Bästa VPN: er för Total War: Warhammer II

Warhammer2Total War: Warhammer II (ofta bara kallad Warhammer II) är en turbaserad strategi och realtids-taktik-videospel som produceras av Sega-spel. Det släpptes för Windows i september 2017 och MacOS och Linux i november 2018. Naturligtvis är spelet en fortsättning på den populära serien, Warhammer. Du kan delta i diplomati med och slåss mot AI-kontrollerade åtgärder. Eftersom serien är så populär och du kan spela den som multiplayer kommer spelet definitivt att vara upptaget då och då. Det är en stor anledning till att vi föreslår att du använder ett VPN när du spelar spelet. Det finns andra skäl också, men vi kommer att berätta mer om dem på ett ögonblick. Först ska vi dock titta på de bästa VPN: erna för Total War: Warhammer II.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Detta strategispel är ganska omfattande och du flyttar dina arméer runt kartan på ett turbaserat sätt. Spelets tävlingar inkluderar ödlor, höga alver, mörka alver, skaven, liksom Tomb Kings och Vampire Coast. Var och en av de spelbara tävlingarna har sin egen berättelse och skådespelar. Du kan också spela kampanjer med en annan spelare i ett co-op-läge eller till och med ett head-to-head-läge.

Det finns flera sätt en VPN kan hjälpa dig när du spelar spelet. Eftersom du kan ansluta till en, kan du välja en mindre upptagen region att spela ditt spel i. Tävlande vet att spelhastigheter är viktiga. När det gäller Total War: Warhammer II kan förseningen göra skillnaden mellan att vinna din match eller förlora den. Om din Internetleverantör börjar stryka din aktivitet kommer spelet att stoppas. Lösningen på det här problemet är att ansluta till VPN för att kryptera din trafik. Om leverantören letar efter specifika mönster kommer tjänsten att hindra din leverantör från att se den.

En annan bra anledning att ansluta till VPN är att hjälpa till att förhindra DDos-attacker (Distributive Denial of Service). Ingen vill vara avstängd från att spela Total War: Warhammer II. Det kan vara mycket frustrerande, särskilt om du arbetar med att bygga upp din civilisation. Av den anledningen kan du komma runt det problemet genom att ansluta till en server i en annan region. Det borde lösa problemet snabbt.

Vad är den bästa VPN för Total War: Warhammer II?

För det bästa sättet att svara på denna fråga, tänk på några faktorer. Våra kriterier är snabb- och åtkomstrelaterade. Först då kan vi berätta vad den bästa VPN för Total War: Warhammer II är.

 • Leverantörer med möjlighet att ta sig runt brandväggar och geo-blockerat innehåll så att du kan komma åt innehåll oavsett var du befinner dig
 • Stora och stabila nätverk med hög nätverksstabilitet för att minska antalet frånkopplingar medan du spelar
 • Leverantörer med snabba servrar i olika regioner för att ge de bästa hastigheterna när du spelar Total War: Warhammer II
 • Stark kryptering för att skydda din integritet och för att förhindra DDoS-attacker
 • Strikt policy för icke-loggar

Nedan ser du en mer djupgående titt på några av de bästa VPN: erna för Total War: Warhammer II.

1. Bästa VPN för Total War: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Total War: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Total War: Warhammer II: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

Vi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Du vill dock inte underskatta tjänsten. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se nedan är PIA-nätverket ganska snabbt på viktiga platser runt om i USA.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Total War: Warhammer II: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Det finns goda skäl för att använda ett VPN när du spelar Total War: Warhammer II. Från att ta sig runt geografiska begränsningar av brandväggarna i skolan eller arbeta med att skydda dig från DDoS-attacker till att hjälpa dig att bekämpa fördröjning när du spelar konkurrerande, att använda en är en bra idé. För andra alternativ kan du hitta mer på vår topp 10 VPN lista. De kommer alla att fungera bra, men vi tog våra beslut för att bäst optimera din upplevelse med Total War: Warhammer II. På så sätt kan du undvika fördröjning, få bästa möjliga hastigheter och förhindra DDoS-attacker. Genom att läsa vår guide kan vi hjälpa dig att hitta de bästa alternativen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map