Bästa VPN: er för Hong Kong

Hong KongHong Kong är ett autonomt Kina, som ligger cirka 12 mil från fastlandet. Trots att det är under kinesiskt styre är det definitivt annorlunda. Det härstammar från det 99-åriga hyresavtal som Storbritannien hade från 1898 till 1997. Denna mystiska region är känd för sin östliga möter västkänsla och för att ha en hög grad av ekonomisk frihet. Det kan också noteras att det är det största återexportcentret i världen. Om du planerar att besöka denna vilda stad / stat vill du använda en VPN. Det finns några stora skäl för det, men vi kommer att prata mer om dem på ett ögonblick. Nu föreslår vi att du tittar på vår lista för de bästa VPN: erna för Hong Kong.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA52KryssrutaKryssruta
4StrongVPN$ 4.37StrongVPN46KryssrutaKryssruta
5VyprVPN$ 3.75VyprVPN73Kryssruta

Hong Kong är ett av världens största affärscentrum. Därför är det ingen överraskning att landet har sin andel av affärs- och fritidsresor. Majoriteten av de ekonomiska sektorerna består av grossist- och detaljhandel, restauranger och hotell. HK-regeringen har ingen obligatorisk lagringspolitik men Kina kommer att övervaka webbplatser för politiskt innehåll av känslig karaktär. Vad det betyder är så länge du inte talar emot den kinesiska regeringen, du är i allmänhet ensam.

Det verkar finnas en intressant paradox när det gäller piratkopiering i HK. Om domstolarna lämnar meddelanden om borttagning finns det ingen information att tillhandahålla. Slutresultatet innebär att meddelandena om borttagning ignoreras och det finns lite som kan göras för att faktiskt kontrollera det. Som det nu ser ut verkar Hong Kong leva efter sina egna regler. Det leder till våra skäl för att använda ett VPN när du är i Hong Kong.

Bara för att den kinesiska regeringen vanligtvis inte stör besökare till Hong Kong, betyder det inte att den politiken kommer att fortsätta. Om de känner för det kan de få tillgång till din information. Dessutom kan du satsa på att det finns cyberbrottslingar överallt som väntar på att dra fördel av resenärer. Om du använder någon form av offentlig WiFi lämnar du dig känslig för attacker. När du ansluter till en valfri server skapar du en krypterad anslutning. Det hjälper dig att skydda dig från alla som vill stjäla din information.

En annan god anledning är att avblockera innehåll från olika regioner. Som ett exempel har vissa streamingtjänster olika bibliotek baserat på var du befinner dig för närvarande. När du ansluter till en server i den region du vill, kan du få åtkomst till regionen, precis som du faktiskt var där. Begräns inte dig till din fysiska plats.

Från att skydda din privata information från tjuvar till att komma runt geo-block, att använda en VPN hjälper dig med dessa mål. När du registrerar dig för service kan du dock upptäcka andra användningsområden. Nu när du ser varför VPN är viktiga i Hong Kong kommer vi att dela vad vi ska leta efter när du väljer. Låt oss prata om protokoll.

Det finns många protokoll i samhället. Du vill dock välja OpenVPN närhelst du kan. Det är baserat på dess hastighet och säkerhet. Dess opensource-struktur gör den till den bästa tillgängliga. Om du kan välja mellan en TCP- och UDP-version fungerar båda bra. Skillnaden är att UDP är snabbare, men TCP hjälper om du har anslutningsproblem.

Låt oss hoppa direkt in och titta på de bästa VPN: erna för Hong Kong.

1. Bästa VPN för Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Registrera dig i 12 månader och få 3 månader GRATIS på vårt VPN-nummer 1

ExpressVPN samlar snabb VPN-åtkomst med MediaStreamer som fungerar som en smart DNS-tjänst för att avmarkera åtkomst till geobegränsat innehåll. VPN-tjänsten hjälper dig att kryptera din anslutning och spärra levande sportevenemang. Du hittar även en lista över de senaste liveunderhållning och sportevenemang på deras webbplats. Att vara på de brittiska Jungfruöarna sätter ExpressVPN utanför de fem ögonen och 14 ögonländerna. De upprätthåller en icke-loggpolicy som har verifierats genom högprofilerade juridiska begäranden genom åren.

