Bästa VPN för Android

Android Phone image 2Android är världens mest populära operativsystem. Även om det finns andra konkurrenter, har Android mer än en 80% marknadsandel över hela världen. Oavsett om du använder en Android-telefon, surfplatta, Fire TV eller andra enheter, vill du skydda dem alla med en VPN. En bra VPN-tjänst hjälper till att skydda din online-sekretess när du använder en mobiltelefon eller surfplatta för att ansluta till öppna WiFi-nätverk. Det hjälper dig också att blockera geografiska begränsningar. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för Android.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76KryssrutaKryssrutaKryssruta

Det finns flera fördelar du kan få genom att använda ett VPN på din favorit Android-enhet. Den första fördelen hjälper dig att skydda din integritet online. Mobiltelefoner har blivit en integrerad del av våra liv under det senaste decenniet. Vi litar på dem så mycket att de är underhållningsmedel och verktyg för arbete. För att locka företag erbjuder många anläggningar nu gratis WiFi till sina kunder. Eftersom de ofta är öppna, innehåller dessa nätverk en stor risk. Oavsett var du hamnar, kan det alltid finnas cyberbrottslingar som är redo att stjäla din privata information. Genom att använda ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning när du aktiverar den. På så sätt kan du göra det mycket svårare för någon att äventyra din känsliga information.

Om du någonsin har rest utanför landet kan du ha blivit blockerad från att komma åt innehåll hemma. Eller kanske har du stött på blackouts för sportevenemang. Det beror på geo-restriktioner. Det är regler som säger att du inte kan komma åt vissa material om du befinner dig utanför ett visst område. När det gäller blackout kommer du att blockeras om du befinner dig inom ett visst område på grund av innehållsbegränsningar. Låt oss säga att du är i Kina och vill komma åt allt godkänt innehåll. På grund av deras brandvägg kommer du dock att stöta på blockader. Genom att ansluta till ett VPN på en annan plats kan du komma runt dessa typer av begränsningar. Det finns många andra exempel som vi kan använda, men det bör ge dig en god uppfattning om alternativen.

Som du ser finns det några mycket goda skäl att använda ett VPN på din Android-enhet. Från att skydda dina känsliga data från cyberbrott eller nyfikna ögon till att komma runt censur eller geo-restriktioner, vill du dra fördel av VPN-fördelar. Även om VPN-tjänster har funnits under en tid, har mobilappar för dessa leverantörer kommit långt. Nu när vi har förklarat varför du ska använda ett VPN för din Android-enhet täcker vi dina bästa alternativ.

Vad är den bästa VPN för Android?

Vi fokuserade på följande kriterier för att bestämma vår lista över de bästa VPN: n för Android:

 • Hastighetstester utförda i USA och Storbritannien med Android VPN-app
 • VPN-nätverkssäkerhet när du använder Android-telefoner och surfplattor.
 • Mobilfunktioner inklusive kill switch och support för Android TV
 • Starka krypteringsnivåer för bättre integritetsskydd
 • Vi prioriterade VPN: er som inte har användarloggar
 • Framgång med att blockera populära kanaler och levande sporter

Utan ytterligare försening, här är en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Android:

1. Bästa VPN för Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Som ni kan se finns det några definitiva fördelar med att använda ExpressVPN för Android.

I tabellen ovan hanterar ExpressVPN ett mycket stort VPN-nätverk. ExpressVPN-nätverket har hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Det inkluderar platser över hela världen. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och njuta av det innehåll du är van vid att se på din telefon eller surfplatta

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden, men du kan inte välja en specifik server. Klicka istället på knappen “välj plats”. Du vill välja fliken “Alla” och välja en av de fyra kategorierna. Det inkluderar Amerika, Europa, Asien och Stilla havet, Afrika, Mellanöstern & Indien. Just nu kan du välja servrar som finns där.

ExpressVPN för Android

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Android: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro eftersom den har servrar lokaliserade över hela världen. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk över hela världen för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN har en av de bästa blandningarna av tjänster till priset. Naturligtvis vill du prenumerera på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPNs Android-app ger bra funktionalitet och är mycket lätt att använda. Det finns många likheter mellan alla versioner av de olika apparna. Allt är lätt att navigera och du kan enkelt hitta alternativen och en lista över länderna. Du kan också använda världskartan för att ansluta om du vill. Bilden nedan visar Android-appen.

