Bästa VPN: er för Reykjavik, Island

ReykjavikReykjavik är huvudstaden och största staden på Island. Det ligger på den södra stranden av Faxabukten och har en uppskattad befolkning på 128 000 invånare. Du kommer att upptäcka att många besökare gör vandringen till staden och landet av olika skäl. Från att titta på norrsken till att besöka Imagine Peace Tower och mer, vill du inte missa den nordligaste huvudstaden i något land i världen. När du besöker kommer du dock att vilja använda ett VPN när du är på offentlig WiFi. Vi berättar mer om det om några ögonblick. Innan vi gör det, ta en titt på våra bästa VPN-listor för Reykjavik.


RankProviderPriceVisitVPN Statistik
Redaktörens valExpressVPNExpressVPN-prisBesök sida
Läs recension
ExpressVPN-statistik
2NordVPNNordVPN-prisBesök sida
Läs recension
NordVPN-statistik
3CyberghostCyberGhost-prisBesök sida
Läs recension
CyberGhost-statistik

När man tittar på rapporten Freedomhouse.org är Island en av de mest fria platserna i världen. Det betyder dock inte att du kan låta din vakt. Medan Reykjavik och Islands regering inte övervakar dig, finns det andra som kommer att dra fördel av stadens frihet. Du kan satsa på att de bara väntar på möjligheten att hitta en oskyddad användare. Genom att använda ett VPN är din trafik säkrad och krypterad. Det gör det mycket svårt för dessa brottslingar att få tillgång till din privata information.

Även om det nästan inte finns någon censur i Reykjavik eller Island, kan du fortfarande dra nytta av det andra skälet till att använda ett VPN. Det är för att ta sig runt geobegränsat innehåll. Om du vill komma åt innehåll från din hemregion eller till och med ett utanför Island skulle du vanligtvis vara blockerad från att göra det. Anslut bara till ett VPN i den region du vill ha åtkomst till, och du bör inte ha några problem då. Det beror på att det tappar blockeringsprogramvaran att tro att du befinner dig någon annanstans.

Vad är den bästa VPN för Reykjavik?

Vi fokuserade på följande kriterier för att bestämma vår lista över de bästa VPN: erna för Reykjavik. Du kommer att märka att vi fokuserar mer på det andra skälet snarare än det första.

 • Möjlighet att avblockera populära streamingtjänster från din hemregion eller andra regioner
 • VPN-servrar som presterade bra i Reykjavik
 • Stort och stabilt nätverk som hjälper dig att eliminera kopplingar
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda integriteten
 • Leverantörer med ingen loggpolicy

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Reykjavik:

1. Bästa VPN för Reykjavik: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att hjälpa till att avblockera åtkomst till mycket bra geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA och Kanada har ExpressVPN-nätverket hundratals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritlag var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kan hitta det problemet med servrar i Ukraina (den närmaste platsen). Välj bara fliken “Alla”, öppna Europa och öppna sedan Island. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i Reykjavik var hastigheten 119,00 Mbps.

ExpressVPN Reykjavik hastighetstest

Medan ExpressVPN säljs till en högre prispunkt än de andra tjänsterna i vår lista, är värdet högt med tanke på storleken på deras nätverks- och tjänstefunktioner. Du kan ansluta en dator, handenhet, router och spelkonsol (SmartDNS) till ett enda VPN-konto för bara 6,67 dollar per månad med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Reykjavik: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du vill få ett abonnemang under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i Ukraina (eftersom det är den närmaste platsen. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella punkterna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procentandelarna av tillgängliga servrar. Vi testade en server belägen i Reykjavik, och nedladdningshastigheten var 112,79 Mbps.

NordVPN Reykjavik hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Reykjavik: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda Wi-Fi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Reykjavik, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till Ukraina och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar på Island. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Reykjavik. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Reykjavik. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 110,52 Mbps.

CyberGhost Reykjavik hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Besök CyberGhost

Även om du kanske inte tror att du behöver ett VPN medan du är i Reykjavik finns det några goda skäl att använda en. Om du vill se andra alternativ än ovanstående, titta på leverantörerna på vår topp 10 VPN-lista. Alla alternativ på listan borde fungera bra, men vi gjorde våra val baserat på ett antal faktorer. Det är så vi optimerade våra val för Reykjavik. Oavsett dina aktiviteter i staden är VPN-skydd en bra idé när du använder internet. När du använder vår guide kan du fatta rätt beslut för att passa dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map