Bästa VPN: er för Myrtle Beach

Myrtle BeachMyrtle Beach, South Carolina är en strandstad belägen i den norra delen av staten, på Atlantkusten. Sedan 1950-talet har många kommit till denna lilla stad som normalt har en befolkning på 32 000 människor. På sommaren exploderar emellertid dessa nummer på grund av det perfekta läget och alla turister. Om du är en av de människor som gillar att besöka staden eller tänker på den föreslår vi att du ansluter till ett VPN. Vi kan berätta mer om det på ett ögonblick. Innan vi gör det ber vi dig dock ta en titt på de bästa VPN: n för Myrtle Beach.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost112KryssrutaKryssruta
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta
5Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta

Det finns några mycket goda skäl att ansluta till ett VPN om du planerar att besöka Myrtle Beach, SC. Som ni kanske vet är Myrtle Beach en stor festplats för många stater i den östra delen av USA. Det betyder att du kan hitta ett parti i staden och alla typer av galenskap när som helst. Många företag där erbjuder gratis WiFi för att locka dessa turister. Tyvärr betyder det att skurkarna också är där, redo att dra fördel. När du ansluter till ett VPN skapar du ett krypteringsskikt som skyddar dig. Det kommer att göra det mycket tuffare för alla att stjäla dina personuppgifter.

En annan bra anledning att använda ett VPN medan det finns för att hjälpa dig komma runt geo-block. Även om du inte behöver oroa dig för censur när du är i Myrtle Beach kan det vara ett problem att titta på dina favoritprogram om de är från utlandet. Eftersom staden får många internationella resenärer är det inte svårt att se hur det kan hända. Sättet att lösa det är att ansluta till ett VPN. Välj bara en server i den region du vill visa från och du kommer att vara inställd. Vad det gör är att programvaran tror att du befinner dig någon annanstans.

Vad är den bästa VPN för Myrtle Beach?

Det bästa sättet att besvara den här frågan innebär några faktorer. I detta fall är säkerheten troligtvis det viktigaste. Endast genom att ta en titt på kriterierna kan vi avgöra vad den bästa VPN för Myrtle Beach är.

 • Stark kryptering med militära komponenter för att skydda användaren från cybercrooks i Myrtle Beach
 • Den strikta policyen utan loggar som erbjuds användare för att skydda deras integritet
 • Möjlighet att ta sig runt hotellets brandväggar i Myrtle Beach och regionen
 • Höghastighetsserver som presterar bra på hastighetstester i staden och regionen
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Hög nätverksstabilitet för att undvika kopplingar

Låt oss ta en mer fördjupad titt på de bästa VPN-skivorna som du kan använda i Myrtle Beach, SC.

1. Bästa VPN för Myrtle Beach: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Myrtle Beach hastighetstestExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Atlanta. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server där till Columbia, SC, var hastigheten 108,29 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till tre samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Myrtle Beach: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

NordVPN Myrtle Beach hastighetstestNordVPN är värd för ett antal servrar i Atlanta. Från konsolen, klicka på de tre horisontella punkterna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procentsatserna för servrarna i området. Nedladdningshastigheten var 109,94 Mbps.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Myrtle Beach: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost Myrtle Beach hastighetstestEftersom vi ville testa en server i Atlanta öppnade vi Windows-klienten och klickade på alternativet “Välj min server”. Därifrån kan du utöka vilket land som helst och välja en specifik server. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Atlanta. Vi anslöt till en av dem och testade prestandan till Columbia, SC. Som ni kan se var vår nedladdningshastighet 107,61 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Myrtle Beach: IPVanish

IPVanish

IPVanish är en mycket populär tjänst och har många servrar som finns över hela världen. Oavsett vilken kontinent du befinner dig på, kan du ha en solid prestanda från servrarna där. De är vanligtvis snabba, och leverantören har ett av de största nätverken i världen.

Tillsammans med sitt stora världsnätverk är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Som vi nämnde är de vanligtvis en av de snabbaste leverantörerna på marknaden. Det är känt för att ha flera serverplatser i ett antal länder. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för att skydda din integritet men kan drabbas och missar för att blockera populära streamingtjänster.

IPVanish Myrtle Beach hastighetstestIPVanish har servrar över hela regionen och de är alla tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish-server i Atlanta. Hastigheten var 106,25 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

5. Bästa VPN för Myrtle Beach: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

PIA Myrtle Beach hastighetstestPIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Vi anslöt till en server i Atlanta och kom med en hastighet på 108,63 Mbps.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

Oavsett om du besöker Myrtle Beach, SC, för första gången eller om det är en av dina favoritplatser, måste du verkligen ansluta till ett VPN. Som du kan se ovan har vi gett dig några fantastiska alternativ. Naturligtvis finns det också andra alternativ tillgängliga på vår topp 10 VPN lista. Även om de alla fungerar optimerade vi våra val specifikt för att arbeta när vi besöker Myrtle Beach och regionen. På så sätt har du tillgång till bästa tillgängliga hastigheter och skydd. När du tittar på vår guide kan vi hjälpa dig att hitta rätt beslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map