NordVPN Android-app

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Android: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Även om de kanske inte erbjuder så många länder som andra leverantörer, fokuserar de på service och att hålla priserna nere. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. När du väljer en plats kan du enkelt ansluta till platser där de har servrar.

Många torrentanvändare älskar PIA: s lättanvända tjänst. Den tjänsten innehåller en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

När du laddar ner PIAs Android-klient kommer du att se att de gör det ganska enkelt. Det betyder dock inte att det är ett svagt program. Under alternativavsnittet kan du hitta en hel del olika alternativ att välja mellan. Naturligtvis kan du växla mellan funktionerna beroende på dina inställningar inklusive krypteringsnivåer för att kontrollera din balans mellan hastighet och integritet. Som du kan se finns alternativskärmarna nedan.

Privat Internet-anslutningsinställningar för Android

När det gäller deras Android-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill-switch. Denna funktion kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet oavsett var de är. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Android: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller andra. Android-klienten ger dig också en mängd olika alternativ, inklusive möjligheten att surfa anonymt, skydda din Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN Android-klienten har många alternativ som du säkert kommer att älska. dessa inkluderar WiFi Auto-Protect, Secured Streaming och mer. Du hittar inga problem med att navigera någonting i Android-appen eftersom allt är intuitivt. Du kan se hur appen ser ut nedan.

CyberGhost Android-app

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Android: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish har en fantastisk Android-app som är lätt att använda. Du kan förvänta dig att hitta stora hastigheter oavsett vilken region du vill ansluta till. Det beror på att de har ett av de bästa nätverken i samhället. Många servrar på olika platser anses vara toppnivå. Det betyder att de är snabbast tillgängliga.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit en av de snabbaste VPN-tjänsterna oavsett var vi kör våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder över hela regionen. Du kan välja en specifik plats eller en enskild server.

Precis som med PIA-klienten är IPVanish Android-klienten lätt att använda och har ett antal olika alternativ att välja mellan. Dessa inkluderar möjligheten att automatiskt ansluta, ansluta till den snabbaste servern, en krypteringsfunktion (för dämpning), auto-anslut, portändring och alternativet att välja en av de två versionerna av OpenVPN som du ser nedan.

IPVanish Android-app

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

6. Bästa VPN för Android: Surfshark

Surfshark

Registrera dig i 24 månader för bara $ 1,99 per månad (83% rabatt)

Surfshark lanserade sin VPN-tjänst under 2018. Sedan den tiden har företaget gjort en stänk i samhället. Teamet fortsätter att växa och lägga till serverplatser till deras höghastighetsnätverk. De har fokuserat på integritet och värde. Tjänsten inkluderar extrafunktioner som CleanWeb (blockerar annonser och skadlig programvara), Whitelister (split tunneling), MultiHop dubbel VPN, kill switch, privat DNS och läckageskydd.

Med ett stort nätverk av servrar runt om i världen, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Premium och Amazon Prime finns det många möjligheter att njuta av tjänsten. Du kan komma åt Amazon Prime Video i flera regioner inklusive USA, Tyskland och Storbritannien. Windows-klienten ger dig möjlighet att ansluta till fysiska serverplatser, virtuella servrar (bäst lämpade för att blockera geo-restriktioner), servrar som stöder P2P-användning och MultiHop-servrar.

Surfshark Android-app

För värdet och funktionerna är Surfshark ett utmärkt alternativ för dem som vill skydda sin integritet och avblockera begränsningar. Alla VPN-appar har utformats med ett liknande användargränssnitt och är lätta att använda. Du kan registrera dig för ett obegränsat VPN-konto riskfritt eftersom Surfshark erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök Surfshark

Du kan se vår lista över topp 10 VPN tjänster för fler alternativ. Vi tror att du kommer att vara nöjd med något av ovanstående val. Vi valde dem framför andra ledande VPN-leverantörer baserat på tillförlitlighet och appar som stöder det senaste Android-operativsystemet. Du måste kunna lita på din VPN-leverantör för att skydda din integritet. Dessa tjänster kommer att göra det och var och en erbjuder bra Android-appar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map