Bästa VPN för Apple TV

Apple TVI år är Apple en övergångstid när det gäller deras ambitioner att förändra det sätt vi alla ser på TV. Jag är glad att höra vad de har planerat. Om nyheten är sant kan du förvänta dig att en ny Apple TV kommer att introduceras under deras Worldwide Developers Conference (WWDC) som äger rum 8-12 juni i San Francisco. Rykten är att Apple planerar att lansera en ny mediaspelare och en efterlängtad Apple TV-streamingtjänst. På ett ögonblick kommer jag att presentera tre VPN-skivor som fungerar bra med Apple TV.


Den nya streamingtjänsten Apple TV förväntas erbjuda ett brett utbud av amerikanska TV-kanaler. De förhandlar också med programföretag för att erbjuda lokal ABC, CBS, NBC och Fox täckning. Om det lyckas kommer Apple att ha det bästa alternativet till kabel och satellit. Det finns fortfarande frågan om hur mycket tjänsten kommer att kosta men vi kan föreställa oss att priset kommer att göra det tilltalande för dem som vill skära sladden. Deras kanalval kommer att sätta press på streamingtjänster som Sling-TV och PS Vue.

Allt vi har pratat om hittills är Apple TV: s framtid. Låt oss ta en minut att prata om var set-boxen är just nu. Apple samarbetade med HBO för att hjälpa till att lansera deras HBO nu service i april. Samtidigt sänkte de priset på Apple TV-mediaspelare från 99 $ till 69 dollar. Det gör det till en bra tid att köpa om du vill ha ett värde. Det är bara rättvist att nämna att de troligen kommer att ha en ny produkt ut senare i år men du kan förvänta dig att prislappen blir högre när den släpps.

Oavsett om vi talar om den nuvarande Apple TV eller vad företaget har i väntan för framtiden kommer användare runt om i världen att dra nytta av att använda ett VPN. Jag känner till flera expats som förlitar sig på VPN att njuta av sina favoritströmningstjänster som Netflix, Hulu och Amazon Instant. De kan också njuta av HBO Now via Apple TV. Nyckeln är att få tillgång till tjänsterna via en amerikansk IP-adress. En VPN kommer att ta hand om det. Du kan helt enkelt ansluta till en server i USA och njuta av innehåll som om du var där.

Hur fungerar en VPN med Apple TV? Det är en bra fråga eftersom Apple TV och många andra set-top-lådor, spelkonsoler osv. Inte stöder VPN. Lyckligtvis finns det ett sätt att köra alla enheter i ditt nätverk via ett VPN. Svaret är att konfigurera din router för att köra genom VPN. Du kan göra det själv eller köpa en router som är förkonfigurerad från FlashRouters. Alla tre VPN-leverantörerna ska jag rekommendera support och uppmuntra till användning av VPN via din router.

Bästa VPN för Apple TV

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta

ExpressVPN Bästa VPN 5-stjärnklassificering

1. ExpressVPN erbjuder obegränsat VPN från bara $ 6,67 per månad.

ExpressVPN är en ledande VPN-leverantör med utmärkt kvalitet. De hanterar ett betydande nätverk och är kända för snabbhet och tillförlitlighet för tjänsten. Deras lättanvända ExpressVPN-klientprogramvara för Windows och Mac tillsammans med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti hjälper dem att få en plats i vår lista.

CountriesServersProtocols
902000OpenVPN, PPTP, L2TP

De som är nya för VPN kommer att uppskatta ExpressVPN-klienten. Gränssnittet är peka och klicka. Välj vilken serverplats du vill ansluta till och programvaran kommer att ta hand om resten. Jag skulle definitivt ge ExpressVPN-klientprogramvaran och mobilappar får en A + för enkel användning.

Gratis VPN-studier är nästan omöjliga att komma från ledande VPN-tjänster. Istället erbjuder vissa pengar tillbaka-garantier. ExpressVPN har en av de bästa i branschen som erbjuder 30 dagars garanti. Du kan registrera dig för obegränsad åtkomst till deras integritetstjänst från bara 6,67 dollar per månad.

ExpressVPN

IPVanish Bästa VPN 5-stjärnklassificering

2. IPVanish erbjuder obegränsat VPN från bara $ 4,87 per månad.

IPVanish är min favorit VPN-tjänst. Deras blandning av hastighet och värde håller dem nära toppen av listan. Du tycker att deras nätverk är det snabbaste i hela Nordamerika, på flera platser i Europa och därefter. IPVanish är en tier-1-leverantör vilket innebär att de hanterar sitt eget nätverk. Det ger dem en kostnadsfördel jämfört med andra företag tillsammans med utmärkta prestanda och pålitlighet.

CountriesServersProtocols
63850OpenVPN, PPTP, L2TP

Som ni ser IPVanish hanterar ett stort nätverk av VPN-servrar runt om i världen med bra prestanda. Du skulle inte tro på hur mycket Netflix min familj kan titta på på en månad. För att inte tala om spel och andra onlineaktiviteter. För oss är prestanda nyckeln och IPVanish levererar.

Jag kommer inte ens överväga ett VPN för listan om de inte erbjuder lättanvänt klientprogram. IPVanish leder vägen med klienter för Windows, Mac och Linux. De utvecklade också mobilappar för både iOS och Android. Medlemmar har tillgång till alla klienter tillsammans med två samtidiga anslutningar.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad, full åtkomst till deras VPN-nätverk från bara 4,87 $ per månad. Medlemmarna täcks av en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti som är god tid att testa tjänsten.

Besök IPVanish

Privat Internet-åtkomst 5-stjärnigt betyg

3. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 2,50 per månad.

Privat tillgång till internet handlar om integritet och värde. De hanterar inte ett så stort nätverk när det gäller länder och serverplatser. Istället fokuserar de på andra områden och erbjuder ett lägre pris för tjänsten. Privat Internet-åtkomst är en pålitlig favorit för fildelningssamhället.

Länder PlatserServrarProtokollSoftwareMonthly2 Years Återbetalning
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6.45$ 59,957 dagar

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Jag använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Det är enkelt att klienten inte är funktionsrik. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan integritet och hastighet.

Som vi nämnde tidigare är privat internetåtkomst ett utmärkt värde. De har vuxit snabbt till en av de största VPN-leverantörerna delvis baserade på pris. Du kan registrera dig för obegränsad VPN-åtkomst från bara $ 2,50 per månad. Deras VPN-konton prissätts långt under andra ledande tjänster.

Privat internetuppkoppling

Du kan se vår lista över topp 10 VPN tjänster för fler alternativ. Jag tror att du kommer att vara nöjd med något av ovanstående val. Jag valde dem framför andra ledande VPN-leverantörer baserat på hastighet, tillförlitlighet och pris. Jag letade också efter tjänster med ett bra nätverk av VPN-servrar i USA. Du vill att en snabb VPN-leverantör ska strömma HD-innehåll från Apple TV. De tjänster som delas i inlägget är de bästa VPN: n för populära amerikanska streamingtjänster som Netflix, Hulu och HBO Now. De hjälper dig också att blockera kanaler i andra länder som BBC iPlayer i Storbritannien.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map