Bästa VPN för Aten, Ga

Aten, GaAten, Georgia, är ett medelstort stadsställe som ligger 70 mil NU från centrala Atlanta. Den har för närvarande en uppskattad befolkning på 125 000. Det finns flera saker som gör staden till en aptitretande plats att besöka. Det inkluderar ett antal tekniska företag, University of Georgia (UGA) och mer. Om du planerar en resa till staden på grund av högskolefotboll eller andra skäl, kommer du troligtvis att möta offentlig WiFi någonstans. Innan du gör det, se till att du använder ett VPN först. Vi ska berätta varför inom kort. Under tiden, kolla in våra val för de bästa VPN: n för Aten.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

1785 beviljade Georgiens generalförsamling en stadga för att University of Georgia skulle vara det första statsstödda universitetet. Sexton år senare valde universitetets styrelse en plats på kullen ovanför Cedar Shoals. John Milledge, en av förvaltarna och senare guvernör i staten, köpte 633 tunnland och donerade det till universitetet. Han uppkallade det omgivande området i Aten efter Platonic Academy of Platon.

Ekonomiskt och kulturellt har den medelstora staden flera saker att göra. Besökare i området kan njuta av State Botanical Garden of Georgia, Georgia Museum of Art, Globe bar, musikscenen, University of Georgia och mer. Naturligtvis kan du alltid gå 70 miles till Atlanta om du vill. Som ni ser växte staden upp runt högskolan.

Trots alla fantastiska saker att göra kan du kännas själv med lite stillestånd i staden. Det är där användning av offentlig WiFi är vanligt. Lyckligtvis finns det många företag i området som erbjuder gratis WiFi till sina kunder. Det är bra för alla inklusive cyberbrottslingar. Du kan satsa på att det är många som bara väntar på att få din privata information. När du använder ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till servern du väljer. Det kommer att göra det mycket svårare för någon att stjäla dina känsliga uppgifter.

Det andra skälet till att du vill använda ett VPN är att hjälpa till att komma runt geobegränsningar. Har du någonsin blivit blockerad av en brandvägg från att se något du vill se? Det är en geobegränsning. De är vanliga vid skolor som UGA, företag, andra organisationer och till och med vissa länder. När du använder ett VPN i det här fallet kommer du att göra att blockeringsprogramvaran tror att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du njuta av allt normalt.

Nu har du de två största anledningarna till att använda ett VPN. Från att skydda din integritet till att ta sig runt geo-block och begränsningar är att använda en VPN en bra idé. Oavsett vilken tjänst du väljer, finns det några saker du måste tänka på innan du väljer.

Till att börja med använder VPN krypteringsprotokoll för att skydda sina medlemmar. OpenVPN-protokollet är det bästa alternativet att välja, och du vill göra det när det är möjligt. Nästan varje leverantör erbjuder dig det alternativet. Om leverantörerna erbjuder dig en TCP och en UDP-version kommer båda att göra sitt jobb enligt avsikten. Skillnaden är att UDP är det snabbaste, vilket är viktigt om du försöker strömma något högre innehåll. Om du har problem med anslutningen är TCP ett bättre alternativ för dig.

1. Bästa VPN för Aten: IPVanish

IPVanish

Aten har en bra ekonomi inklusive teknik, men den är fortfarande relativt liten. Därför väljer vi en server i Atlanta. Vi använder IPVanish-servrarna i Atlanta hela tiden eftersom vårt kontor finns i området. Av erfarenhet kan vi säga att servrarna i Atlanta är både snabba och pålitliga. Du kommer också att upptäcka att IPVanish har fler serverplatser i USA som nästan alla andra VPN-tjänster. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ att använda.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish är värd för 48 servrar i Atlanta (igen, eftersom det är den närmaste staden) och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. Till exempel atl.a01.ipvanish.com. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Atlanta och fann att hastigheten var 63,76 Mbps på vår kabel-internetanslutning som maxar ut runt samma hastighet.

IPVanish hastighetstest i Atlanta

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar bara 4,87 $ per månad på årsplanen. Medlemmar täcks av en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök IPVanish

2. Bästa VPN för Aten: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. Tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra live sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

Länder PlatserUSA Serverplatser
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovan, hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det är sant för Atlanta (eftersom det är den närmaste större staden). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Atlanta. Som ni kan se testade vi en server i Atlanta och hastigheten var 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med ett årsabonnemang.

Besök ExpressVPN

3. Bästa VPN för Aten: CyberGhost VPN

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Atlanta öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket inkluderar 8 servrar Atlanta. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni kan se var vår nedladdningshastighet 57,65 Mbps, vilket är rätt i linje med de andra tjänsterna i vår lista.

CyberGhost Atlanta hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 3,50 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Aten: NordVPN

NordVPNNordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Länder PlatserUSA Serverplatser
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för 39 servrar i Atlanta. Tyvärr visar inte NordVPN-klienten serverns stad. De har dock vänligen försett oss servernumren för Atlanta. Du vill ansluta till en av följande servrar: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Det enklaste sättet att välja ett specifikt servernummer är att välja fliken “Servrar” i appen och sedan sortera resultaten i alfabetisk ordning. Du kan sedan bläddra ner och välja vilket servernummer vi har listat ovan. Du kan se laddningsprocenten och avståndet till varje server. Vi testade USA: s # 370-server i Atlanta och tyckte att prestandan var ganska bra med en nedladdningshastighet på 60.11 Mbps.

NordVPN hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,99 per månad med ett 24-månadersmedlemskap.

Besök NordVPN

5. Bästa VPN för Aten: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN har sitt huvudkontor i USA och har ett av landets bästa VPN-nätverk. Tidigare debiterade företaget användare baserat på antalet serverplatser och protokoll de använde. Det har förändrats eftersom StrongVPN nu erbjuder medlemmarna full tillgång till deras nätverk med hundratals servrar över hela världen.

Länder Platser ServrarUSA ServerplatserSoftwareMonthlyYearly Återbetalning
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7.50$ 52,497 dagar

Det senaste tillskottet till StrongVPN-tjänsten är StrongDNS-funktionen. Alla som registrerar sig för ett StrongVPN-konto får också fri tillgång till StrongDNS, som är en smart DNS-tjänst som används för att kringgå geobegränsningar. Det är en utmärkt lösning för dig som planerar att resa utanför USA och vill komma åt Netflix.

StrongVPN är värd för 20 servrar i Atlanta. Du kan inte välja en specifik server. Istället vill du klicka på listrutan för serverplats och välja United States – Atlanta. Vi valde OpenVPN UDP för bästa prestanda. Efter att ha anslutit till en server i Atlanta testade vi vår hastighet och fann att den var 59,97 Mbps.

StrongVPN Atlanta hastighetstest

StrongVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och gratis SmartDNS-åtkomst för bara $ 7,50 per månad eller $ 52.49 per år. Årskontot fungerar bara 4,37 $ per månad. Nya användare täcks av en no opener-återbetalningsgaranti.

StrongVPN

Naturligtvis finns det andra alternativ du kan hitta i vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Vi valde våra alternativ baserade på hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Våra val är leverantörer med servrar belägna nära Aten-området. På så sätt hittar du de bästa hastigheterna. I våra val har alla leverantörer fantastiska nätverk och är alla välkända. Du behöver bra hastigheter om du planerar att strömma innehåll. Ingen vill se förseningar på grund av buffring. Se till att du väljer en leverantör med ett gott rykte. Med vår hjälp kan vi hjälpa dig att informera dig om de bästa alternativen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map