer för de bästa VPN: n för Australien:

 • Hastighetstester utförda i Sydney, Melbourne, Perth och Brisbane
 • Vi övervägde också prestanda från Australien till USA
 • VPN: s förmåga att avblockera populära tjänster som US Netflix
 • Nätverksstabilitet för att undvika långsammare och koppla bort
 • Anpassade appar för mobila enheter och Amazon Firestick
 • Inställningar ges till VPN som inte har aktivitetsloggar

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Australien.

1. Bästa VPN för Australien: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske finner det problemet med städerna vi nämnde. Välj bara fliken “Alla” och välj Australien. På denna punkt kan du välja en server i Brisbane, Melbourne, Perth eller Sydney. Som ni ser servern i Sydney fungerade bäst med nedladdningshastigheter över 277 Mbps.

ExpressVPN Australien hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Australien: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i Kanada och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vi testade servrarnas prestanda i Perth, Sydney och Melbourne. Som ni ser av bilden nedan var siffrorna bra med hastighet från 97 Mbps upp till 163 Mbps. Du bör kunna ladda ner med hög hastighet och strömma HD-innehåll utan problem.

NordVPN Australien hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Australien: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Som användare ger Private Internet Access (PIA) dig flera olika alternativ. Tidigare var du tvungen att ställa in en profil för varje VPN-server. Nu är det enkelt att ansluta till valfri server på deras nätverk. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. När du väljer en plats kan du enkelt ansluta till platser i Sydney och Melbourne.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar sig bra i Sydney och Melbourne. Båda är bra platser att använda i Australien.

PIA Australien hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Australien: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa servrar i Australien öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Bläddra ner och välj ett land i regionen. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i det landet. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Australien. Vi anslöt till en server på varje plats och testade prestandan. Hastigheten varierade från 24 Mbps i Brisbane upp till 106 Mbps i Sydney.

CyberGhost Australien hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Australien: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Virginia.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi testade en IPVanish till servrar i Perth, Sydney och Metblourne och fann hastigheten mellan 50 Mbps och 66 Mbps.

IPVanish Australien hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Du kan ta en titt på vår topp 10 VPN tjänster för fler idéer. Du bör vara nöjd med något av alternativen som visas ovan. Vi valde dem framför andra ledande VPN-tjänster baserade på integritet (loggpolicy och kryptering), tillgänglighet av australiska serverplatser, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi tittade också på tjänster med ett bra nätverk av VPN-servrar i regionen. Du vill ha en pålitlig VPN-leverantör som hjälper dig att skydda din online sekretess. Du vill också ha ett snabbt nätverk för att strömma HD-innehåll i andra länder. Tjänsterna som delas i inlägget är de bästa VPN-skivorna för integritet och för att blockera geo-restriktioner för populära streamingwebbplatser som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video och hundratals andra kanaler runt om i världen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map