Bästa VPN: er för Pennsylvania

PennsylvaniaPennsylvania, officiellt Commonwealth of Pennsylvania, är en stat belägen i nordöstra USA. Det är rankat femte i landet med en total befolkning på cirka 12,8 miljoner invånare. Även om det finns många skäl att besöka detta fantastiska tillstånd, inkluderar några av dem maten, historiska evenemang / platser, musik, arkitektur och många fler. Du kanske också vill dra nytta av gratis WiFi medan du är där. Du måste dock vara säker på att använda ett VPN när du gör det.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Varken USA eller Pennsylvania övervakar internet om det inte finns en god anledning att göra det. Det betyder att du är relativt fri från den typen av beteende, åtminstone från regeringen. Men det betyder inte att du är klar. Med alla affärs- och turismresor till staten väntar det cybercrooks på rätt möjlighet att stjäla dina personuppgifter. Genom att använda ett VPN skapar du en säker och krypterad anslutning till en lokal server. På så sätt gör du det mycket tuffare för alla att få din känslig information.

Liksom med andra stater i landet finns det inga specifika statliga blockerade webbplatser. Men om du vill få åtkomst till innehåll från en annan region eller till och med komma runt en blackout för sport är en VPN viktig. På grund av licensrättigheter vill idrottslag i staten tvinga människor att titta på spel på TV. Genom att använda ett VPN, skulle du ansluta till en server i en annan del av USA eller ditt hemområde. Det gör att blockeringsprogramvaran tror att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kan du få åtkomst till innehåll från ditt hemområde eller komma runt geobegränsat innehåll.

Vad är den bästa VPN för Pennsylvania?

När vi besvarar denna fråga måste vi titta på flera faktorer för att komma med vårt svar. Eftersom det är en amerikansk stad kommer vi att fokusera mer på geobegränsande funktioner. Vad vi kommer att använda är:

 • Möjlighet att ta sig runt geobegränsat och försvärtat innehåll i Pennsylvania
 • Hög nätverksstabilitet för att eliminera frånkopplingar
 • Snabba servrar som fungerar bra i Pennsylvania
 • Mobilappsupport för flera plattformar inklusive Amazon Firestick
 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda integriteten
 • Strikt policy för icke-loggar

Här är en närmare titt på de bästa VPN: n för Pennsylvania.

1. Bästa VPN för Pennsylvania: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske hittar det problemet med servrar i New York City. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika, öppna sedan USA och välj New York City. Just nu kan du välja servrar där. När du är ansluten till VPN-servern i NYC och testat till flera städer i Pennsylvania. Som ni ser kunde vi uppnå en nedladdningshastighet på 327 Mbps i Philadelphia och 330 Mbps i Pittsburgh.

ExpressVPN Pennsylvania hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Pennsylvania: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i New York City. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server belägen i New York och anslöt för hastighetstester i Philadelphia, Pittsburgh och Erie. Våra nedladdningshastigheter var så höga som 217 Mbps.

NordVPN Pennsylvania hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Pennsylvania: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar sig bra i regionen. Vi anslöt till en VPN-server i NYC och körde hastighetstester till Philadelphia (88 Mbps) och Pittsburgh (124 Mbps).

PIA Pennsylvania hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Pennsylvania: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i New York City öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i USA. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i New York City (den närmaste platsen). Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Pittsburgh (51 Mbps), Philadelphia (50 Mbps) och Erie (68 Mbps).

CyberGhost Pennsylvania hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för Pennsylvania: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när vi är i Virginia.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi testade en IPVanish-server i NYC till servrar i Philly, Pittsburgh och Erie och fann hastigheten mellan 101 Mbps och 147 Mbps.

IPVanish Pennsylvania-hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Och nu har vi visat dig våra favoritalternativ att använda när du besöker Pennsylvania. Förhoppningsvis bör orsakerna vara ganska tydliga varför det är bra att använda ett VPN. Som sagt: Om du letar efter fler alternativ kan du också titta på vår topp 10 VPN-lista. Även om detta också är bra val, tog vi våra val på grund av flera faktorer inklusive säkerhet, stabilitet, hastigheter och pris. På så sätt kan du vara säker på att de är optimerade för Pennsylvania. Oavsett vad du tänker göra medan du är där är ovanstående faktorer viktiga. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map