Bästa VPN: er för Samsung Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S6Samsung är känt för fantastiska telefoner och deras toppversion är Galaxy S-serien. Längs dessa linjer är deras topplinje-tablettprodukt också Galaxy S-serien. Naturligtvis inkluderar det Samsung Galaxy Tab S6. Som sagt, det finns några goda skäl till varför du vill ansluta till ett VPN med din surfplatta. Innan vi berättar varför det är så viktigt ber vi dig ta en titt på de bästa VPN: n för Samsung Galaxy Tab S6.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Som vi nämnde finns det några goda skäl till att du behöver en VPN för din Samsung Galaxy Tab S6. Låt oss prata om din integritet online först. Galaxy Tab är mycket populärt och det gör att användaren kan få en mycket större skärm än den vanliga telefonen. Men väldigt få människor har en mobildataplan på sin enhet. Det betyder att du alltid måste ansluta till ett WiFi-nätverk. Oavsett om du är i ett annat land eller kaféet nere på gatan är det riskabelt att använda ett öppet WiFi-nätverk. Det är därför du vill ansluta till ett VPN för att skydda din integritet. Genom att kryptera din Galaxy Tab S6-anslutning när som helst den är aktiverad skyddar krypteringsskiktet du skapar din integritet. Om du planerar att använda din telefon i Wi-Fi-nätverk, är en VPN för Samsung Galaxy Tab S6 en nödvändighet.

Det andra skälet till att ansluta till ett VPN med din surfplatta är att undvika geo-block. För dem som gillar att resa, kan du stöta på dessa irriterande block. Om du vill få åtkomst till innehåll från din hemregion kommer du förmodligen att blockeras. utan det. Detsamma kan sägas för de i Storbritannien som reser utanför landet och vill komma åt BBC iPlayer. När du ansluter till ett VPN i detta fall kommer det att ge dig en lokal IP-adress. Detta hjälper dig att få tillgång till strömmningstjänster och kanaler i andra länder när du reser eller bor utomlands.

Vad är den bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6?

För att kunna besvara den här frågan ordentligt finns det flera kriterier som vi fokuserade på för att hjälpa oss avgöra vad den bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6 är.

 • Höghastighetsprestanda och pålitlighetsservrar som fungerar bra med Tab S6
 • Preferens för säkra protokoll inklusive IKEv2 och OpenVPN
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda din integritet från nyfikna ögon
 • VPN-appar för stationära, mobila och Amazon Firestick-enheter
 • Leverantörer som inte har användarloggar
 • Möjligheten att avblockera populära streamingtjänster och levande sporter

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Samsung Galaxy Tab S6-användare:

1. Bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till tre samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda teamet även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

5. Bästa VPN för Samsung Galaxy Tab S6: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Oavsett om du vill skydda din integritet på Samsung Galaxy Tab S6 så att du kan undvika geo-block, kommer du att ansluta till ett VPN. Medan vi har gett dig några bra val, hittar du andra på vår topp 10 VPN lista. Även om de alla fungerar bra, gjorde vi specifikt våra val för att optimera prestanda när vi använder Samsung Galaxy Tab S6. På så sätt kan du få bästa tillgänglighet och skydd som finns. När du läser vår guide kan du fatta bästa möjliga beslut för att hjälpa dig att fylla dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map