Bästa VPN: er för Storbritannien

StorbritannienStorbritannien (ofta kallade Storbritannien eller Storbritannien) är hem för världens 22: e största befolkning. Landet är 78: e i världen när det gäller storlek. Att säga att Storbritannien är inflytelserik är emellertid en underdrift. Du kan se dess inflytande i många olika länder runt om i världen. Från att se de många kända platserna till affärsresor finns det mycket att göra där. Om du planerar att använda Internet, vill du också använda ett VPN. Vi kommer att dela orsakerna till varför inom kort. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för Storbritannien.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

En dragning av Storbritannien är regionens närhet till Europa. Det betyder att det alltid finns färska resenärer till området. Det betyder också att många företag erbjuder gratis WiFi till sina kunder. Även om det låter som en bra idé, betyder det att du bör använda ett VPN för att skydda din integritet. Nästan alla har hittills hört talas om Snooper’s Charter. Theresa May tillkännagav officiellt framför parlamentet att den brittiska regeringen började spionera mot sina medborgare 1984. Ovanpå att regeringen övervakar dig finns det många andra brottslingar som väntar på att få tag på dina privata uppgifter. Genom att använda ett VPN för att skapa en krypterad anslutning kommer du att göra det mycket svårare för nyfikna ögon att få din känslig information.

Nästa anledning till att använda ett VPN är att hjälpa dig att komma runt geobegränsningar. Även om landet inte har för många censurlagar att oroa sig för, kan du ha andra problem. Om du försöker se något utanför ditt hemland kommer du att blockeras. Genom att ansluta till ett VPN kan du lura programvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. Du borde inte behöva missa din favoritprogram eftersom du är i Storbritannien istället för din hemort.

Från att förhindra cyberbrott till att blockera övervakning till att komma runt geo-block, att använda en VPN i Storbritannien är en bra idé. Du kan hitta andra användningar för tjänsten när du registrerar dig för din plan. Registrera dig bara för att skydda dig själv idag. Förhoppningsvis har vi förklarat varför att använda ett VPN är viktigt. Om du inte är bekant med vad du ska leta efter hos en leverantör kan valen och alternativen vara överväldigande. Men vi gör det enkelt för dig.

Vad är den bästa VPN för Storbritannien?

För att besvara den frågan måste vi ta en titt på några av de viktigaste faktorerna. Med hjälp av dessa komponerade vi vår lista över de bästa VPN: n för Storbritannien:

 • Militär klasskryptering för att skydda din integritet.
 • VPN-servrarnas hastighet i Storbritannien
 • Stabila anslutningar som hjälper dig att undvika kopplingar
 • Möjlighet att se geo-blockerat eller försvärtat innehåll
 • Ingen loggpolicy
 • Flera plattformsstöd för mobila enheter

Låt oss hoppa till vår lista över de bästa VPN: n för Storbritannien.

1. Bästa VPN för Storbritannien: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

Om du planerar att resa till Storbritannien är det en bra idé att använda ExpressVPNs MediaStreamer-funktion och deras snabba VPN-tjänst. De två ger dig både ett VPN- och Smart DNS-alternativ. Det betyder att du kan få tillgång till geobegränsat innehåll. Om du gillar att strömma och ville titta på något för din hemregion eller en annan, kan du titta på det utan hastighetsförlust. Som sagt kan du fortfarande använda VPN-tjänsten för att kryptera din anslutning om du vill. Om du är en sportfan, är det fantastiska verktyg att använda för att heja på dina favoritlag och du kan hitta en lista med levande sportevenemang på deras webbplats. ExpressVPN har UK-servrar belägna i Docklands, London, Berkshire, Kent, Maidenhead och East London. Alla dessa faktorer gör dem till vårt bästa val.

Som du kan se från tabellen ovan och brittiska serverplatser som vi nämnde tidigare har ExpressVPN ett massivt nätverk av servrar. I Storbritannien har de flera servrar i viktiga platser som hjälper dig att skydda din integritet. Oavsett om du vill skydda din integritet, avblockera censur, titta på ett liveevenemang eller komma runt andra geo-restriktioner, kommer ExpressVPN att hjälpa dig att uppnå de mål du har.

ExpressVPN UK hastighetstestGenom att använda ExpressVPN-appen kan du ansluta för att välja en specifik stad att ansluta till. Appen väljer en server på den platsen för de snabbaste hastigheterna. För att välja en specifik stad, klicka på knappen “välj plats” och gå till fliken “alla”. Därefter öppnar du “Europa” och väljer Storbritannien. För att testa skull plockade vi servrar i London. ExpressVPN fungerade bra med nedladdningshastigheter från 271 Mbps upp till 342 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd för spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Storbritannien: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Storbritanniens hastighetstestVi testade serverns hastighet i London och Manchester. Prestandan var bra på båda platserna med hastigheter över 270 Mbps. Bäst av tjänsten är ett bra val för att avblockera geo-begränsat innehåll i Storbritannien.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Storbritannien: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land. När du väljer en plats kan du enkelt ansluta till platser i Storbritannien.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Storbritanniens hastighetstestPIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar bra i London och Manchester med nedladdningshastigheter från 59 Mbps iup till 119 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Storbritannien: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost UK-hastighetstestI det här fallet beslutade vi att testa servrar i London och Manchester. vi öppnade Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till Storbritannien och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i landet. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i London i Manchester. Vi anslöt till dem för att testa deras prestanda och resultaten var mellan 67 Mbps och 172 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Storbritannien: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Virginia.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

IPVanish Storbritanniens hastighetstestVi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi testade IPVanish-servrar i London och Manchester och fann hastigheten mellan 60 Mbps och 86 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Ovan har vi visat dig de bästa leverantörerna du kan använda i Storbritannien. Du kan dock alltid titta på vår topp 10 VPN lista för andra alternativ. Se bara till att den du väljer har servrar i Storbritannien. Vi valde alternativen ovan baserat på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi letade också efter leverantörer med flera servrar i Storbritannien. På så sätt får du de bästa tillgängliga hastigheterna. Alla våra leverantörer har fantastiska nätverk, så du kan inte gå fel. Om du planerar att strömma, vet du hur viktiga bra hastigheter är. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map