Bästa VPN: er för Shanghai

Shanghai, KinaShanghai är Kina den största staden i världen med en befolkning på mer än 24 miljoner människor. Det är ett globalt finanscentrum och transportnav med världens mest trafikerade containerhamn. Det finns många skäl att besöka Shanghai och det betraktas som en uppvisning i den blomstrande kinesiska ekonomin i fastlandet. Om du planerar att besöka snart, vill du inte använda internet utan VPN. Det hjälper till att skydda din integritet och ta bort blockering av begränsningar. Här är några av de bästa VPN-tjänsterna att använda i Shanghai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Shanghais historia går tillbaka till 771 f.Kr. och går till en tid innan Kina förenades. Namnet översätts till “Upon the Sea”. Medan det diskuteras hur namnet ska tillämpas, låg staden bokstavligen på havet under Tangdynastin. På grund av det alternativa namnet ser du namnet Shen som en del av idrottslag och tidningar.

Som ni ser har staden en lång historia. Idag är det många saker som lockar människor och företag till Shanghai. Det inkluderar Shanghai Pilot Free-Trade Zone, Shanghai University, historiska och futuristiska byggnader, nöjesparker, museer och många fler. Oavsett vad du vill göra i området, från affär till nöje, kan du hitta det där.

Kina har en konstig balans mellan den moderna västerländska civilisationen, forntida kinesisk kultur och hårda linjer. När du är där kan du nästan glömma att du är i ett kommunistiskt land. Men kommer du snabbt ihåg om du försöker använda internet. Kina har en brandvägg som ofta kallas ”Stor brandvägg i Kina”. Det är därför det första skälet till att använda ett VPN medan det finns för att hjälpa dig att komma runt censur och begränsningar. Genom att ansluta till en VPN-server på en annan plats får du programvaran att tro att du befinner dig någon annanstans.

Nästa anledning till att använda ett VPN medan det finns för att skydda din integritet. Det är allmänt känt att den kinesiska regeringen övervakar internettrafiken. Genom att ansluta till VPN-servern du väljer skapar du en säker anslutning till en server. På det sättet komprometterar du inte dina uppgifter. Tänk dock på att det kan vara svårt att helt blockera regeringen från att övervaka dig när du är där. Om de verkligen vill göra det kommer de att hitta ett sätt. När det gäller Kina rekommenderar vi att du använder en scramble-funktion (obfuscation) som alla VPN i vårt inlägg erbjuder för att dölja dina aktiviteter från de kinesiska myndigheterna.

Det är de två huvudsakliga orsakerna till att använda ett VPN är avgörande i Kina. Du kan dock upptäcka andra användningsområden när du registrerar dig för service. Från att ta sig runt GFC till att skydda din integritet kommer VPN att hjälpa dig att uppnå dina mål. Nu när du ser varför det är viktigt, låt oss prata om VPN-leverantörerna.

Låt oss titta närmare på vår lista över de bästa VPN: erna för Shanghai.

1. Bästa VPN för Shanghai: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Shanghai hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du vill välja fliken “Alla” och skriva i Hong Kong i rutan som säger “sökland eller stad”. Just nu kan du välja servrar som finns där. Som ni kan se testade vi en server i Hong Kong och hastigheten kom ut till 283,46 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Shanghai: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Shanghai hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Hong Kong. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Hong Kong och nedladdningshastigheten var 170,81 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Shanghai: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Shanghai hastighetstestVi använder PIAs Windows-klient och det finns inte mycket åt det när det gäller installation och användning. Dess enkelhet betyder inte att klienten inte är funktionsrik. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA körde med 108,61 Mbps när den var ansluten till Hong Kong.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Shanghai: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Shanghai hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Los Angeles öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Hong Kong. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 61,24 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Shanghai: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster inklusive IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Nordamerika och Europa i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Shanghai hastighetstestIPVanish är värd för 20 servrar i Hong Kong och du kan välja att ansluta till någon av dem. När vi testade en IPVanish-server i Hong Kong, hkg-c07, och fann hastigheten 96,65 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

De leverantörer som vi gav dig är de bästa valen att använda i Shanghai. Du kan dock alltid titta på vår topp 10 VPN lista. Se bara till att leverantören du väljer har servrar i eller runt regionen. Våra beslut är baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och jämnt pris. Vi letade också efter leverantörer med servrar i samma region som Shanghai. På så sätt kan du få de bästa hastigheterna som möjligt. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du inte att gå fel. Om du vill streama innehåll är bra hastigheter mycket viktiga. Använd vår guide för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map