ExpressVPN hanterar ett mycket stort VPN-nätverk. Utöver USA har ExpressVPN-nätverket tusentals servrar på viktiga platser för att skydda deras användares integritet. Du kan använda deras nätverk för att skydda din integritet, avblockera censur och titta på dina favoritströmningstjänster var som helst.

ExpressVPN Kina hastighetstest

ExpressVPN-appen låter dig välja en serverplats ner till staden. För att starta, vill du välja fliken “Alla” och skriva i Hong Kong i sökfältet. Just nu kan du välja servrar som finns där. Som ni kan se testade vi en server i Hong Kong och hastigheten var 57,33 Mbps.

Den största fördelen med att använda ExpressVPN är kanske deras stöd för ett brett utbud av enheter. ExpressVPN erbjuder anpassad VPN-programvara för Windows, Mac, iOS och Android. Anslut från skrivbordet och mobilen samtidigt med upp till 3 samtidiga anslutningar. Du kan också installera ExpressVPN-webbändelsen för Chrome eller Firefox. Vill du skydda hela ditt hemnätverk med ett enda VPN-konto? Om så är fallet kan du använda ExpressVPN-routerappen för att få all inställning. MediaStreamer-funktionen lägger till smart DNS-stöd till enheter som spelkonsoler (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxar (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) och Smart TV-apparater.

ExpressVPN-kupongSpara 49% och få 3 månader gratis med 12 månader av vårt nummer 1-rankade VPN

ExpressVPN presterade mycket bra i våra hastighetstester. De är ett utmärkt val för integritet och för att blockera geo-restriktioner. Kundsupport är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp och svara på frågor. Njut av det bästa VPN för mindre med förtroende eftersom ExpressVPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök ExpressVPN

2. Bästa VPN för Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,87 per månad (60% rabatt)

Hong Kong är en underbar stad och en del av en speciell ekonomisk region. Det är här de flesta om inte alla kinesiska servrar finns. Det är därför du ska ansluta till en server där. När du gör det kommer du att upptäcka att förbindelserna i staden är snabba och borde fungera bra för dina behov. Det gör IPVanish till ett av de bästa valen att använda i Hong Kong.

Tillsammans med ett stort fotavtryck i USA är IPVanish värd för servrar på alla andra kontinenter än Antarktis. Nätverket har genomgående varit den snabbaste VPN i USA och Asien för våra hastighetstester. Du hittar flera serverplatser i länder över hela regionen. Du kan välja en specifik plats eller en enskild server.

IPVanish hastighetstest i Hong Kong

IPVanish är värd för 19 servrar i Hong Kong (den närmaste servern i regionen) och du kan välja att ansluta till någon av dem. Konstigt nog listar de servrar i Hong Kong på två olika sätt. Även om du kan hitta dem genom att välja Kina och sedan Hong Kong, kan du också hitta en annan uppsättning om du väljer Hong Kong som land. Vi testade en IPVanish-server i Hong Kong, hkg-c18, och fann hastigheten 55,06 Mbps.

När det gäller värdet är IPVanish svårt att slå. De erbjuder obegränsad åtkomst till deras VPN-nätverk och anpassad programvara för Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick och mer för $ 7,50 per månad eller $ 58.49 per år. Det fungerar till bara $ 4,87 per månad på årsplanen. En 7-dagars återbetalningsgaranti täcker alla nya medlemmar.

Besök IPVanish

3. Bästa VPN för Hong Kong: PIA

Privat internetuppkoppling

Registrera dig i 24 månader för bara $ 3,49 per månad (65% rabatt)

Privat internetåtkomst (PIA) ger användarna några olika alternativ. Till skillnad från tidigare, behöver du inte längre skapa en profil för varje VPN-server. Nu kan du ansluta till någon av deras serverplatser i 33 länder. Som ni kan se nedan har PIA-teamet organiserat sina servrar efter region, land och stad. Serverplatserna listas i alfabetisk ordning per land.

Det finns många torrentanvändare som älskar privat Internet-åtkomst. Tjänsten har en funktion som hindrar ditt system från att kommunicera om anslutningen till deras tjänst sjunker. Betydelse om din krypterade VPN-åtkomst släpps av någon anledning kommer det att skydda dig.

