Bästa VPN: er för Venezuela

VenezuelaVenezuela är ett land som ligger på norra kusten på den sydamerikanska kontinenten. Det har en uppskattad befolkning på cirka 31,5 miljoner invånare. Landet har varit aktivt under de senaste åren, men vissa väljer fortfarande att besöka landet för stränder, Angels Falls, tempererat klimat med mera. Om du ska lägga till dig själv i listan med personer som är på väg till landet, vill du vara säker på att använda ett VPN när du använder WiFi. Innan vi berättar vad det är så viktigt, vänligen titta på våra bästa VPN: s för Venezuelas lista.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
4HMA Pro VPN$ 3.99HideMyAss280
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Det första skälet till att använda en VPN i Venezuela är att skydda din integritet. Enligt en Freedomhouse.org-rapport listas landet som ”Inte gratis”. Om du till och med kan hitta anslutning i landet har politiska förändringar nyligen gjort att regeringen tar chansen att övervaka sina medborgare. När du ansluter till ett VPN där, gör din säkra och privata anslutning det mycket tuffare för alla att övervaka dina kommunikationer. Naturligtvis vill du fortfarande vara vaksam, men det kommer definitivt att hjälpa.

I samma rapport nämns också det andra skälet att använda ett VPN medan du är i landet, för att hjälpa dig komma runt regeringscensur. När du är i landet är det ingen tvekan om att du kommer att stöta på censur, särskilt om det är kritiskt mot regeringen. Sättet runt detta är att ansluta till ett VPN i en annan region. På så sätt kan du komma runt alla censurer från regeringen som du kan stöta på.

Vad är den bästa VPN för Venezuela?

För att bäst besvara den här frågan, låt oss ta en titt på de viktigaste faktorerna för att använda en i landet. I detta fall är båda kriterierna viktiga. Men den viktigaste uppsättningen är säkerhetskriterierna. Först då kan vi bestämma den bästa VPN för Venezuela.

 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda dig i Venezuela
 • Strikt policy för icke-loggar
 • Snabba servrar som fungerar bra för bästa möjliga anslutning i landet och regionen
 • Möjlighet att ta sig runt brandväggar och regeringscensur i Venezuela
 • Hög serverstabilitet för att eliminera nätverkskopplingar
 • Mobilappar med flera plattformar för olika enheter inklusive Amazon Firestick

Nu tittar vi närmare på några av de bästa VPN: erna för Venezuela.

1. Bästa VPN för Venezuela: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Venezuela hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan Venezuela. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Caracas, Venezuela, var hastigheten 92,39 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Venezuela: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Venezuela hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Venezuela, och du kan använda någon av dem. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Venezuela och ansluten till en server i Caracas. Vi fann att det var snabbt med en nedladdningshastighet på 91,70 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Venezuela: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Venezuela hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Venezuela (den närmaste platsen) öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Venezuela. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Caracas. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 40,66 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Venezuela: HMA

HMA VPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

HideMyAss väcktes till liv 2005 när Jack Cator, en 16-årig student i England, beslutade att han ville skapa en tjänst för att hjälpa människor att undvika censur. Specifikt kunde Jack inte få åtkomst till webbplatser på sociala medier och onlinespel eftersom de var blockerade i skolnätverket. HMA lade till hundratusentals användare den första månaden och har sedan dess vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen med över 350 serverplatser. Privax, moderbolaget till HMA Pro VPN, gick med i AVG-teamet 2015.

HMA Venezuela hastighetstestFör dig som vill hitta en VPN-leverantör med flest serverplatser är HideMyAss ditt bästa val. Tänk bara på att HMA loggar användaraktivitet vilket är ett problem för vissa VPN-användare. HMA är värd för vissa VPN-servrar i Venezuela, särskilt i Caracas. För att ansluta till en server där, vill du gå in i “Platsläge” och välja “Ändra plats” för att komma igång. Klicka sedan på fliken “Städer” och sök efter Caracas. Vi anslöt till en server där för att testa och fann hastigheten 41,71 Mbps.

2016 ledde HMA och några andra ledande VPN-leverantörer vägen för att förenkla sin kundanpassade programvara. Resultatet är en fullständig uppsättning anpassade appar som gör det enkelt för alla användare att ansluta till HMA-nätverket och kryptera din anslutning. De har mjukvara tillgänglig för Windows, Mac, Android och iOS. Du kan också ansluta till HMA via din router. HMA erbjuder obegränsad VPN-åtkomst och alla nya användare täcks av en 30-dagars riskfri garanti för pengarna.

Besök Hide My Ass

5. Bästa VPN för Venezuela: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

IPVanish Venezuelas hastighetstestIPVanish är värd för ett antal servrar i Costa Rica och du kan välja att ansluta till någon av dem. Vi föreslår att du väljer en som börjar med ”a” i servernamnet. I de flesta fall kommer “a” -servern att vara de snabbaste. Vi testade en IPVanish-server i Costa Rica till Caracas och fann hastigheten 16,09 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Ovan har du ett antal VPN-alternativ tillgängliga att använda i Venezuela. Nu bör du se varför det är viktigt. Om du vill se andra alternativ än de som vi just nämnde, känn dig fri att titta på leverantörerna på vår topp 10 VPN-lista. Alla alternativ på listan borde fungera bra, men vi gjorde våra val baserat på ett antal faktorer som vi optimerade för Venezuela. VPN-skydd är en bra idé, oavsett vad du planerar att göra. Genom att använda vår guide kan du skydda din integritet på bästa sätt som möjligt för att tillgodose dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map