Bästa VPN: er för Peking

Peking, KinaPeking är Kinas huvudstad och världens näst befolkade stad med 21,7 miljoner människor. Dess befolkning ligger bara näst efter Shanghai. Tunnelområdet har nästan 25 miljoner människor. Det finns många skäl att besöka regionen, från arbete till stadens underbara platser. Om du kommer att vara en av dem är det viktigt att använda ett VPN för att göra någonting där. Vi kommer att ge dig orsaker till varför i ett ögonblick. Först, ta en snabb titt på vår lista över de bästa VPN: erna för Peking.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta

Staden Peking, Kina, har en lång historia som går tillbaka till 3000 år. Namnet betyder Northern Capital och applicerades först på staden år 1403. Men det har ändrat namn flera gånger. Den tidigaste bosättningen i området går tillbaka till Peking Man för cirka 750 000 år sedan.

I mer modern tid har Peking kallats Peking, Jicheng, Zhuojun, Fanyang, Yanjing, Nanjing och Shangjing. Saker som drar människor till staden inkluderar stora företag (mer än 10% av Global Fortune 500 har sitt huvudkontor där), museer, sport, mat, historiska platser och mer. Som ni ser är det ingen brist på saker att göra i Peking oavsett vilka skäl du har för att vara där.

Alla dessa attraktioner är fantastiska och till en början är det lätt att glömma att du är i ett kommunistiskt land. Du kommer dock att komma ihåg det snabbt om du försöker använda internet där. Det är därför du vill använda ett VPN. Du kommer att stöta på Kinas stora brandvägg medan du är i landet. Om du inte är bekant med det kommer GFC att blockera dig från att komma åt alla icke-statliga godkända webbplatser eller aktiviteter. När du gör en säker anslutning till en VPN-server du väljer kommer du att lura programvaran till att tro att du är någon annanstans. Det hjälper dig att komma runt de begränsningar som den kinesiska regeringen ställer.

Den andra anledningen till att använda ett VPN medan du är i Peking är för privatlivet. Att använda WiFi i huvudstaden kan vara farligt. Inte bara behöver du oroa dig för cyberbrottslingar, du måste oroa dig för att regeringen också spionerar på dig. Med VPN-anslutningen du gjort tidigare kan du göra det mycket svårare att kompromissa med dina data. Men du kommer fortfarande att vara försiktig när du använder internet där. Om den kinesiska regeringen verkligen vill ha dina uppgifter kommer de att hitta ett sätt att få dem. Som sagt behöver du inte göra det enkelt för dem eller någon annan.

Det är de främsta skälen till att använda ett VPN är viktigt i Peking. Du kan dock hitta andra användningsområden när du har ditt konto. Från att ta sig runt GFC till att skydda din information från nyfikna ögon är en VPN avgörande om du planerar att använda internet där.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Peking.

1. Bästa VPN för Peking: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Peking hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du kan inte välja en specifik server. Istället väljer klienten en server på den valda platsen. Du vill välja fliken “Alla”, öppna Asien och sedan öppna Hong Kong. Just nu kan du välja servrar som finns där. Som ni kan se testade vi en server i Hong Kong och hastigheten var 57,33 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Peking: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,99 per månad (75% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Peking hastighetstest

Vi testade Hong Kong-hastigheten och, som ni kan se av bilden nedan, är siffrorna bra med en nedladdningshastighet på 56,13 Mbps. Du bör inte ha några problem att göra vad du vill göra när du använder en server där.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 2,99 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Peking: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

Även om Peking är den näst befolkade staden i världen, är det ingen överraskning att det inte finns några servrar där. Istället vill du ansluta till en server som ligger i Hong Kong (eftersom det är den närmaste platsen som fortfarande finns i regionen). Servrarna som finns där är snabba och borde göra jobbet bra. Deras hastighet gör IPVanish till ett av våra favoritalternativ att använda i Peking.

IPVanish är värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i Asien i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder över hela Asien. Du kan välja en plats eller en enskild server.

IPVanish Peking hastighetstest

IPVanish är värd för 19 servrar i Hong Kong (den närmaste servern i regionen) och du kan välja att ansluta till någon av dem. Intressant nog finns det Hong Kong-servrar. listad i Kina. Det finns olika servrar du kan hitta genom att använda Hong Kong som land. Vi testade en IPVanish-server i Hong Kong, hkg-c10, och fann att hastigheten var 60,76 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Vi anser att vi redan har gett dig de bästa alternativen att använda i Peking. Du kan dock gärna titta på vår topp 10 VPN lista. Se bara till att leverantören du väljer har servrar i eller runt området. Våra beslut är baserade på säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och pris. Vi letade också efter leverantörer med servrar i samma region som Peking. På så sätt är de bästa frönen tillgängliga för dig. Om du vill streama innehåll är bra hastigheter mycket viktiga. Eftersom våra val har solida nätverk finns det inga dåliga val att göra. Förhoppningsvis hjälper vår guide dig att fatta det bästa beslutet för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map