Bästa VPN: er för Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20Den kinesiska telefonproducenten Huawei har verkligen gjort några vågor i mobiltelefonsamhället. Naturligtvis betyder det att du kan lägga till Huawei Mate 20 Pro till den listan. Alla känner till de bästa märkena hos Samsung och LG, men Huawei blir snabbt en kraft att räkna med. Till ungefär hälften av kostnaden för de stora namnen ger telefonen användaren en 6,4-tums skärm, en 40 MP bakkamera, 6 gb ram, ett 4200 mAh batteri och mer. Allt som sagt är det fortfarande viktigt att ansluta till ett VPN när du använder din Huawei Mate 20 Pro. Vi kommer att ge dig mer information om det inom kort. Men först bör du titta på de bästa VPN: n för Huawei Mate 20 Pro.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 2.85PIA49KryssrutaKryssruta
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80KryssrutaKryssruta
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kryssruta

Låt oss ta en titt på några goda skäl att ansluta till ett VPN för din Huawei Mate 20 Pro genom att titta på säkerheten först. Eftersom vi alla reser med våra telefoner är de integrerade delar av våra liv. Att använda en öppen VPN-anslutning är riskabelt att besöka ett annat land till kaféet på gatan. Det är därför du vill skydda din integritet med ett VPN. När du krypterar din Huawei Mate 20 Pro WiFi-anslutning kommer du att kunna göra det. Kort sagt kan vi rekommendera vissa VPN-leverantörer som har Android-appar med avancerade funktioner. Om du planerar att använda din telefon i WiFi-nätverk, är ett VPN en nödvändighet.

Den andra goda anledningen att ansluta till ett VPN när du använder din telefon är att hjälpa dig med geobegränsningar. Även om du kanske inte tänker på det, kommer åtkomst till innehåll från ditt hemområde nästan omöjligt om du inte ansluter till ett. Detsamma kan sägas för de i Storbritannien som reser utanför landet. Du kommer att märka att du kommer att förlora åtkomsten till BBC iPlayer. I detta fall kommer du att ansluta till ett VPN med en lokal IP-adress. Detta hjälper dig att få tillgång till strömmningstjänster och kanaler i andra länder när du reser eller bor utomlands.

Vad är den bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro?

För det bästa sättet att besvara den här frågan finns det flera kriterier som vi fokuserade på. Det kommer att hjälpa oss att avgöra vad den bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro är.

 • Möjligheten att avblockera populära streamingtjänster, levande sporter och ta sig runt geobegränsningar
 • Höghastighetsprestanda och pålitlighetsservrar som fungerar bra med Mate 20 Pro
 • Preferens för säkra protokoll inklusive IKEv2 och OpenVPN
 • VPN-appar för stationära, mobila och Amazon Firestick-enheter
 • Leverantörer som inte har användarloggar

Utan ytterligare försening är här en lista över de bästa VPN-tjänsterna för Huawei Mate 20 Pro-användare:

1. Bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda användarens integritet. Du kan ansluta till deras VPN-nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till tre samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att konfigurera den. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro: NordVPN

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama som vissa användare föredrar att använda ett VPN-företag som faktiskt har sitt huvudkontor i USA. Du kommer att upptäcka att NordVPN har en stark närvaro i USA med servrar belägna i hela landet. Medlemmar har full tillgång till sitt nätverk i USA och därefter för ett mycket bra pris.

Du kommer att upptäcka att NordVPN kanske har den bästa blandningen av tjänster för priset om du prenumererar på ett konto under en längre tid. Alla användare har full åtkomst till sitt nätverk och anpassade programvara. Du kan ansluta med VPN-klienten för Windows eller Mac. De har också en lättanvänd mobilapp för Android- och iOS-enheter (iPhone, iPad). Du kan använda NordVPN-webbläsartillägget för Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN erbjuder några avancerade sekretessfunktioner som dubbla VPN, P2P-servrar och dedicerad IP som verkligen hjälper tjänsten att sticker ut.

Vill du komma åt strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer var som helst i världen? I så fall är NordVPN ett bra val. De är en av de enda VPN-tjänsterna som fortfarande kan avblockera Netflix. Du kan registrera dig för obegränsad VPN- och SmartDNS-tjänst med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök NordVPN

3. Bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro: CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost grundades 2001 av 7 entusiastiska unga teammedlemmar i Bukarest, Rumänien. Sedan den tiden har företaget vuxit till en av de största VPN-tjänsterna i världen. Teamet på över 50 medlemmar fokuserar på att skydda användarnas integritet. Robert Knapp, medgrundare och VD, fortsätter att leda laget även efter att de gick med i Crossrider-gruppen 2017. Sedan dess har CyberGhost-nätverket expanderat ganska mycket.

CyberGhost erbjuder en trevlig blandning av serverplatser, stark kryptering och möjligheten att avblockera populära streamingtjänster som Netflix, YouTube Red och Amazon Prime. Vissa av kanalerna låter dig till och med låsa upp geobegränsningar för flera regioner. Du kan till exempel komma åt Amazon Prime-videoinnehåll i USA, Tyskland eller Storbritannien. Windows-klienten ger dig också möjlighet att surfa anonymt, skydda WiFi, torrent anonymt, avblockera grundläggande webbplatser (Google, Facebook Instagram, etc.) och välja en server.

CyberGhost VPN-klienten är en av våra favoriter. Det är väldigt lätt att använda och innehåller ett antal avancerade funktioner för att skydda din online sekretess. De har ett utvecklingsteam i Tyskland som kontinuerligt lägger till funktioner till klienten och mobilapparna. Du kan registrera dig för full åtkomst till CyberGhost-nätverket med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Besök CyberGhost

4. Bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro: PIA

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. PIA-teamet har organiserat sina servrar efter region, land och stad. Du hittar hastigheten för att vara snabb för det mesta.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA erbjuder en Windows-klient och andra appar som är enkla och enkla att använda. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer för att hjälpa dig hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat tillgång till Internet erbjuder medlemmarna en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök privat internetåtkomst

5. Bästa VPN för Huawei Mate 20 Pro: IPVanish

IPVanish

USA är hem för flera populära VPN-tjänster, men ingen snabbare än IPVanish. Vi vet av personlig erfarenhet att IPVanish kommer att fungera ganska bra oavsett vilken region i landet du är i. Deras servrar är snabba och VPN-tjänsten har fler serverplatser i USA än de flesta VPN-leverantörer.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Deras VPN-nätverk har genomgående varit det snabbaste i Nordamerika i våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder som USA och Storbritannien. Du kan välja en plats eller bli mer specifik genom att välja en enskild server. IPVanish är utmärkt för spel men kan slå och missa för att avblockera populära streamingtjänster.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad tillgång till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer. Du kan till och med ställa in din router för att skydda alla enheter i ditt nätverk. VPN-tjänsten är ganska populär bland Kodi-användare. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

Om du vill ta sig runt geobegränsningar med din Huawei Mate 20 Pro eller skydda dig från att vara tjuvar är det bra att ansluta till en VPN. Ovanför finns det några bra val som vi har listat. Naturligtvis kan du alltid titta på andra på vår topp 10 VPN lista. Samtidigt som de alla fungerar som du kan förvänta dig, tog vi våra val för att optimera prestanda när du använder din nya telefon. Det hjälper dig med bästa tillgänglighet och skydd. Genom att läsa vår guide kan vi hjälpa dig att fatta ett fast beslut som passar dina behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map