Bästa VPN: er för Washington DC

Washington DCWashington District of Columbia (Washington D.C.) är USA: s huvudstad. Trots dess relativt små storlek är det landets sjätte mest befolkade storstadsområde. Det finns många saker som gör det till ett tilltalande ställe att besöka, liksom ett bra ställe att hålla konferenser, konferenser och en hel del andra evenemang. Om du ska besöka området finns det en god chans att du använder någon form av offentlig WiFi. Se till att du ansluter till ett VPN först. Här är några snabba VPN-filer som du kan använda i Washington, DC.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Med alla de högdrivna människorna, politikerna och utländska värdighetspersonarna har du många chanser att använda gratis WiFi som erbjuds av de flesta företag. Tyvärr är andra också medvetna om det. Du kan föreställa dig att det finns tjuvar som bara väntar på att dra nytta av en anslutning som inte är säkrad. I själva verket kan det finnas en högre sannolikhet i District of Columbia på grund av alla de högdrivna människorna. Därför är det bra att använda ett VPN för att skydda dina känsliga data och skydda din integritet. Ingen vill resa och bli rånad.

Nästa anledning till att du vill använda ett VPN är på grund av geobegränsningar. Dessa är gränser för en användare baserat på plats. Om du reser från utlandet är det viktigt att hålla koll på nyheten om din region. Du kanske också vill strömma innehåll därifrån eller komma åt en annan region. Utan att använda ett VPN kan du vara blockerad från att se allt du vill se. Anslut bara till en server i det område du vill visa och du borde vara okej.

Det är två av de bästa orsakerna till att använda ett VPN men blir inte förvånad om du hittar andra. Oavsett om det är av avgörande säkerhet som det ger eller de hinder du kan övervinna är det en bra idé att registrera dig hos en VPN-leverantör. Om du håller med, det finns två grundläggande saker du bör veta.

Vad är den bästa VPN för Washington DC?

Vi fokuserade på följande kriterier för att bestämma vår lista över de bästa VPN: erna för staden.

 • Leverantörer som hjälper dig att ta dig runt geo-block / blackouter
 • Höga krypteringsnivåer för bättre integritetsskydd i området
 • Snabb serverhastighet i staden
 • Nätverksstabilitet för att stoppa frånkopplingen
 • Vi valde bara VPN som inte har användarloggar
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Washington DC:

1. Bästa VPN för Washington DC: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Washington DC hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden. Klienten väljer den bästa servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Washington DC. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Washington DC. Som ni kan se testade vi en server i DC och hastigheten var 240,03 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Washington DC: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Washington DC hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i DC-området, specifikt i Manassas, Va. Från konsolen, genom att klicka på de 3 horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procentandelarna av tillgängliga servrar. Vi testade den amerikanska servern i Manassas och nedladdningshastigheten var 196,83 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Washington DC: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Washington DC hastighetstestLyckligtvis använder vi PIAs Windows-klient, och det är enkelt att installera och använda. Men det betyder inte att det saknas funktioner. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Att ansluta till en server i DC gav oss en anslutningshastighet på 61,54 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Washington DC: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Washington DC hastighetstestEftersom vi ville testa en server i DC, öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Washington. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 63,17 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Washington DC: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster inklusive IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish hastighetstest i Washington DCIPVanish är värd för över 75 servrar i Ashvurn och du kan välja att ansluta till någon av dem. När vi testade en IPVanish-server i Ashburn, iad-a06, och fann hastigheten 139,91,03 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du letar efter fler alternativ är du välkommen att kolla in vår topp 10 VPN tjänster lista. Vi tror dock att du kommer att vara nöjd med alternativen som vi gav dig ovan. De valdes utifrån hastighet, tillförlitlighet, pris och säkerhet. Vi letade också efter leverantörer med servrar belägna i Washington, DC-området. På så sätt kan du vara säker på att du har de bästa hastigheterna. Naturligtvis har de alla bra nätverk. Hastighet är viktigt om du planerar att ladda ner eller strömma HD-innehåll. De leverantörer som vi nämnde ovan är de bästa alternativen för att göra det, oavsett vilka populära tjänster du vill använda. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta ett så bra beslut som möjligt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map