Bästa VPN: er för NFL Game Pass 2020

NFL Game PassFör alla som ligger utanför USA och Mexiko erbjuder NFL Spelpass.  Med Game Pass-tjänsten kan du titta på ett lags vanliga säsongspel för 79,99 £. Se de vanliga säsongspelen för alla NFL-lag för £ 99,99. För den ordinarie säsongen plus slutspelet har de en Season Plus-plan som kostar £ 119,99. Vi försökte från USA och kan bekräfta att det kräver en IP-adress utanför USA för att registrera dig för Game Pass. Därför vill du ansluta till en VPN-server i ett annat land för att registrera dig. Du kan använda Taiwan eller Vietnam för bästa pris. Vi täcker det mer i detalj på ett ögonblick. Låt oss först titta på de bästa VPN: n för NFL Game Pass.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76KryssrutaKryssruta

Låt oss titta på NFL Game Pass-prenumerationer som finns tillgängliga i varje land:

CountryPriceContentRequirements
Taiwan$ 124,99Levande spel
Uppspelning och radio
Ingen
kanada329 $ kanadensiska
~ $ 250 USD
Levande spel
Uppspelning och radio
Ingen
Storbritannien och Australien$ 199.99Levande spel
Uppspelning och radio
Ingen
Förenta staterna$ 99Endast uppspelning och radio.
Inga live-spel
DirecTV-prenumeration
Ingen fristående strömningstjänst

Det bästa sättet att köpa NFL Game Pass är att ansluta till en VPN-server i Taiwan, Vietnam, Indien, Indonesien, Malaysia eller Laos. Priset är endast $ 124,99 i alla dessa länder och inkluderar live tillgång till hela NFL-säsongen och slutspelet. Du har till och med tillgång till NFL Game Pass-biblioteket med repriser och spel från tidigare säsonger.

Om du är belägen i USA eller Mexiko erbjuder NFL två ytterligare alternativ. Den första är Ljudpass vilket låter dig lyssna på varje spel live. Med Audio Pass kan du lyssna på ett lags vanliga säsongspel för $ 24.99. Lyssna på alla vanliga säsongspel för $ 29.99. För den ordinarie säsongen plus slutspelet har de en Season Plus-plan som kostar $ 39.99.

Det andra alternativet för dem som bor i USA eller Mexiko kallas Spola tillbaka. NFL: s Game Rewind-tjänst låter dig titta på ditt favoritlags vanliga säsongspel på begäran (inte live) för $ 29.99. Titta på alla ordinarie säsongspel på begäran (inte live) för $ 39.99. För den ordinarie säsongen plus slutspelet har de en Season Plus-plan som kostar $ 69,99.

Inga blackouts med International NFL Game Pass

Förutom att spara pengar kommer du att registrera dig för NFL Game Pass från en annan region som hjälper dig att undvika blackouts. Vi har alla varit där. Du gör dig redo att heja på ditt favoritlag bara för att ta reda på att NFL-blackout-restriktioner gäller. Det kommer inte att hända med en utländsk Game Pass-prenumeration och ett VPN. Anslut bara till en VPN-server i Storbritannien eller Australien och öppna NFL Game Pass för att undvika blackouts.

Låt oss nu titta närmare på de bästa VPN: erna för att titta på NFL med Game Pass.

1. Bästa VPN för NFL Game Pass: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för NFL Game Pass: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för NFL Game Pass: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för NFL Game Pass: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för NFL Game Pass IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Ovan har vi försett dig vad vi tycker är de bästa alternativen att använda med NFL Game Pass. Du kan dock alltid titta på vår topp 10 VPN lista för andra val. Vi tror dock inte att du behöver göra det. Vi fattade våra beslut baserade på hastighet, pris, säkerhet, tillförlitlighet och till och med serverplatser. Oavsett vilka NFL-team du vill titta på kommer du att ansluta till ett av VPN: n på vår lista för att komma igång. På så sätt kan du få de bästa tillgängliga hastigheterna, oavsett vilka lag du vill titta på.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map