Bästa VPN: er för Syracuse

SyracuseSyracuse är den femte populäraste staden i New York, USA. Den har en verklig befolkning på cirka 145 000 människor, men tunnelbanområdet har 662 000 personer. Du hittar flera olika skäl att besöka Syracuse inklusive Syracuse University, Destiny USA galleria, zoo och många fler. Om du planerar att se webbplatserna eller göra något av ett antal saker där, måste du lägga till ett VPN till din inköpslista så att du kan ansluta till den när du använder offentlig WiFi. Vi kommer att förklara mer om detta om några ögonblick. Innan detta ber vi dock att du snälla tittar på vår lista över de bästa VPN: n för Syracuse.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost112KryssrutaKryssruta
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta
5Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta

Du kommer att upptäcka att det är mycket att göra i Syracuse. Oavsett om det är att titta på några stora Big 10-basket, utforska köpcentret, djurparken eller något annat av ett antal andra saker, kommer du att upptäcka att staden alltid har ett konstant flöde av besökare. Som sagt, det vet cyberbockarna också. De letar alltid efter möjligheter att stjäla din privata information. Om du inte skyddar dig själv med ett VPN blir du en av dessa möjligheter. För att bekämpa det här problemet måste du ansluta till ett VPN. Vad det gör är att bilda ett lager av kryptering som skyddar din enhet från tjuvar. Det gör det mycket tuffare för alla att stjäla eller äventyra dina uppgifter.

Det andra skälet till att du vill ansluta till ett VPN kan vara lite mindre uppenbart. Det är för att hjälpa dig komma runt geobegränsningar eller brandväggar på platser som Syracuse University. Om du är någonstans som har en brandvägg som en skola kommer du att blockeras från att besöka vissa webbplatser. Sättet att lösa problemet är att helt enkelt ansluta till ett VPN i en annan region. Det kommer att lura den blockerande programvaran tror att du är belägen utanför campus. På så sätt kommer du att kunna komma åt de webbplatser du vill kunna

Vad är den bästa VPN för Syracuse?

Syracuse är i USA så du behöver inte vara så orolig för övervakning. Det är därför vi tittar på åtkomstfaktorer och berättar vad den bästa VPN för Syracuse är.

 • Möjlighet att ta sig runt geobegränsat innehåll i Syracuse
 • Höghastighetsserver som presterar bra på hastighetstester i området när de testas på Syracuse
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika frånkopplingar i staden
 • Mobilappar och support för mobila enheter inklusive Amazon Firestick.
 • Stark kryptering med militära komponenter för att skydda din integritet
 • Tillhandahållare med en strikt policy för icke-loggar

Låt oss ta en mer fördjupad titt på de bästa VPN-skivorna att använda i Syracuse.

1. Bästa VPN för Syracuse: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Syracuse hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla” och öppna Amerika. Just nu kan du välja servrar i New York City. När vi testade till Syracuse var hastigheten 106,33 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till tre samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Syracuse: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

NordVPN Syracuse hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i New York City. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i NYC. Nedladdningshastigheten var 109,66 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Syracuse: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Syracuse hastighetstestEftersom vi ville testa en server i New York City öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i staden. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Syracuse. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 108,03 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Syracuse: IPVanishIPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

IPVanish är en mycket populär tjänst och har många servrar som finns över hela världen. Oavsett vilken kontinent du befinner dig på, kan du ha en solid prestanda från servrarna där. De är vanligtvis snabba, och leverantören har ett av de största nätverken i världen.

Tillsammans med sitt stora världsnätverk är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Som vi nämnde är de vanligtvis en av de snabbaste leverantörerna på marknaden. Det är känt för att ha flera serverplatser i ett antal länder. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för att skydda din integritet men kan drabbas och missar för att blockera populära streamingtjänster.

IPVanish Syracuse hastighetstestIPVanish har servrar över hela regionen och de är alla tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish-server i New York City. Hastigheten var 90,29 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

5. Bästa VPN för Syracuse: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (67% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

PIA Syracuse hastighetstestPIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Vi anslöt till en server i New York City och kom med en hastighet på 109,11 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från $ 3,49 i månaden tillsammans med en 7-dagars återbetalningsgaranti.

Besök privat internetåtkomst

Oavsett vad du planerar att göra, kan internet vara en viktig del av resan. Ovan har vi listat några av våra favoriter men du kan alltid hitta mer på vår topp 10 VPN lista. De kommer alla att fungera, men vi optimerade våra val specifikt för att arbeta medan du besöker Syracuse. På så sätt kan du skydda din integritet och komma runt geo- och nätverksbegränsningar. Genom att läsa vår guide kan du fatta ett bra beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map