Bästa VPN: er för militär distribuerad utomlands

Militär utplacerade utomlandsMedan vi inser att det finns militära styrkor från flera länder runt om i världen, kommer detta inlägg främst att fokusera på de som finns i grenarna för militärtjänst för USA. Som sagt kommer vi också att nämna andra länder. Oavsett vad du tycker om vad regeringen gör, modiga män och kvinnor försvarar nationens suveränitet i de väpnade styrkorna. Även om det här inlägget inte jämförs med de uppoffringar som de gör varje dag, kommer det förhoppningsvis att ge några bra alternativ och viktiga skäl att använda en VPN om du är i militären och är utplacerad utomlands.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75PIA112KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kryssruta

Eftersom vi inser att driftstopp för soldater är värdefullt kommer vi till den första punkten. Det första skälet till att använda ett VPN om du är utplacerat är för säkerhet. Soldater måste kommunicera med andra inklusive familjen. Även om kanalerna ska vara säkra, är det en bra idé att använda en extra skyddsnivå. På det sättet kan du hjälpa till att säkerställa att din privata kommunikation och ditt företag förblir privat.

Nästa anledning till att använda ett VPN är lite mer uppenbart. Om du behöver använda WiFi-åtkomst till allmänheten eller mobildata i det land du är i är det goda chanser att du kommer att stöta på begränsningar och blockeringar. Ofta kan distributioner vara till områden där saker censureras mer. När du använder ett VPN för detta ändamål skapar du en krypterad anslutning till en server i det land du väljer. Observera att vi använde amerikanska platser i det här inlägget på grund av olika leverantörer och kriterier. Låt oss titta på några av dem nu.

Vad är den bästa VPN för militära medlemmar som är distribuerade utomlands?

Det finns ett antal olika faktorer som påverkar beslutet. Vi tar dock en titt och berättar de bästa alternativen baserade på följande kriterier:

 • Krypteringsnivåer i militär kvalitet för fantastiskt integritetsskydd var du än är.
 • VPN-nätverkssäkerhet för att möjliggöra långa anslutningstider och eliminera kopplingar
 • VPN-servrar som fungerade bra på VPN-servrar i USA
 • Möjligheten att avblockera geobegränsat innehåll
 • Strikt ingen loggar politik
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter

Nu till de bästa alternativen för militärmedlemmar som är utplacerade utomlands.

1. Bästa VPN för militär: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Men vi bestämde oss för att använda Chicago som en av de städer du eventuellt kan ansluta till. Välj bara fliken “Alla”, öppna Amerika och öppna sedan USA – Chicago. Just nu kan du välja servrar där. När vi testade en server i staden Chicago och kom med en hastighet på 113,11 Mbps där.

ExpressVPN amerikansk hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till fem samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för militär: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för många servrar i USA, och vi testade en från New York City som ett exempel. Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi testade en server i NYC och fann att den hade en nedladdningshastighet på 108,31 Mbps.

NordVPN USA: s hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för militär: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 12 månader för bara $ 3,33 per månad (72% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 29 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se testade vi en server i New York City och den fungerade bra. Resultatet av testet visar en hastighet på 125,60 Mbps.

PIA: s hastighetstest

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat internetåtkomst erbjuder medlemmarna en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för militär: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i USA för teständamål öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till USA och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i landet. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i USA och är snabbt eftersom USA är en stor bas av verksamheten. Vi anslöt till en server i Los Angeles och vi fick en hastighet på 120,67 Mbps.

CyberGhost USA: s hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

5. Bästa VPN för militär: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 5,20 per månad (57% rabatt)

Många olika leverantörer har serverplatser i flera delar av världen. Naturligtvis inkluderar det IPVanish. Du kan förvänta dig snabb hastighet på platser som du vill ansluta till. På grund av detta väljer vi IPVanish som ett av våra alternativ för att använda när du är i utlandet.

Förutom en hel del täckning i olika europeiska regioner, Asien och naturligtvis Nordamerika, är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinent än Antarktis. Nätverket producerar stora hastigheter och de fungerar bra i våra hastighetstester. Du kan välja en plats eller en enskild server från rullgardinsmenyn.

Oavsett server du vill ansluta till är de alla tillgängliga att använda. När du tittar på listorna över servrar kan du se bokstaven “a” som en del av deras servernamn. Den beteckningen innebär att de är de snabbaste i nätverket. För att visa ett exempel på en hastighet som du kan förvänta oss anslöt vi oss till en server i New York City, testade den där och kom med en hastighet på 129,73 Mbps.

IPVanish USA: s hastighetstest

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Detta avslutar vår lista över de bästa alternativen att använda om du är militär utplacerad utomlands. Du är dock välkommen att kolla vår topp 10 VPN-lista om du vill se andra alternativ. Du vet dock. att du inte ska kompromissa med säkerhet, hastighet, serverplatser eller pris. Oavsett vilket alternativ du väljer från listan ovan, har du täckt med ett VPN. Använd vår guide för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map