Bästa VPN: er för USA

Förenta staternaUnder sin historia har många resenärer besökt Amerikas förenta stater. Det är det tredje mest befolkade landet i världen med en befolkning på cirka 325 miljoner människor. USA är också världens fjärde största landmassa. Du hittar en rad olika klimat från extremt varmt på sommaren till extremt kallt på vintern. Från att se de berömda platserna till affärsresor kan du alltid hitta något att göra. Vi rekommenderar dock att du ansluter till ett VPN innan du använder oskyddade WiFi-nätverk. Här är några snabba VPN-filer som du kan använda i USA.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

USA har flera smeknamn, inklusive Amerika, USA, USA, smältkärnan, möjlighetens land och flera andra. Landet förklarade sitt oberoende från Storbritannien 1776 och bestod vid den tiden av 13 kolonier. Därifrån expanderade landet från gräns till gräns och därefter. 1959 beviljade den amerikanska regeringen staten till Hawaii för att slutföra de 50 staterna.

Genom åren har USA varit en stor stormakt. Det är också en av toppmodellerna för kapitalism och frihet runt om i världen. Av de största 35 företagen i världen är 15 av dem amerikanska. Några av de mest ikoniska arkitekturerna och berömda platserna finns i USA. Som du kan förvänta dig kommer du definitivt att hitta regionala skillnader beroende på var du bor eller besöker.

Internet är tillgängligt i större delen av landet, och många anläggningar och nationella kedjor erbjuder gratis WiFi till sina kunder. Om du använder internet av någon anledning vill du skydda din integritet med en VPN. Som med alla stora områden är cyberbrott en växande fråga i stora städer över hela USA. I själva verket har borgmästaren i New York City meddelat att de planerar att lansera offentliga cybersäkerhetsverktyg för att hindra invånarna från att bli hackade. När du använder ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till servern du väljer. Det gör det mycket svårare för brottslingar att stjäla dina sårbara uppgifter.

Det andra skälet till att använda ett VPN medan du är i USA är att hjälpa dig att komma runt geobegränsningar. USA begränsar inte internet baserat på innehåll bara. Men om du besöker från ett annat land, kan du ha problem med att komma åt ditt favoritinnehåll när du är där. För att lösa det problemet skulle du helt enkelt ansluta till en VPN-server i det område du vill komma åt. Det hjälper dig att komma runt eventuella geobegränsningar.

Vad är USA: s bästa VPN?

Vår lista över de bästa VPN: erna för USA är baserad på följande kriterier:

 • Hastighetstester utförda i New York, Los Angeles och Chicago
 • Testade pålitligheten för varje VPN-nätverk för strömmande HD-innehåll
 • Framgångsblockering av begränsningar för kanaler och live sportevenemang
 • Stark kryptering för dem som fokuserar på integritetsskydd
 • Vi föredrar leverantörer som inte har användarloggar
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick för streaming

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna som kan användas i USA:

1. Bästa VPN för USA: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden, men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. För att hitta en specifik, vill du välja fliken “Alla”, öppna Nordamerika och sedan öppna USA. Just nu kan du välja en USA-serverplats. Vi testade servrar i NYC, Dallas och LA. Serverplatserna presterade bra i våra tester. ExpressVPN var den snabbaste VPN i varje stad.

ExpressVPN amerikansk hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för USA: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vi testade servrarnas prestanda i New York, Dallas och Los Angels. Som ni ser på bilden nedan var siffrorna bra. Du bör inte ha några problem att göra vad du vill göra när du är ansluten till NordVPN.

NordVPN USA: s hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för USA: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. När du väljer en plats kan du enkelt ansluta till platser i USA.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket representerat på viktiga platser runt om i USA.

PIA: s hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för USA: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Återigen anslöt vi oss till VPN-servrar i New York City, Dallas och Los Angeles för att testa CyberGhost-nätverket. Som ni kan se nedan var prestandan rimlig i alla tre städerna. Detta är en av anledningarna till att vi rekommenderar VPN-tjänsten för en mängd olika syften.

CyberGhost USA: s hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för USA: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Virginia.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi testade en IPVanish till servrar i New York, Dallas och Los Angeles och fann hastigheten mellan 97 Mbps och 110 Mbps.

IPVanish USA: s hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Vi tror att vi har gett dig de bästa alternativen att använda i USA, men du är alltid välkommen att titta på vår topp 10 VPN lista. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Faktorerna för våra val inkluderar hastighet, pris, säkerhet, tillförlitlighet och till och med serverplatser. Oavsett vart du åker i USA bör du inte ha några problem med att hitta en nära server. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna var som helst i USA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map