Bästa VPN: er för Montana

MontanaMontana är en landstängd nordvästlig stat i USA och gränsar till Kanada på ena sidan. Det har en total befolkning på 1,06 miljoner människor och en av de lägsta befolkningstätheterna i landet med drygt 7,09 personer per kvadratkilometer. Som du kanske gissar finns det några skäl att besöka staten som heter “Big Sky Country” inklusive Yellowstone och andra orörda platser. Om du kommer att bli en av dem kan du få problem med cellöverdrift. Du måste dock fortfarande använda ett VPN när du använder offentlig WiFi. Vi berättar varför om ett ögonblick. Under tiden kan du titta på vår lista över de bästa VPN: erna för Montana.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta
3NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta

Montana har några fantastiska saker att se och göra medan han är i staten. Det betyder att oavsett om du besöker en spökstad, varma källor, statliga parker eller andra, kan det hända att du behöver använda allmän WiFi. Lyckligtvis erbjuder hotell, Motell och många företag dem. Det är därför du måste använda VPN. Med all turism finns det cyberbrottslingar som letar efter sårbara mål. Om du inte vill att ditt ID ska stulas är det vettigt att ansluta till ett VPN för att skapa en säker och privat anslutning till en server du väljer. Det gör det mycket tuffare för alla att stjäla dina känsliga uppgifter.

Du kanske inser att det inte finns några topplagliga idrottslag i Montana. Det betyder inte att du inte kan dra nytta av det andra skälet till att använda ett VPN. Det är för att hjälpa dig att komma runt sport blackouts och geo-restriktioner. Från att titta på sport på skolor som University of Montana till att komma runt brandväggar på campus, allt du behöver göra är att ansluta till en server i en annan region. Det kommer att lura programvaran att tro att du är någon annanstans, och du kan få tillgång till blockerat innehåll.

Vad är den bästa VPN för Montana?

Om vi ​​vill titta närmare på denna fråga måste vi använda några faktorer. Att skydda dig mot tjuvar är förmodligen ett av de viktiga kriterierna, men det är också att ta sig runt blackouter för sport och universitetsbrandväggar. Därför kommer vi att använda lika faktorer för att hjälpa oss att avgöra de bästa VPN-alternativen för Montana.

 • Möjlighet att avblockera brandväggar, blackouter för sport, geo-restriktioner och samtidigt runt Montana
 • Servrar som presterar bra i Montana-regionen på hastighetstester
 • Militärkryptering för att skydda din integritet när du är i staten
 • Leverantörer som erbjuder hög nätverksstabilitet för att eliminera kopplingar
 • Leverantörer med en strikt policy för ingen loggar
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Och nu, en nära titt på några av de bästa VPN: erna för Montana.

1. Bästa VPN för Montana: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Montana hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Denver. Just nu kan du välja servrar där. Vi anslöt till en server i Denver och testade till Billings och Bozeman. Resultaten var snabba med en topphastighet på 120,54 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Montana: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

IPVanish erbjuder flera servrar i området, så du bör inte ha några problem där. Du kan dock förvänta dig snabb hastighet på platser i flera delar av världen också. På grund av detta väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för användning till Montana.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

IPVanish Montana hastighetstest

Vi nämnde just att IPVanish har servrar över hela regionen och att de alla är tillgängliga för dig. Om du råkar se en server som har bokstaven “a” som en del av dess servernamn, är de de snabbaste i nätverket. Vi anslöt till en IPVanish-server i Denver och fann att hastigheten var 36 Mbps till Billings och 21 Mbps till Bozeman.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Visa IPVanish-erbjudanden

3. Bästa VPN för Montana: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN Montana hastighetstest

NordVPN är värd för ett antal servrar i Denver eftersom det är den närmaste platsen. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en server i Denver och nedladdningshastigheten var 9,96 Mbps till Billings och 11,59 Mbps till Bozeman.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

Nu kan du se de bästa VPN-alternativen du kan använda medan du är i Montana. Det finns dock andra alternativ på vår topp 10 VPN-lista. De kommer alla att fungera bra, men våra alternativ är optimerade för Montana. Oavsett vad dina planer är kan du göra dem alla genom att använda ett VPN. Se bara till att läsa vår guide så att du kan skydda din integritet på bästa sätt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map