Bästa VPN: er för Iowa

IowaIowa är en Mellanvästern i USA. Det har en uppskattad befolkning på 3,15 miljoner invånare och en täthet på nedre sidan med drygt 56 personer per kvadratkilometer. Det finns ett antal skäl att besöka detta tillstånd inklusive affärsmöjligheter biomedicinsk teknik och IT-fält, alla fyra säsonger, nöjesparker, botaniska trädgårdar och mer. Om du ska vara en av besökarna i staten och planerar att använda offentlig WiFi, ska du använda ett VPN. Vi förklarar mer om det inom kort. Innan vi gör det, ta en titt på de bästa VPN: n för Iowa.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta

Som du kan se från listan ovan finns det ett antal oväntade saker du kan göra när du är i Iowa. Det betyder att staten definitivt kan få in turism, och den vänliga atmosfären kan locka dig till en känsla av falsk säkerhet. Tyvärr inser cybercrooks detta också. Det är därför de väntar på att intetanande användare ska avslöja sin privata information. Om du inte använder ett VPN lämnar du dig känslig för stöld. Som sagt, genom att använda en kommer du att skapa en säker och privat anslutning till en server du väljer. På så sätt gör du det mycket tuffare för alla att stjäla din privata information.

Nästa anledning till att använda ett VPN när du är i staten är att hjälpa dig ta dig runt geobegränsningar och brandväggar. På olika platser kan du gå med i ett nätverk som har begränsningar för vart du kan och inte kan gå. Naturligtvis kallas de brandväggar. Genom att ansluta till ett VPN på en annan plats kan du få programvaran att tro att du befinner dig någon annanstans. På så sätt kommer du att kunna få tillgång till innehåll som du förväntar dig.

Vad är den bästa VPN för Iowa?

Det finns åtminstone en chans att du kan stöta på människor som vill stjäla din identitet. Därför kommer vi att fokusera på faktorer som skyddar din integritet först. Genom att använda dessa kriterier kan vi svara på vad den bästa VPN för Iowa är.

 • Stark kryptering med militära element för att skydda dig i Iowa
 • VPN-företag som erbjuder en strikt policy utan loggar.
 • Möjlighet att ta sig runt brandväggar och geobegränsningar när du är i delstaten Iowa
 • Mobilappar och support för Amazon Firestick-enheter
 • Nätverk med hög stabilitet för att undvika tappade anslutningar
 • Servrar som presterar bra i Iowa och runt om i regionen på hastighetstester

Och nu, låt oss titta närmare på några av de bästa VPN: erna för Iowa.

1. Bästa VPN för Iowa: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden men du behöver inte välja en specifik server. Istället väljer klienten den snabbaste servern på din valda plats. Du måste också veta att vissa städer inte visas på den rekommenderade fliken i klienten. Det kan hända att det finns problem med servrar i området. Välj bara fliken “Alla”, öppna USA och öppna sedan Kansas City. Just nu kan du välja servrar där. Vi anslöt till en server i Kansas City och testade till Des Moines, Cedar Rapids och Davenport. Prestandan var utmärkt med hastigheter över 108 Mbps i alla tre städer.

ExpressVPN Iowa hastighetstest

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

2. Bästa VPN för Iowa: NordVPN

NordVPN

Registrera dig i 36 månader för bara $ 3,49 per månad (70% rabatt)

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster till priset om du prenumererar på ett längre konto. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för både Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad).

NordVPN är värd för ett antal servrar i Chicago (den närmaste platsen). Från konsolen, genom att klicka på de tre horisontella prickarna till höger om landet, kan du hitta serverområdet och se procenttal för tillgängliga servrar. Vi anslöt till en server som ligger i Chicago och testade till Des Moines, Cedar Rapids och Davenport. Nedladdningshastigheten var mellan 93 Mbps och 107 Mbps.

NordVPN Iowa hastighetstest

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst från bara $ 3,49 per månad med ett 3-årigt medlemskap.

Se NordVPN-erbjudanden

3. Bästa VPN för Iowa: CyberGhost

Cyberghost

Registrera dig i 36 månader för bara $ 2,75 per månad (79% rabatt)

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

Eftersom vi ville testa en server i Chicago (den närmaste platsen) öppnade vi Windows-klienten och utökade gränssnittet. Därifrån vill du klicka på fliken “Alla servrar” om den inte redan är aktiv. Rulla ner till Chicago och klicka till höger om stjärnan. Detta kommer att få en fullständig lista över servrar i Chicago. CyberGhost-nätverket innehåller ett antal servrar i Chicago. Vi anslöt till en av dem och testade till Des Moines, Cedar Rapids och Davenport. Som ni ser var vår nedladdningshastighet 101 Mbps till 104 Mbps.

CyberGhost Iowa hastighetstest

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket från bara $ 2,75 per månad under deras nuvarande kampanj.

Visa CyberGhost-erbjudanden

Det finns vissa bra VPN-alternativ att använda i Iowa som vi listade ovan, men det finns också andra leverantörer tillgängliga på vår topp 10 VPN-lista. Trots att de alla kommer att göra det bra, tog vi våra beslut för att bäst optimera dem för Iowa. VPN-skydd är en bra idé oavsett vad dina planer är i staten. Genom att använda vår guide kan vi hjälpa dig att göra rätt val för att passa dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map