Bästa VPN: er för Kina

Kina Bild 2Folkrepubliken Kina har världens största befolkning på nästan 1,5 miljarder människor. Det har också det tredje största landområdet i världen. Landet har en stor tillverkningseffekt på världen. Allt du behöver göra är att titta på var något skapas och det finns en god chans att det står “tillverkat i Kina”. När det gäller tade anser många företag att landet är en virtuell mängd möjligheter. Oavsett om ditt företag är ett av dem eller om du bara kommer att se vad detta massiva land har att erbjuda, att använda en VPN när du ansluter till internet är ett måste. Vi förklarar detaljerna på ett ögonblick, men titta på vår lista över de bästa VPN: erna för Kina.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kryssruta Kryssruta Kryssruta
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kryssruta Kryssruta Kryssruta
3 Cyberghost $ 2.75 PIA 112 Kryssruta Kryssruta
4 Privat internetuppkoppling $ 3.33 PIA 52 Kryssruta Kryssruta
5 StrongVPN $ 4.37 StrongVPN 46 Kryssruta Kryssruta

Kinas policy för internetcensur (ofta kallad Kinas stora brandvägg eller Golden Shield-programmet) är mycket välkänd. Sanningen är att det finns väldigt få webbplatser du kan gå till utan att använda ett VPN. Genom att ansluta till en VPN-server i ett mer avslappnat område kan du lura brandväggen att tro att du är någon annanstans. På så sätt kan du få åtkomst till de 6 miljoner plus webbplatserna som landet blockerar. Naturligtvis inkluderar det webbplatser som Google, Facebook och många fler.

På toppen av det extremt genomgripande Golden Shield-programmet kommer Kinas besökare att uppleva en annan fråga. Det beror på att regeringen ständigt övervakar internet. Kinas ledarskap kommer att hålla allt du säger eller gör online mot dig. Genom att använda ett VPN gör din krypterade anslutning det svårare för brottslingar eller den kinesiska regeringen att fånga dina känsliga uppgifter. Kom dock ihåg att om regeringen vill att informationen är tillräckligt dålig kommer den att hitta andra sätt att få den.

Vad är den bästa VPN för Kina?

Vår lista över de bästa VPN: erna för Kina är baserad på följande kriterier:

  • Hastighetstester utförda i Hong Kong, Indien, Sydkorea och Singapore
  • Testade möjligheten för varje VPN att avblockera Kinas stora brandvägg
  • Framgångsblockering av begränsningar för kanaler och live sportevenemang
  • Stark kryptering med betoning på stealth VPN för att kringgå brandväggen
  • Vi föredrar leverantörer som inte har användarloggar
  • Mobilappar och webbläsarutvidgningar för förbättrad sekretess

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänster som kan användas i Kina:

1. Bästa VPN för Kina: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Du kanske finner det problemet med städerna vi nämnde. Välj bara fliken “Alla”, öppna Asien och öppna sedan Hong Kong. På denna punkt kan du välja serverplatsen i Hong Kong, Indien eller Sydkorea. Som ni kan se gjorde alla tre platser ganska bra med nedladdningshastigheter så snabbt som 116 Mbps.