Bästa VPN: er för Ubisoft Uplay +

Uplay +Ubisoft Uplay + är en molnspeltjänst som drivs av Ubisoft. Med ditt prenumeration får du tillgång till nya versioner samt 100+ PC-spel, tidig tillgång, betaversioner och tillgång till dina favorit titlar och franchises. Naturligtvis betyder det att användare måste ha en stark internetuppkoppling för att stödja den. Nätverket kommer att lanseras den 3 september 2019. Som med allt kan detta vara en hit eller miss för Ubisoft. Det har fått Sony och Microsoft att arbeta tillsammans. Google har också sin egen tjänst som kommer ut också. Eftersom nätverket och spelen är helt online kan du köra fördröjning. För att lösa det problemet och flera andra vill du använda ett VPN. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för Ubisoft Uplay+.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Det finns ett antal olika skäl att använda ett VPN när du använder Ubisoft Uplay +. Den första har att göra med tillgång till videospel. Ibland släpper företag spel i olika regioner före andra. Även i kategorin ”tidig tillgång” kan det finnas skillnad i tidpunkten. Det är vanligt, men vi anser att du borde kunna få tillgång till alla regioner tidigt om du vill. Om du vill spela ett spel som är ute i en annan region, behöver du bara ansluta till den regionen med en VPN. Det kommer att få nätverket att tro att du befinner dig i det nya området, och du bör kunna komma åt det som du kan förvänta dig.

En annan bra anledning att använda ett VPN är att hjälpa dig att undvika fördröjning. Ubisoft Uplay + ger ett antal löften. Du kan dock fortfarande stöta på fördröjning. Lösningen är att ansluta till en mindre upptagen server. Om du spelar konkurrenskraftigt, vet du att det inte krävs mycket ansträngning för att dö. Att använda en VPN kan definitivt göra skillnaden mellan liv och död i ditt favoritspel.

Vad är den bästa VPN för Ubisoft Uplay+?

Det finns ett antal olika faktorer att tänka på när du försöker besvara denna fråga. I detta fall har de viktigaste faktorerna att göra med åtkomst. Efter att ha fokuserat på dem kan vi berätta vad den bästa VPN för Ubisoft Uplay + är.

 • Hög nätverksstabilitet med stora och stabila nätverk som hjälper dig att undvika tappade anslutningar medan du spelar dina favoritfranchiser
 • Möjlighet att ta sig runt geobegränsat innehåll för att få tidig tillgång
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda din integritet och betalningsinformation
 • Höghastighetsservrar i regionen för att stoppa din video från att buffra
 • Strikt no-loggar-policy som erbjuds användare

Låt oss ta en mer djupgående titt på de bästa VPN-skivorna att använda med Ubisoft Uplay+.

1. Bästa VPN för Ubisoft Uplay +: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Ubisoft Uplay +: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Ubisoft Uplay +: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Ubisoft Uplay +: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Ubisoft Uplay +: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan drabbas och missar för att blockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du ska spela Ubisoft Uplay + måste du använda ett VPN. Som du kan se ovan finns det ett antal olika alternativ. Men du kan hitta andra på vår topp 10 VPN lista. De kommer alla att fungera som du förväntar dig, men vi valde specifikt våra val för att arbeta med Ubisoft Uplay +. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna som möjligt för dina favoritfranchiser eller vad du än väljer att spela. Läs vår guide för att hjälpa dig att fatta ett så bra beslut som möjligt för att passa dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map