PIA Chengdu hastighetstest

PIAs Windows-klient är mycket enkel. Du hittar inte så mycket när det gäller användning och installation. Du vill dock inte underskatta det. PIA erbjuder olika nivåer av integritetsskydd beroende på dina behov. Du kan kontrollera krypteringsnivåer och hitta rätt balans mellan sekretess och hastighet. Som ni kan se visade vårt hastighetstest att PIA körde på 58,57 Mbps när den var ansluten till Hong Kong.

När det gäller deras Windows-klient har PIA-teamet inkluderat en Internet-kill switch. Dödsomkopplaren kommer att döda din Internet-anslutning när VPN misslyckas. Det kan verkligen vara praktiskt för dem som vill säkerställa anonymitet. Privat Internet Access erbjuder VPN från bara $ 3,49 per månad.

Besök privat internetåtkomst

4. Bästa VPN för Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Registrera dig i 12 månader för bara $ 4,37 per månad (41% rabatt)

StrongVPN har sitt huvudkontor i USA och har ett av landets bästa VPN-nätverk. Tidigare debiterade företaget användare baserat på antalet serverplatser och protokoll de använde. Det har förändrats eftersom StrongVPN nu erbjuder medlemmarna full tillgång till deras nätverk med hundratals servrar över hela världen.

Det senaste tillskottet till StrongVPN-tjänsten är StrongDNS-funktionen. Alla som registrerar sig för ett StrongVPN-konto får också fri tillgång till StrongDNS, som är en smart DNS-tjänst som används för att kringgå geobegränsningar. Det är en utmärkt lösning för dig som planerar att resa utanför USA och vill komma åt Netflix.

StrongVPN Guangzhou hastighetstest

StrongVPN är värd för ett antal servrar i Hong Kong (eftersom det är den närmaste regionen). Du kan inte välja en specifik server. Istället vill du klicka på listrutan för serverplats och välja Hong Kong – Hong Kong. Vi valde OpenVPN UDP för bästa prestanda. Efter att ha anslutit till en server i Hong Kong testade vi vår hastighet och fann att den var 61,36 Mbps.

StrongVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och gratis SmartDNS-åtkomst för bara $ 7,50 per månad eller $ 52.49 per år. Årskontot räknar med bara $ 4,37 per månad. Nya användare täcks av en 7-dagars återbetalningsgaranti.

Besök StrongVPN

5. Bästa VPN för Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet är baserat i Austin, Texas och har en lång historia av att kämpa för användarens integritet på Internet. De har varit värd för en årlig sekretesspanel på SXSW i flera år och har till och med tillbringat tid i Washington, DC-lobbyverksamhet för sekretessreformer. Du hittar VPN-tjänsten som överensstämmer med deras värden.

Du kommer att märka några tillagda funktioner med VyprVPN beroende på vilket konto du väljer. VyprVPN Premium-planen innehåller 5 samtidiga anslutningar, VyprVPN Cloud och Chameleon-protokollet. Funktionen VyprVPN Cloud låter dig styra din egen VPN-server i molnet medan Chameleon-protokollet hjälper användare i länder som Kina att komma runt regeringscensur.

VyprVPN Wuhan hastighetstest

Med VyprVPN-klienten kan du välja den spefic stad du vill använda. Naturligtvis kommer du att välja en som ligger i Hong Kong. Därifrån. klienten ansluter dig automatiskt till den bästa VPN-servern i Hong Kong. Eftersom du kan välja det specifika protokollet föreslår de att du använder sitt proprietära protokoll som de kallar Chameleon. Vi kunde uppnå en nedladdningshastighet på 19,68 Mbps efter att ha anslutit till en server i Hong Kong.

VyprVPN har varit snäll med att erbjuda våra besökare 25% rabatt. Kupongen staplas ovanpå sina normala rabatter. Du kan njuta av obegränsad VPN och VyprVPN Cloud för bara $ 12,95 per månad eller $ 60 per år. Årskontot fungerar till bara $ 5,00 per månad. Nya användare täcks av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Besök VyprVPN

Här är våra topp 10 VPN-tjänster för olika alternativ, men vi känner att du kommer att vara den mest nöjda med de val vi har nämnt. Vi har valt dessa val framför andra baserat på säkerhet, regionala platser, hastighet och pris. Vi letade också efter tjänster med ett bra nätverk av VPN-servrar som du kanske vill ansluta till.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map