Bästa VPN: er för Raleigh

RaleighRaleigh är huvudstaden i North Carolina. Det är den näst största staden i staten med en befolkning på 464k. Tunnelområdet har dock cirka 1,3 miljoner. Det finns många saker att göra i staden och det är effektivt hem för 3 mycket välkända högskolor. Dessa är University of North Carolina (UNC), North Carolina State University (NC State) och Duke University. I själva verket kan du besöka alla tre och återgå till din utgångspunkt utan att gå 65 miles tur och retur. Om du ska besöka området kommer du att ansluta till en VPN innan du använder offentlig WiFi. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: erna för Raleigh.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta

Dessa dagar använder många internet för att förbättra sina upplevelser på olika platser. Om du utnyttjar det gratis WiFi som många företag erbjuder, vill du använda ett VPN. När du gör det. Skapar du en säker och krypterad anslutning till servern du väljer. Det kommer att hjälpa dig att skydda dig från de lurande cyberkrökorna. Du kan satsa på att det finns ett antal som väntar på att stjäla din privata information. En VPN gör det så att du inte äventyrar din känsliga information.

Om du någonsin har varit i en skolas eller företagets nätverk och blivit blockerad från att komma åt vissa webbplatser har du stött på det andra skälet att använda ett VPN. Ofta hindrar skolor, företag, organisationer och till och med vissa länder sina användare från att se innehåll som de anser som “olämpligt”. När du använder ett VPN och ansluter till en server på en annan plats kan du lura programvaran till att tro att du är någon annanstans. På så sätt kan du se vad du vill, precis som om ingenting hänt.

Anledningarna till att vi just nämnde är de två bästa orsakerna till att använda ett VPN i Raleigh. Som sagt kan du upptäcka mer senare. Oavsett om du vill skydda dig mot cybercrooks eller bara komma runt nätbegränsningar kommer VPN att hjälpa dig. Det är några saker du måste tänka på när du väljer dem.

Vad är den bästa VPN för Raleigh?

När du gör val måste du ta hänsyn till några faktorer. Här är en lista över de bästa VPN: n för Raleigh.

 • Höghastighetsservrar för Raleigh-området
 • Möjlighet att hjälpa användaren att se geobegränsat och sporterat svart innehåll
 • Stark kryptering för att skydda integriteten
 • Strikt ingen loggar politik
 • Stöd för flera plattformar för mobila enheter inklusive
 • Stora och stabila nätverk för att minska effekterna av frånkopplingar

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Raleigh:

1. Bästa VPN för Raleigh: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Raleigh hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Detta gäller för Atlanta (eftersom det är den bästa platsen). Du vill välja fliken “Alla”, öppna Amerika och sedan öppna USA. På denna punkt kan du välja serverplatsen USA – Atlanta. Som ni kan se testade vi en server i Atlanta och hastigheten var 108,25 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Raleigh: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Raleigh hastighetstestNordVPN är värd för 39 servrar i Atlanta. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i Atlanta och nedladdningshastigheten var 107,97 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

3. Bästa VPN för Raleigh: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Raleigh hastighetstestEftersom vi ville testa en server nära Raleigh, öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i landet. CyberGhost-nätverket innehåller några servrar i Atlanta. Vi anslöt till en server där och vi fick en hastighet på 97,02 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Visa CyberGhost-erbjudanden

Om du vill se några av de andra alternativen i samhället bör du titta på topp 10 VPN-tjänster lista. Som sagt, vi tror inte att det kommer att bli nödvändigt. Vi fattade våra beslut baserade på hastighet, tillförlitlighet, pris, säkerhet och platser nära Raleigh-området. På så sätt får du de bästa hastigheterna som möjligt. Det är mycket viktigt om du planerar att strömma innehåll. Alla våra alternativ har fantastiska nätverk, så det finns inga dåliga alternativ. När du använder vår guide kan du hitta det bästa alternativet för att passa dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map