Bästa VPN: er för Oregon

OregonOregon är en kuststat belägen på USAs västkust. Den har en befolkning på cirka 4,19 miljoner invånare och är inte tätbefolkad. Det finns många skäl att besöka detta pittoreska tillstånd. Från de vackra kontrasterna mellan bergen och havet till mycket kända universitet och många andra hittar du många saker att göra. Du kommer också att hitta det avgörande att använda ett VPN när du ansluter till offentlig WiFi. Vi förklarar varför på ett ögonblick. Ta först en titt på vår lista för de bästa VPN: n för Oregon.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta

Med all statens naturliga skönhet har du mycket att göra. Men du kan också hitta dig själv med ett behov av offentlig WiFi. Om så är fallet har du tur, det finns många platser att använda det på. Det betyder dock också att det finns cyberkrök runt. Eftersom det finns stora högskolor och andra saker, kan du satsa på att brottslingar väntar på att dra nytta av det. Därför är det bra att använda ett VPN. Att ansluta till en server krypterar din anslutning och gör det mycket svårare för någon att stjäla din privata information.

Nästa anledning till att använda ett VPN när du är i Oregon är att hjälpa dig att komma runt sportoutfall. Oavsett om du är ett fan av Blazers, Beavers, Ducks eller andra, kan du bli blockerad om du försöker se ett spel online. Av den anledningen skulle du använda ett VPN för att ansluta till en annan region eller ett annat område. När du gör det lurar du blockeringsprogramvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. Du kommer då att kunna njuta av alla spel som du vanligtvis skulle göra.

Vad är den bästa VPN för Oregon?

Även om det finns säkerhetsproblem i staten, är det också viktigt att komma runt blackouts och geo-restriktioner. Av den anledningen kommer vi att använda blandade faktorer för att hjälpa oss avgöra vad den bästa VPN för Oregon är.

 • Stark kryptering av militär kvalitet för att skydda din integritet när du är i staten
 • Mobilappar med flera plattformar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Leverantörer som erbjuder en strikt policy utan loggar för användare
 • Leverantörer som har VPN-servrar som fungerar bra i regionen
 • Möjlighet att ta sig runt geobegränsat innehåll i Oregon och de omgivande regionerna
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika tappade anslutningar

Och nu, en nära titt på några av de bästa VPN: erna för Oregon.

1. Bästa VPN för Oregon: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Seattle. Just nu kan du välja servrar där. Vi anslöt till en VPN-server i Seattle och testade hastigheten till Portland, Eugene och Corvallis. Som ni kan se var prestanda utmärkt med nedladdningshastigheter runt 125 Mbps i alla 3 städer.

ExpressVPN Oregon hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Oregon: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. Därför väljer vi IPVanish som ett av våra go-to-alternativ att använda i Oregon.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish-server i Seattle och testade hastigheten till Portland, Eugene och Corvallis. Vi hittade hastigheten mellan 119 Mbps och 126 Mbps.

IPVanish Oregon hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Visa IPVanish-erbjudanden

3. Bästa VPN för Oregon: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (67% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA klarar sig bra i regionen. När vi anslöt till en Seattle-server och testade hastigheten till Portland, Eugene och Corvallis, fick vi hastigheter på cirka 125 Mbps.

PIA Oregon hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 3,33 per månad.

Visa PIA-erbjudanden

Det finns en uppsättning mycket goda skäl att använda ett VPN när du är i Oregon, och vi gav dig några bra leverantörsval. Som sagt kan du ta en titt på våra leverantörer på vår topp 10 VPN-lista för fler alternativ. De kommer alla att fungera bra, men vi tog våra val baserat på ett antal faktorer. Det är så vi optimerade våra val för Oregon Oavsett vad du planerar att göra där, är VPN-skydd en bra idé. Genom att använda vår guide kan du skydda din integritet genom att välja rätt alternativ för dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map